Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Düşün ben bile öyleyim. Bi zıbın aldım sürekli erteliyorum unutmuşum bendeliste yap kendine her gidişte üç beş parca alırsın. Ama favorim internet alışverişi cok bunaltıyor carsı ve alışveriş merkezleri gittim turgaya bosuna stres serebral damarlar daralma yapmış gayet iyi dedi ense ölçümü büyümemiş yani vücut orantılamış. Allaha şükür şimdide şeker cıktı basıma tam istediğimi yiyip keyif zamanı derken diyet takılacagım biraz. Oğlumdada olmuştu dikkat edince normale inmişti. Bundada insallah öyle olacak. Öyle yani canım

Aynen bende vantilatörü icat edene hayır dua ediyorum . Senin iki tane daha zorlu. Tuz olayına ve tansiyona. dikkat et canım.Benim daha varken aklıma gelince heyecanlanıyorum senin az kaldı birde iki minik. Drun kacıncı haftada dedi tahmini tarih verdimi

Hakikaten öyle 1 - 2saat carsıda gezince evim burnumda tütüyor oturmakta kesmiyor sıkıştırıyor sıpalar. uzanmak istiyorum. Ama hakikaten biran önce baslamak lazım. 7ayda doğum cantasının haxır olmasında faydavar. Vaktinde gelsinler ama süpriz de yapabilirler.

Bende öyle kardesimden tüyo alıyorum ilkinde 9sene evvelki seylerle simdikiler arasında cok sey degişmiş. Listeyi ona sorarak oluşturdumiyiki varlar

Sevindim canım Zaten ense kalınlığı önemli olan dönemde inceydi bişey olmayacağı belliydi. Şekerde düzelir yine...Çarşı işi benide bunaltiyor gerçekten dolastikca bı ağırlık çöküyor keyfim kaçıyor. Bu ay anneme gittim. 2 kilo almışım doktor biraz fazla buldu.Dedim burada çok çıkıyor kıyafetle. Diğer ayla aradaki fark 2 ama dedi Hızlı kilo alınıyor. Bu arada kızlar benden bı aydir çok çok az süt geliyor. Çapak gibi kuruyor kaşınıyor normal mi?
Tupanne nasıl cinsiyet belli oldu mu?

Ben 800gr almışım bu ay sasırdım. Ama bu aydan sonra katlar 67ile tedaviye basladım şimdi 72.300. İlk doğumlarda cok kilo alınıyor. Ben oğlumda toplam 18kilo almıştım. Görümcemin ilk doğumda 22 kilo aldı. Sen ve bebiş saglıklı olunda. Süt Akıntısı normal ama sıktırma fazla oynama canım. Aişırılık olursada sor dra. Bebişin süt depoları calışmaya baslamıştüpannenin cinsiyet kız. Onunda ay ağustos bası turgaya randevusu var saglıkla gelsin insallah

Aminn Oy doktoru doğru tahmin etmiş o zaman maşallah sağlıkla gelsin ins 5 kilo normal bence ya seninde öyle. Bende 52 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum. Son 3 ay iki şer kilo alsam 12 kiloyla biter sanırım Tabi son aylar bebek hızla büyüyor ne olur bilmem

Normal zaten 12 kilo falan cokta takmıyorum zararı olmasın da. Bende agustos 7de tekrar gidecegim 28 hafta oluyor. Artık bi doğumu sorayım diyorum sen sordunmu bişilersezeryan benimki 38 haftadan sonra alıyorlarmış bebegin gelişimine göre tabi.en azından tahmini bi bişeyler öğrensek sanki kendimi alışverişimi ona göre ayarlarım şu an hep daha cok varmış gibi geliyor.

Benimde 11 Ağustos kontrol var. Ben 16. Haftada dedim sezeryan istiyorum diye. Güldü erken bunun için dedi. İns normal doğuma zorlamaz. Yapmazsa gitmemki Evet gerçekten çok var gibi geliyor.

Aynen belli olmaz, inşallah vaktinde gelirler de . 32. Haftada hazırladım ben de çantayı, tabi herşeyi yıkayıp ütülemek iki gününu alıyor insanın.

İyiyim canım cinsiyet kız belli oldu O aynısı bendede oluyor süt gelmiş gibi kurumuş şekilde ucu kuruyor

İyiyim canım cinsiyet kız belli oldu O aynısı bendede oluyor süt gelmiş gibi kurumuş şekilde ucu kuruyor
Hayırlı olsun canım. Sizde kız azdı çok sevilirDemekki oluyormuş. 20. Haftadan sonra normalmis aslinda. 8.Aydan itibaren krem sürün diyorlar yara olmaması için öyle yapıcam bakalım.

Hayırlı olsun canım. Sizde kız azdı çok sevilirDemekki oluyormuş. 20. Haftadan sonra normalmis aslinda. 8.Aydan itibaren krem sürün diyorlar yara olmaması için öyle yapıcam bakalım.
Kız çok tatlı oluyor ortanca ablamın kızı oldu bal gibi doyulmuyor sevmeye. Badem yağı sürüyorum iyi geliyor

Ay maşallah baya büyümüşsünüz az kalmış. Bebişler rahat durmuyordur artık kıpır kıpır. Sıcaklarda geldi ya ondan bunaliyorsundur . Çok güzel duygular yasicaksin, doğumdan da korkma nasıl geçtiğini anlamayacaksin bile. Sadece bebisleri düşün

Inşallah inşallah gerçekten doğum olsun da eski enerjime geri döneyim diye bekliyorum , sağlıkla gelsin yavrular

Kızlar merhaba ben Ağustos ayında tüp bebek yaptırcaktım ilaçlarımı felan almıştık hatta burdada sizlere sorular sormuştum daha öncesinde. Fakat 5yilin sonunda gebe olduğumu öğrendim çok şükür Sorum şu rahimim kalp şeklinde olduğu için gebeliğim riskli. Hangi doktorlara gidiyorsunuz Ramazan Bayirliya randevu aldım ama sizlerin doktor önerileri benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum

Umitte dilek Ulusoyu tavsiye ederim riskli gebeliklere çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…