- 1 Ekim 2020
- 249
- 226
- 53
- 33
Aaa çok teşekkür ederim uyardığınız içinMete tanır sanırım soyismi ben gitmiştim bölüm başkanıydı sakın ama sakın gitme birşey den anladığı yok
Yok canım bişey demedim. Acıbademdemi giderken gördünüz. Evet siz diyince göstermişlerdir. Yoksa onu izletmiyorlar kendileri bakıyor.Talep etmiimiydınız peki , ben gormek istemiştim , giderken de gördüm ,ama değişti mi bılmıorum
Ben ne zaman muayene olsam bı doktor gelip Melih bey'e danisiyor hastaya ne diyim diye... Tuhaf geliyor banada. Dediğin doğrudur yani canım.Mete tanır sanırım soyismi ben gitmiştim bölüm başkanıydı sakın ama sakın gitme birşey den anladığı yok
Burada bı arkadaş yaptırmıştı kimdi hatirlamadim. Evet herkese farklı uyguluyor. İyi yapmışsınız kabul etmeklearkadaşlar aranızda embriyo glue (embriyo yapıştırma) tekniğini yaptıran oldu mu? nicel hoca tavsiye etti bana da kabul ettik ama, herkese farklı bir teknik öneriyormuş
Evet canım acıbademde. Başka merkezlerde kocaman ekran var karsıda ordan gosterıyılar ama burda kendileri bakrıkları o küçük ekranı bana dogru cevırmıslerdi,Yok canım bişey demedim. Acıbademdemi giderken gördünüz. Evet siz diyince göstermişlerdir. Yoksa onu izletmiyorlar kendileri bakıyor.
Çok teşekkür ediyorummm sürpriz olduAyy tebrik ederim ne guzelll
Ümit hastanesi Dilek Ulusoy doğum doktorum çok memnunum.
Acıbadem Ceren Yıldız EREN ilk hamileligimi takip etmişti çok ilgili bo doktordur,riskli gebelik uzmanı.
Hayırlı olsunMerhaba bu gün transferim oldu biraz zorlandım. Beklerken iyice idrara sıkıştım. İşlem esnasınds da tansiyonum düştü. Transferden 20 dakika sonra lavaboya girmek zorunda kaldım. Hemşireler herhangi bir sorun olmaz dedi ama zorluydu benim için ama inşallah herşey güzel olur
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsunbisey olmaz, tutunacaksa tutunur zaten bebecik, inşallah güzel pozitif haberlerini de alırız, dinlen bol bol artık, arada hafif yürüyüşler yaparak.
Beklemek en heyecanlı kısmi zaten , tutunduktan sonra da doğumu bekliyor insan, şimdi düşünüyorum da transferim daha dün gibi :) doğuma kaldı 1-2 Hafta. Darısı başına inşallahİnşallah teşekkür ederimgeriye beklemek kaldı sadece ❤ hayırlısı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeklemek en heyecanlı kısmi zaten , tutunduktan sonra da doğumu bekliyor insan, şimdi düşünüyorum da transferim daha dün gibi :) doğuma kaldı 1-2 Hafta. Darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canım güzel haberlerni alalım inşallahhhMerhaba bu gün transferim oldu biraz zorlandım. Beklerken iyice idrara sıkıştım. İşlem esnasınds da tansiyonum düştü. Transferden 20 dakika sonra lavaboya girmek zorunda kaldım. Hemşireler herhangi bir sorun olmaz dedi ama zorluydu benim için ama inşallah herşey güzel olur
Nicel bey hsg çekmiyor acıbademde ki kadın doğum doktorlarına yönlendiriyor. Ben hastası olduğum için bana kendi çekmiştiKızlar merhaba. Şehir dışında yaşıyorum Nicel Bey'e sadece hsg çektirmek için gitsem çekiyor mu bilgisi olan var mı? Tüp bebek doktoru sanırım o sebeple belki çekiyordur diye düşündüm.
Teşekkür ederim. Peki hsg çektirmek için kimi önerirsiniz? Doktorlara çok yabancıyım orda da araştırma yapmaktayımNicel bey hsg çekmiyor acıbademde ki kadın doğum doktorlarına yönlendiriyor. Ben hastası olduğum için bana kendi çekmişti
Ahmet cantuga cektşrmiştim ben kolay geçmiştiTeşekkür ederim. Peki hsg çektirmek için kimi önerirsiniz? Doktorlara çok yabancıyım orda da araştırma yapmaktayım
Ne kadara çekmişti peki?Ahmet cantuga cektşrmiştim ben kolay geçmişti
Yıllar oldu canımhiç hatorlamıyorumNe kadara çekmişti peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?