Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

arkadaşlar aranızda embriyo glue (embriyo yapıştırma) tekniğini yaptıran oldu mu? nicel hoca tavsiye etti bana da kabul ettik ama, herkese farklı bir teknik öneriyormuş

Talep etmiimiydınız peki , ben gormek istemiştim , giderken de gördüm ,ama değişti mi bılmıorum
Yok canım bişey demedim. Acıbademdemi giderken gördünüz. Evet siz diyince göstermişlerdir. Yoksa onu izletmiyorlar kendileri bakıyor.

Mete tanır sanırım soyismi ben gitmiştim bölüm başkanıydı sakın ama sakın gitme birşey den anladığı yok
Ben ne zaman muayene olsam bı doktor gelip Melih bey'e danisiyor hastaya ne diyim diye... Tuhaf geliyor banada. Dediğin doğrudur yani canım.

arkadaşlar aranızda embriyo glue (embriyo yapıştırma) tekniğini yaptıran oldu mu? nicel hoca tavsiye etti bana da kabul ettik ama, herkese farklı bir teknik öneriyormuş
Burada bı arkadaş yaptırmıştı kimdi hatirlamadim. Evet herkese farklı uyguluyor. İyi yapmışsınız kabul etmekle

Yok canım bişey demedim. Acıbademdemi giderken gördünüz. Evet siz diyince göstermişlerdir. Yoksa onu izletmiyorlar kendileri bakıyor.
Evet canım acıbademde. Başka merkezlerde kocaman ekran var karsıda ordan gosterıyılar ama burda kendileri bakrıkları o küçük ekranı bana dogru cevırmıslerdi,

Merhaba hamişler
Eskişehirde oturuyorum detaylı ultrason için Turgay Beyi düşünüyorum zor mu randevu bulmak? Ve kaçıncı haftalarda bakılması gerekiyor

Ayy tebrik ederim ne guzelll
Ümit hastanesi Dilek Ulusoy doğum doktorum çok memnunum.
Acıbadem Ceren Yıldız EREN ilk hamileligimi takip etmişti çok ilgili bo doktordur,riskli gebelik uzmanı.
Çok teşekkür ediyorummm sürpriz oldu
Doktor önerilerinizi de dikkate alacağım

Merhaba bu gün transferim oldu biraz zorlandım. Beklerken iyice idrara sıkıştım. İşlem esnasınds da tansiyonum düştü. Transferden 20 dakika sonra lavaboya girmek zorunda kaldım. Hemşireler herhangi bir sorun olmaz dedi ama zorluydu benim için ama inşallah herşey güzel olur

Hayırlı olsun bisey olmaz, tutunacaksa tutunur zaten bebecik, inşallah güzel pozitif haberlerini de alırız, dinlen bol bol artık, arada hafif yürüyüşler yaparak.

Hayırlı olsun bisey olmaz, tutunacaksa tutunur zaten bebecik, inşallah güzel pozitif haberlerini de alırız, dinlen bol bol artık, arada hafif yürüyüşler yaparak.
İnşallah teşekkür ederim geriye beklemek kaldı sadece ❤ hayırlısı olsun

İnşallah teşekkür ederim geriye beklemek kaldı sadece ❤ hayırlısı olsun
Beklemek en heyecanlı kısmi zaten , tutunduktan sonra da doğumu bekliyor insan, şimdi düşünüyorum da transferim daha dün gibi :) doğuma kaldı 1-2 Hafta. Darısı başına inşallah

Beklemek en heyecanlı kısmi zaten , tutunduktan sonra da doğumu bekliyor insan, şimdi düşünüyorum da transferim daha dün gibi :) doğuma kaldı 1-2 Hafta. Darısı başına inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de güzel anılar olarak hatırlar ve bebeğime kavuşurum. Hep karnımı seviyorum anneciğim beni bırakma diyorum

Hayırlı olsun canım güzel haberlerni alalım inşallahhh sımsıkı tutunsun sana

Kızlar merhaba. Şehir dışında yaşıyorum Nicel Bey'e sadece hsg çektirmek için gitsem çekiyor mu bilgisi olan var mı? Tüp bebek doktoru sanırım o sebeple belki çekiyordur diye düşündüm.

Kızlar merhaba. Şehir dışında yaşıyorum Nicel Bey'e sadece hsg çektirmek için gitsem çekiyor mu bilgisi olan var mı? Tüp bebek doktoru sanırım o sebeple belki çekiyordur diye düşündüm.
Nicel bey hsg çekmiyor acıbademde ki kadın doğum doktorlarına yönlendiriyor. Ben hastası olduğum için bana kendi çekmişti

Nicel bey hsg çekmiyor acıbademde ki kadın doğum doktorlarına yönlendiriyor. Ben hastası olduğum için bana kendi çekmişti
Teşekkür ederim. Peki hsg çektirmek için kimi önerirsiniz? Doktorlara çok yabancıyım orda da araştırma yapmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…