Riskli gebeliginiz varsa Tıp fakültesinde perinatolog Melih Velipaşaoğlunu tavsiye ederim. Çok iyi bı doktor, bilgili, guleryuzlu. Öncesinde Murat Şenola gitmistim hiç memnun kalmadım tecrübesiz gelmişti. Yaptığı en iyi şey beni Melih beye yönlendirmesi olduKızlar merhaba ben Ağustos ayında tüp bebek yaptırcaktım ilaçlarımı felan almıştık hatta burdada sizlere sorular sormuştum daha öncesinde. Fakat 5yilin sonunda gebe olduğumu öğrendim çok şükürSorum şu rahimim kalp şeklinde olduğu için gebeliğim riskli. Hangi doktorlara gidiyorsunuz Ramazan Bayirliya randevu aldım ama sizlerin doktor önerileri benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun çok az kalmış.İns tutunur bebişMerhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse Nicel bey ayın 29'una gün verdi transfer için çok çok heyecanlıyım :) tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun çok az kalmış.İns tutunur bebişTransfer işi çok basit 3-5 dk sürüyor en fazla. Sadece transfer sirasinda kendinizi kasmayın rahat olunca çok kolay oluyor. İdrarda aşırı sıkışık olmayın bazen bekletiyorlar. Orta sıkışık en iyisi. Çok sıkısirsanizda idrarın bı kısmını boşaltın.
Inşallah pozitif sonucunun haberini de alırız, çok aşırı sıkışık olma, transfer sonrası en az 45 dk tuvalete gitmesen iyi olur yani o kadar tutabilirsen iyi olur. Çok kısa sürüyor zaten, hep dua etmiştim ben transfer sırasında, öncesinde de eşimle bol bol meryem süresini okuyup dinlemiştik, hatta hastane odasında beklerken de okumuştuk. Terlik al yanına çok rahat oluyor.Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse Nicel bey ayın 29'una gün verdi transfer için çok çok heyecanlıyım :) tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
teşekkür ederim hep ediyorum bebeğime her gün güzel sözler yazıyorum ileride nasip olur da okur diye. el mucib çekiyorum, meryem suresini dinliyorum, işten de 4 gün izin aldım sonrasında evde durmak istemedim işe gider gelirim zaman geçer diye. bakalım hayırlısı olsun. benim 5. gün embriyosu olacak zaten donmuş, 5-6 gün içinde belli olur tutup tutmadığı diyorlar forumdaki kişiler ama öncesinde test mi yapmalıyım 12. günü mü beklemeliyim bilemiyorumInşallah pozitif sonucunun haberini de alırız, çok aşırı sıkışık olma, transfer sonrası en az 45 dk tuvalete gitmesen iyi olur yani o kadar tutabilirsen iyi olur. Çok kısa sürüyor zaten, hep dua etmiştim ben transfer sırasında, öncesinde de eşimle bol bol meryem süresini okuyup dinlemiştik, hatta hastane odasında beklerken de okumuştuk. Terlik al yanına çok rahat oluyor.
Sonrasında da evde çok fazla yorulmamaya çalış, benim annem çok yardim etmişti saolsun, çok uzanıp eğilmeden, ama sürekli yatmadan arada evde yürüyüşler yaparak sonuç gününu bekleyebilirsin.
Her sey nasibinde varsa oluyor , inşallah yolunda gider Allahın izniyle.
Bol bol dua edin.
5-6 çok erken bence ama pozitifi görende var hoş görse bile devamı stresli oluyor zaman hiç geçmiyor. 12 ve 14. Sonucunu kabul ediyorlar. 8.Gün bence ideal tabi size kalmış. Transfer sırasında bende dua ettim hep. İlkinde etmemiştim. Birde kimyasal şeyler hiç kullanma embriyolog transferde embriyoyu etkiliyor demişti. Makyaj o yüzden istemiyorlardı. Ben ilkinde saçımı boyattim alerji oldum. Leke açıcılar sürdüm falan bazen diyorum onlar mı olumsuz etkilediteşekkür ederim hep ediyorum bebeğime her gün güzel sözler yazıyorum ileride nasip olur da okur diye. el mucib çekiyorum, meryem suresini dinliyorum, işten de 4 gün izin aldım sonrasında evde durmak istemedim işe gider gelirim zaman geçer diye. bakalım hayırlısı olsun. benim 5. gün embriyosu olacak zaten donmuş, 5-6 gün içinde belli olur tutup tutmadığı diyorlar forumdaki kişiler ama öncesinde test mi yapmalıyım 12. günü mü beklemeliyim bilemiyorum
Çok teşekkür ederim sağolunRiskli gebeliginiz varsa Tıp fakültesinde perinatolog Melih Velipaşaoğlunu tavsiye ederim. Çok iyi bı doktor, bilgili, guleryuzlu. Öncesinde Murat Şenola gitmistim hiç memnun kalmadım tecrübesiz gelmişti. Yaptığı en iyi şey beni Melih beye yönlendirmesi olduTabi Melih beyin hasta kabul etmediğini de duydum bilemiyorum şuan alıyorlarmi. Ramazan beydende memnun olan bayağı duydum. Hayırlısı olsun. Ne güzel hamile kalmışsiniz
muhakkak dikkat edeceğim5-6 çok erken bence ama pozitifi görende var hoş görse bile devamı stresli oluyor zaman hiç geçmiyor. 12 ve 14. Sonucunu kabul ediyorlar. 8.Gün bence ideal tabi size kalmış. Transfer sırasında bende dua ettim hep. İlkinde etmemiştim. Birde kimyasal şeyler hiç kullanma embriyolog transferde embriyoyu etkiliyor demişti. Makyaj o yüzden istemiyorlardı. Ben ilkinde saçımı boyattim alerji oldum. Leke açıcılar sürdüm falan bazen diyorum onlar mı olumsuz etkiledi
Hayırlı olsun şimdiden inşallah seninle olur bebişMerhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse Nicel bey ayın 29'una gün verdi transfer için çok çok heyecanlıyım :) tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
çok çok teşekkür ederim okuayacağımmHayırlı olsun şimdiden inşallah seninle olur bebişElini karnına koyup dilinden geldiğince Rabbi hebli mines salihin oku. Transfer sırasındada sonrasında da. Dualarım seninle
Ayy tebrik ederim ne guzelllKızlar merhaba ben Ağustos ayında tüp bebek yaptırcaktım ilaçlarımı felan almıştık hatta burdada sizlere sorular sormuştum daha öncesinde. Fakat 5yilin sonunda gebe olduğumu öğrendim çok şükürSorum şu rahimim kalp şeklinde olduğu için gebeliğim riskli. Hangi doktorlara gidiyorsunuz Ramazan Bayirliya randevu aldım ama sizlerin doktor önerileri benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum
Ben 7. Gün kan testinde öğrenmiştim hamile oldugumu, klinik 12. Ve 14. Gün sonuçlarını önemsiyor erken yaptırıp hiic strese girmeyin derim ben. Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah.teşekkür ederim hep ediyorum bebeğime her gün güzel sözler yazıyorum ileride nasip olur da okur diye. el mucib çekiyorum, meryem suresini dinliyorum, işten de 4 gün izin aldım sonrasında evde durmak istemedim işe gider gelirim zaman geçer diye. bakalım hayırlısı olsun. benim 5. gün embriyosu olacak zaten donmuş, 5-6 gün içinde belli olur tutup tutmadığı diyorlar forumdaki kişiler ama öncesinde test mi yapmalıyım 12. günü mü beklemeliyim bilemiyorum
inşallahh teşekkür ederimm zorlu bir bekleyiş olacakBen 7. Gün kan testinde öğrenmiştim hamile oldugumu, klinik 12. Ve 14. Gün sonuçlarını önemsiyor erken yaptırıp hiic strese girmeyin derim ben. Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah.
Transfer anını gösterıyorlar mı ekrandan? Embriyonun yada embrıyıların gidiş anını?Inşallah pozitif sonucunun haberini de alırız, çok aşırı sıkışık olma, transfer sonrası en az 45 dk tuvalete gitmesen iyi olur yani o kadar tutabilirsen iyi olur. Çok kısa sürüyor zaten, hep dua etmiştim ben transfer sırasında, öncesinde de eşimle bol bol meryem süresini okuyup dinlemiştik, hatta hastane odasında beklerken de okumuştuk. Terlik al yanına çok rahat oluyor.
Sonrasında da evde çok fazla yorulmamaya çalış, benim annem çok yardim etmişti saolsun, çok uzanıp eğilmeden, ama sürekli yatmadan arada evde yürüyüşler yaparak sonuç gününu bekleyebilirsin.
Her sey nasibinde varsa oluyor , inşallah yolunda gider Allahın izniyle.
Bol bol dua edin.
Ben dayanamayıp 5. Gün öğleden sonra test yapmıştım, çok çok aşırı silik çizgi çıkmıştı, 7. Gün de aile hekiminde kan vermiştim orda da çıkmıştı, ama benim ikiz olduğu için erken çıkmış olabilir, yine de istersen 7. Günü bekle en az, ya da 12. Gunu öğrenirsin, herkes farklı davranıyor bu konudateşekkür ederim hep ediyorum bebeğime her gün güzel sözler yazıyorum ileride nasip olur da okur diye. el mucib çekiyorum, meryem suresini dinliyorum, işten de 4 gün izin aldım sonrasında evde durmak istemedim işe gider gelirim zaman geçer diye. bakalım hayırlısı olsun. benim 5. gün embriyosu olacak zaten donmuş, 5-6 gün içinde belli olur tutup tutmadığı diyorlar forumdaki kişiler ama öncesinde test mi yapmalıyım 12. günü mü beklemeliyim bilemiyorum
Yok göstermiyorlar, sadece isimler söyleniyor eşin ve senin adını, doğru mu diye soruyorlar, konuşmayın transfer esnasında demişlerdi bir de embriyolar etkileniyormus.Transfer anını gösterıyorlar mı ekrandan? Embriyonun yada embrıyıların gidiş anını?
ilk denemede transfer bitince ekranı çevirip göstermişlerdi embriyolari. Beyaz nokta şeklinde görünüyorTransfer anını gösterıyorlar mı ekrandan? Embriyonun yada embrıyıların gidiş anını?
Mete tanır sanırım soyismi ben gitmiştim bölüm başkanıydı sakın ama sakın gitme birşey den anladığı yokÇok teşekkür ederim sağolunMelih beyi bende duydum birde tıp fakültesinde Mete beyi duydum hangisi daha iyidir bilmiyorum tabi ki.
Talep etmiimiydınız peki , ben gormek istemiştim , giderken de gördüm ,ama değişti mi bılmıorumilk denemede transfer bitince ekranı çevirip göstermişlerdi embriyolari. Beyaz nokta şeklinde görünüyorİkincide göstermediler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?