Düşün ben bile öyleyim. Bi zıbın aldım sürekli erteliyorum unutmuşum bendeAminnnSorma canım. Geriye kaldı 3 ay çok hızlı geçiyor Bu ara artık bebek için alışverişlere taktım. Mağazaya giriyorum ne alıcam bilmiyorum çok cahilim bu konuda ya Neyse yavaş yavaş öğrenirim Sen nasılsın canim. Turgay'a gittin mi tekrar? Soracaktım bende sana
Aynen bende vantilatörü icat edene hayır dua ediyorum . Senin iki tane daha zorlu. Tuz olayına ve tansiyona. dikkat et canım.Sıcaklar bastırdı gerçekten vantilatör karşısında oturuyorum , işte ağırlastim iyice , ama buna şükür yine de, her gebelik bambaşka geçiyor, benim de ayaklarım çok şişti, hep uzatıyorum mecburen , bakalım az kaldi heyecan basıyor git gide
Hakikaten öyle 1 - 2saat carsıda gezince evim burnumda tütüyor oturmakta kesmiyor sıkıştırıyor sıpalar. uzanmak istiyorum. Ama hakikaten biran önce baslamak lazım. 7ayda doğum cantasının haxır olmasında faydavar. Vaktinde gelsinler ama süpriz de yapabilirler.Başlayın alışverişlere çok agirlasmadan , biz de 24. Haftada başlamıştık şimdi olsa hiç mağaza gezecek mecalim kalmadi. Alınacak da epey bisey çıkıyor. Ilk önce ebebek mağazasına gitmiştik orda çoğu şey var zaten, sonra kıyafet falan alışverişini kuyumcularım oradaki küçük bebek mağazalarından aldik , güzel şeyler var hem de uygun fiyatlı. Civil den de epey biseyler aldik , işte bütçenize göre siz de bakarsınız, alınacak şeyler çok:) bir de ben youtubedan epey bebek alışveriş videosu izlemistim ne lazım oluyor ne olmuyor , epey faydalı olmuştu, siz de ona göre bir liste oluşturabilirsiniz.
Sağol canımm haklisin zaten şimdi bile biraz çok gezsem halsizlik oluyor. Ben Bilecik'teyim ya buradada hiç birşey yok.(ebebek falan) Eskişehir'e gittiğimde halledicem hepsini. Kardeşim doğum yaptığı için o biliyor artık onunla gezerimVideolara bakiyim bende
Sevindim canımDüşün ben bile öyleyim. Bi zıbın aldım sürekli erteliyorum unutmuşum bendeliste yap kendine her gidişte üç beş parca alırsın. Ama favorim internet alışverişi cok bunaltıyor carsı ve alışveriş merkezleri gittim turgaya bosuna stres serebral damarlar daralma yapmış gayet iyi dedi ense ölçümü büyümemiş yani vücut orantılamış. Allaha şükür şimdide şeker cıktı basıma tam istediğimi yiyip keyif zamanı derken diyet takılacagım biraz. Oğlumdada olmuştu dikkat edince normale inmişti. Bundada insallah öyle olacak. Öyle yani canım
Ben 800gr almışım bu ay sasırdım. Ama bu aydan sonra katlar 67ile tedaviye basladım şimdi 72.300. İlk doğumlarda cok kilo alınıyor. Ben oğlumda toplam 18kilo almıştım. Görümcemin ilk doğumda 22 kilo aldı. Sen ve bebiş saglıklı olunda. Süt Akıntısı normal ama sıktırma fazla oynama canım. Aişırılık olursada sor dra. Bebişin süt depoları calışmaya baslamışSevindim canımZaten ense kalınlığı önemli olan dönemde inceydi bişey olmayacağı belliydi. Şekerde düzelir yine...Çarşı işi benide bunaltiyor gerçekten dolastikca bı ağırlık çöküyor keyfim kaçıyor. Bu ay anneme gittim. 2 kilo almışım doktor biraz fazla buldu. Dedim burada çok çıkıyor kıyafetle. Diğer ayla aradaki fark 2 ama dedi Hızlı kilo alınıyor. Bu arada kızlar benden bı aydir çok çok az süt geliyor. Çapak gibi kuruyor kaşınıyor normal mi?
Tupanne nasıl cinsiyet belli oldu mu?
AminnBen 800gr almışım bu ay sasırdım. Ama bu aydan sonra katlar 67ile tedaviye basladım şimdi 72.300. İlk doğumlarda cok kilo alınıyor. Ben oğlumda toplam 18kilo almıştım. Görümcemin ilk doğumda 22 kilo aldı. Sen ve bebiş saglıklı olunda. Süt Akıntısı normal ama sıktırma fazla oynama canım. Aişırılık olursada sor dra. Bebişin süt depoları calışmaya baslamıştüpannenin cinsiyet kız . Onunda ay ağustos bası turgaya randevusu var saglıkla gelsin insallah
AminnOy doktoru doğru tahmin etmiş o zaman maşallah sağlıkla gelsin ins 5 kilo normal bence ya seninde öyle. Bende 52 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum. Son 3 ay iki şer kilo alsam 12 kiloyla biter sanırım Tabi son aylar bebek hızla büyüyor ne olur bilmem
Benimde 11 Ağustos kontrol var. Ben 16. Haftada dedim sezeryan istiyorum diye. Güldü erken bunun için dedi. İns normal doğuma zorlamaz. Yapmazsa gitmemkiNormal zaten 12 kilo falan cokta takmıyorum zararı olmasın da. Bende agustos 7de tekrar gidecegim 28 hafta oluyor. Artık bi doğumu sorayım diyorum sen sordunmu bişiler sezeryan benimki 38 haftadan sonra alıyorlarmış bebegin gelişimine göre tabi.en azından tahmini bi bişeyler öğrensek sanki kendimi alışverişimi ona göre ayarlarım şu an hep daha cok varmış gibi geliyor.
Aynen belli olmaz, inşallah vaktinde gelirler de . 32. Haftada hazırladım ben de çantayı, tabi herşeyi yıkayıp ütülemek iki gününu alıyor insanın.Hakikaten öyle 1 - 2saat carsıda gezince evim burnumda tütüyor oturmakta kesmiyor sıkıştırıyor sıpalar. uzanmak istiyorum. Ama hakikaten biran önce baslamak lazım. 7ayda doğum cantasının haxır olmasında faydavar. Vaktinde gelsinler ama süpriz de yapabilirler.
İyiyim canım cinsiyet kız belli olduSevindim canımZaten ense kalınlığı önemli olan dönemde inceydi bişey olmayacağı belliydi. Şekerde düzelir yine...Çarşı işi benide bunaltiyor gerçekten dolastikca bı ağırlık çöküyor keyfim kaçıyor. Bu ay anneme gittim. 2 kilo almışım doktor biraz fazla buldu. Dedim burada çok çıkıyor kıyafetle. Diğer ayla aradaki fark 2 ama dedi Hızlı kilo alınıyor. Bu arada kızlar benden bı aydir çok çok az süt geliyor. Çapak gibi kuruyor kaşınıyor normal mi?
Tupanne nasıl cinsiyet belli oldu mu?
Ayy gelsin pembis kıyafetler, ne güzel. Göğüs kuruması için bana kantaron yağı iyi geldi dene bence sen deİyiyim canım cinsiyet kız belli olduO aynısı bendede oluyor süt gelmiş gibi kurumuş şekilde ucu kuruyor
Hayırlı olsun canım.İyiyim canım cinsiyet kız belli olduO aynısı bendede oluyor süt gelmiş gibi kurumuş şekilde ucu kuruyor
Kız çok tatlı oluyor ortanca ablamın kızı oldu bal gibi doyulmuyor sevmeyeHayırlı olsun canım.Sizde kız azdı çok sevilir Demekki oluyormuş. 20. Haftadan sonra normalmis aslinda. 8.Aydan itibaren krem sürün diyorlar yara olmaması için öyle yapıcam bakalım.
Evet kız kıyafetleri de çok tatlıAyy gelsin pembis kıyafetler, ne güzel. Göğüs kuruması için bana kantaron yağı iyi geldi dene bence sen de
Ay maşallah baya büyümüşsünüz az kalmış. Bebişler rahat durmuyordur artık kıpır kıpır. Sıcaklarda geldi ya ondan bunaliyorsundur . Çok güzel duygular yasicaksin, doğumdan da korkma nasıl geçtiğini anlamayacaksin bile. Sadece bebisleri düşünSıcaklar bastırdı gerçekten vantilatör karşısında oturuyorum , işte ağırlastim iyice , ama buna şükür yine de, her gebelik bambaşka geçiyor, benim de ayaklarım çok şişti, hep uzatıyorum mecburen , bakalım az kaldi heyecan basıyor git gide
Inşallah inşallahAy maşallah baya büyümüşsünüz az kalmış. Bebişler rahat durmuyordur artık kıpır kıpır. Sıcaklarda geldi ya ondan bunaliyorsundur . Çok güzel duygular yasicaksin, doğumdan da korkma nasıl geçtiğini anlamayacaksin bile. Sadece bebisleri düşün
Umitte dilek Ulusoyu tavsiye ederim riskli gebeliklere çok ilgiliKızlar merhaba ben Ağustos ayında tüp bebek yaptırcaktım ilaçlarımı felan almıştık hatta burdada sizlere sorular sormuştum daha öncesinde. Fakat 5yilin sonunda gebe olduğumu öğrendim çok şükürSorum şu rahimim kalp şeklinde olduğu için gebeliğim riskli. Hangi doktorlara gidiyorsunuz Ramazan Bayirliya randevu aldım ama sizlerin doktor önerileri benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?