Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aa öyle miii çok rahatladım şu anda anlatamam çok teşekkür ederim

Benim 3 ay oldu şuan bı haftadır vurmuyorum onu. Progestan fitil olana devam ediyorum. Prolutex e devam etsek 20 bin tl tutuyor neredeyse 3 ayda 6 bin tuttu. Ya Nicel beye desen farklı bı ilaç versin gerek varmı prolutex e çoğu gereksiz görüyor çünkü. Allah korusun bı daha tedavi olmak zorunda kalsam kullanmam prolutex

Yaa 6 bin bile çok. Tanesi 30 liraya geliyor. Hadi sonuç alana kadar kullanayım ama sonrası için çok zor. Bi konuşayım kontrole gidince bakalım ne diyecek

17. Haftaya kadar kullandım ben de. cidden çok yekün tutuyor prolutexin fiyatı.

Tam emin değilim ama benim de 13-14 gibi bir şeydi. Ama nicel bey riske atmaz sanmıyorum. Çok ince de olsa çok kalın da olsa isini şansa bırakmaz. Ben öyle düşünüyorum

Yaşın kaç canım , baya ara vermıssın, gercı nasılsa genckenki embrıuon baya varmış:) benım yaş 36, bebegım 1 yasına yaklastı, şimdiden ıkıncı fıkrı var cunku sadece tek embrıyom kaldı benım .

Canım sana ve eşine yeniden hormon tesrleei yapıldı mı ? Yoksa direk başlandı mu, sürec nasıl ? Şuan neler kullanıyorsun? Baskılama sürecındesın galıba cyclo fln?

İlk transferınız mı? Bence dr la yada hemsıreyleiletişime gecın, en azından içiniz rahatlar cunku bunu kafaya takmanız tedavı surecını olumsuz etkılemesın,stres cok onemli bi faktor cunku, kafandakı her soruya cevap bul cekınme bence, ben de yuz defa herkesın transferı 20.gun oluyo en gec ,benu kı niye 23 te oldu die sorupurmustum ,takıoinsan..

Selam herkese keyifler nasıl

Selamm :) iyiyim evde kafayı yeme sınırında olmak haricinde. Birkaç akşamdır eşimle yürüyüş yapıyoruz, benim penguen yürüyüşüme yürüyüş denilirse. Şehir merkezinden baya uzaktayız bu arada. Her araba farında zıplıyorum “aaahh jandarma, jandarma mı geliyo?!? Eyvahh jandarmaa!!” şeklinde Sanki banka soydum nebileyim hırsızlık uğursuzluk yaptım Onun haricinde hep ev hep ev.

Sen nasılsın?

Mecburi aslında yürüyüşün değil mi. Doğum yaklaştıkça öneriyorlar.
bende iyiyim yarın göğüs bastalıklarına gidicem belki fırsat bulursam randevuda boşsa dahiliyeye de uğrarım

Mecburi aslında yürüyüşün değil mi. Doğum yaklaştıkça öneriyorlar.
bende iyiyim yarın göğüs bastalıklarına gidicem belki fırsat bulursam randevuda boşsa dahiliyeye de uğrarım

Ya yürümek çok iyi geliyo. Şeker için de iyiymiş , doğumu da kolaylaştırıyomuş. Marketin açık olduğu saatte yürüsem de bu sefer çok güneş tepede. Napalım,gece kaçak göçek yürüyorum artık.

Göğüse kime gideceksin?

Neslihan Kantarcı’ydı yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı yorumları baya iyiydi. Bu hafta çokta sıcak iyi yapıyorsun akşam çıkarak. Siteyse oturduğunuz yer etrafında turlayabilirsin

Neslihan Kantarcı’ydı yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı yorumları baya iyiydi. Bu hafta çokta sıcak iyi yapıyorsun akşam çıkarak. Siteyse oturduğunuz yer etrafında turlayabilirsin

Çok tatlı bi doktor neslihan hanım. Nefes darlığı sıkıntım olduğunda gitmiştim

Geçmedi mi daha kusmaların bulantın bende iyiym canım bir yaramazlık yok.
Halsizlik bitti kusmalar azaldı ama yine var malesef canım. Birde şuan en kötüsü geçmeyen acı tat. Tükürük acı o yüzden yediğim herşey acı geliyor tat yok.Hormonlar yükselince oluyormuş. İns oda geçer.Buyuk konuşmiyim ama 3 aydır bu durum yüzünden bunu dogurabilirsem daha düşünmüyorum bebek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…