- 15 Şubat 2021
- 527
- 703
- 33
- 34
Aa öyle miii çok rahatladım şu anda anlatamam çok teşekkür ederimBenim 10.5 mm di. 15 mm olanlarda hep hamile kaldı burada... Sizin gibi endişe etmişlerdi bu kadar kalın transfer olur mu diye ama sıkıntı olmadı.Hatta bı arkadaşın çok kalın oldugu için arkaya doğru embriyoyu atmışlarOda tuttu. İnceliği sıkıntı.
Ne demek.Aa öyle miii çok rahatladım şu anda anlatamam çok teşekkür ederim
Benim 3 ay oldu şuan bı haftadır vurmuyorum onu. Progestan fitil olana devam ediyorum. Prolutex e devam etsek 20 bin tl tutuyor neredeyse 3 ayda 6 bin tuttu. Ya Nicel beye desen farklı bı ilaç versin gerek varmı prolutex e çoğu gereksiz görüyor çünkü. Allah korusun bı daha tedavi olmak zorunda kalsam kullanmam prolutexMerhabalar. Az önce kontrolden geldim estrofeme başlayacağım. 15 gün sonra kontrol, bi aksilik çıkmazsa da haftasına transfer olacak. Reçete yazdı hemşire şu prolutex otu ocağı söndürür cinstenyeter ki tutsun karşılarız elbette ama kaç ay kullandiniz siz? Oğlumda hiç yoktu bu iğne onun yerine progestan iğne olmuştum hep.
O bir şey biliyordur mutlaka estrofem verdiğine göre. Yanı biz onun kadar bilemiyoruzAnladım canım benim de kafama takılan estrofem daha da kalınlaştırmaz mı?
Yaa 6 bin bile çok. Tanesi 30 liraya geliyor. Hadi sonuç alana kadar kullanayım ama sonrası için çok zor. Bi konuşayım kontrole gidince bakalım ne diyecekBenim 3 ay oldu şuan bı haftadır vurmuyorum onu. Progestan fitil olana devam ediyorum. Prolutex e devam etsek 20 bin tl tutuyor neredeyse 3 ayda 6 bin tuttu. Ya Nicel beye desen farklı bı ilaç versin gerek varmı prolutex e çoğu gereksiz görüyor çünkü. Allah korusun bı daha tedavi olmak zorunda kalsam kullanmam prolutex
Evet. Devlette veriyorlar fitili hadi güle güleYaa 6 bin bile çok. Tanesi 30 liraya geliyor. Hadi sonuç alana kadar kullanayım ama sonrası için çok zor. Bi konuşayım kontrole gidince bakalım ne diyecek
Merhabalar. Az önce kontrolden geldim estrofeme başlayacağım. 15 gün sonra kontrol, bi aksilik çıkmazsa da haftasına transfer olacak. Reçete yazdı hemşire şu prolutex otu ocağı söndürür cinstenyeter ki tutsun karşılarız elbette ama kaç ay kullandiniz siz? Oğlumda hiç yoktu bu iğne onun yerine progestan iğne olmuştum hep.
Tam emin değilim ama benim de 13-14 gibi bir şeydi. Ama nicel bey riske atmaz sanmıyorum. Çok ince de olsa çok kalın da olsa isini şansa bırakmaz. Ben öyle düşünüyorumSelam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
Yaşın kaç canım , baya ara vermıssın, gercı nasılsa genckenki embrıuon baya varmış:) benım yaş 36, bebegım 1 yasına yaklastı, şimdiden ıkıncı fıkrı var cunku sadece tek embrıyom kaldı benım .Merhaba.
7 yıl önce Eskişehir Acıbadem de Fatih Öguc vardı, ona tedavi olmuştuk şimdi 6 yaşında bi oğlum var ve o zmandan kalma 4 tanede embriyo... Oğluma kardeş istiyoruz artık. Dün Nicel bey ile görüştük dondurulmus embriyo transferi olacak 45 gün sonra. Benim merak ettiğim transfer sonrası progestan ignesi mi hapı mii veriyor Nicel Bey? Çünkü 7 yıl ara vermememin sebebi 3 ay boyüncü hergün prgestan iğne kullanmaktı. Gece sagimdan soluma inleyerek dönüyordum çok ağrı yapıyordu.
Canım sana ve eşine yeniden hormon tesrleei yapıldı mı ? Yoksa direk başlandı mu, sürec nasıl ? Şuan neler kullanıyorsun? Baskılama sürecındesın galıba cyclo fln?Merhaba.
7 yıl önce Eskişehir Acıbadem de Fatih Öguc vardı, ona tedavi olmuştuk şimdi 6 yaşında bi oğlum var ve o zmandan kalma 4 tanede embriyo... Oğluma kardeş istiyoruz artık. Dün Nicel bey ile görüştük dondurulmus embriyo transferi olacak 45 gün sonra. Benim merak ettiğim transfer sonrası progestan ignesi mi hapı mii veriyor Nicel Bey? Çünkü 7 yıl ara vermememin sebebi 3 ay boyüncü hergün prgestan iğne kullanmaktı. Gece sagimdan soluma inleyerek dönüyordum çok ağrı yapıyordu.
İlk transferınız mı? Bence dr la yada hemsıreyleiletişime gecın, en azından içiniz rahatlar cunku bunu kafaya takmanız tedavı surecını olumsuz etkılemesın,stres cok onemli bi faktor cunku, kafandakı her soruya cevap bul cekınme bence, ben de yuz defa herkesın transferı 20.gun oluyo en gec ,benu kı niye 23 te oldu die sorupurmustum ,takıoinsan..Selam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
Selam herkese keyifler nasıl
Mecburi aslında yürüyüşün değil mi. Doğum yaklaştıkça öneriyorlar.Selamm :) iyiyim evde kafayı yeme sınırında olmak haricinde. Birkaç akşamdır eşimle yürüyüş yapıyoruz, benim penguen yürüyüşüme yürüyüş denilirse. Şehir merkezinden baya uzaktayız bu arada. Her araba farında zıplıyorum “aaahh jandarma, jandarma mı geliyo?!? Eyvahh jandarmaa!!” şeklindeSanki banka soydum nebileyim hırsızlık uğursuzluk yaptım Onun haricinde hep ev hep ev.
Sen nasılsın?
Mecburi aslında yürüyüşün değil mi. Doğum yaklaştıkça öneriyorlar.
bende iyiyim yarın göğüs bastalıklarına gidicem belki fırsat bulursam randevuda boşsa dahiliyeye de uğrarım
Canım inan anlatacak hicbirsey yok desem yeridir.Selam herkese keyifler nasıl
Neslihan Kantarcı’ydı yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı yorumları baya iyiydi. Bu hafta çokta sıcak iyi yapıyorsun akşam çıkarak. Siteyse oturduğunuz yer etrafında turlayabilirsinYa yürümek çok iyi geliyo. Şeker için de iyiymiş , doğumu da kolaylaştırıyomuş. Marketin açık olduğu saatte yürüsem de bu sefer çok güneş tepede. Napalım,gece kaçak göçek yürüyorum artık.
Göğüse kime gideceksin?
Geçmedi mi daha kusmaların bulantınCanım inan anlatacak hicbirsey yok desem yeridir.Kapandık eve arada yürüyüş yapıyorum yarım saat o kadar. He yine sabahları kusuyorum klasik artık. Herşey aynı. Sen iyisin değil mi?
Neslihan Kantarcı’ydı yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı yorumları baya iyiydi. Bu hafta çokta sıcak iyi yapıyorsun akşam çıkarak. Siteyse oturduğunuz yer etrafında turlayabilirsin
Halsizlik bittiGeçmedi mi daha kusmaların bulantınbende iyiym canım bir yaramazlık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?