Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Anam nerdeyse bebek 1 aylık olacak maşallah Sezeryanin zorluğu oldu mu canım. Nasılsın.

valla doğum çok rahat oldu ama sonrası biraz zorluyo tabi. Hala ağrılarım devam ediyo ama herhangi birşey yapmama engel olacak kadar değil. Korkulacak hiçbir şey yok sezaryende… herkes de dehşet dehşet hikayeler anlatıyo ya hep, inanma

uykusuzluk, eve tıkılıp kalmak, lohusa depresyonu, ağrılar… ama en en en çok uykusuzluk çok zorluyo. gün içinde bebek her uyuduğunda uyusam bile -ki yani uyku tutmuyo- o kadar bölük börçük uyku hiçbir halta yaramıyo. Yoruldukça moral ve sinir bozukluğu daha fazla tepeye biniyo…

ondan sonra da çocuk uyuyunca uyansa da sevsem diye bekliyosun bi çeşit manyaklık hali yani

Oy masallah Evet bazıları çok abartıyor. Kesinlikle en zorlayan bencede uykudur.Uykuyu çok severim birde Her dönemin ayrı bı zorluğu var demekki. Tahmin edebiliyorum. Bebisler iyi olsun yeterki napalim

Bana bir akıl verin güzel anne adayları çok kararsızım. Ankaraya atandım Eskişehirden hızlı trenle bir süre gelip gitmem gerekecek. Bayramın 2.günü son muayenem vardı sonra transfer tarihi vereceklerdi iptal edip ertelemeyi düşünüyorum zorlanırım yollarda diye. Ne yapayım sizce kafam çok karışık

Aslında sadece 2 kez gideceksin canım. Erteleme bence. Transfer sonrası kanı başka yerde de verebilirsin. Canan hanıma yollarsin sonucunu sadece... İstediğin kadın doğumcuda da devam edersin.

Ben ilk üç transferimi Ankara'ya hızlı tren ile giderek yaptım bide benim gittiğim klinik çok çağırıyordu acıbadem gibi değildi öle zorluk yaşamadım hastaneye kontrole gider gibi randevu saatine göre gidiş dönüş biletlerini aldım çok rahat gittim geldim transfer oldum zaman da kaldığım da oldu kalmadan yola çıktığım da. Öle zorluk yaşamadım biraz maddi anlamda zorlamıştı ama artık siz transfer aşamasına gelmisiniz canım

Aslında sadece 2 kez gideceksin canım. Erteleme bence. Transfer sonrası kanı başka yerde de verebilirsin. Canan hanıma yollarsin sonucunu sadece... İstediğin kadın doğumcuda da devam edersin.

Zorlanmadan kastım hamileliğimin yollarda geçecek olması. Birde hamileliğim sıkıntılı geçerse diye korkuyorum. İşe yeni başlayacağım için aday memurluk sürecinde belki çok rapor kullanmam gerekecek buda sorun olur diye düşündüm.

Hamile kaldıktan sonra bulunduğunuz yerde bir doktora devam edersiniz nicel bey kabul etmiyor zaten gebelik takibini

Aylarca git gel mi yapmak zorunda kalacaksınız? Eskişehir Ankara hızlı trenini kullanmıştım çokta konforluydu. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bayramdaki kontrol icin raporada gerek olmaz. Tek bı gün transfer için gideceksiniz. Beklemek çok daha kötü geldiği için ben her türlü transferimi olurdum.İnsan biran önce olsun bitsin istiyor. Hakkınızda hayırlısi olsun.

Hamile kaldıktan sonra bulunduğunuz yerde bir doktora devam edersiniz nicel bey kabul etmiyor zaten gebelik takibini
1 sene boyunca gidip geleceğim sanırım ama hamilelik olursa orda ikamet durumu da olabilir.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Nicel Hocanında görüşünü alacağım.Sanırım ertelemeyeceğim.

1 sene boyunca gidip geleceğim sanırım ama hamilelik olursa orda ikamet durumu da olabilir.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Nicel Hocanında görüşünü alacağım.Sanırım ertelemeyeceğim.
İkametiniz Eskişehir de olacak siz trenle Ankara ya gidip mi geleceksiniz?
Ben mi yanlış anladım?

İkametiniz Eskişehir de olacak siz trenle Ankara ya gidip mi geleceksiniz?
Ben mi yanlış anladım?
Evet aynen öyle olacak çünkü eşimin kendi işi Ankaraya gelme durumu yok maalesef. Bir süre gidip gelmeyi deneyeceğim yapamazsam hafta içi orda hafta sonu eskişehir birşeyler yapacağım.

Evet aynen öyle olacak çünkü eşimin kendi işi Ankaraya gelme durumu yok maalesef. Bir süre gidip gelmeyi deneyeceğim yapamazsam hafta içi orda hafta sonu eskişehir birşeyler yapacağım.
Özel hastanede hamilelik sonrası takibinizi yaptırmak istiyorsanız cumartesi de randevu alabiliyorsunuz. Acıbadem de var yani en azından:) yeter ki gebelik oluşsun gerisi hallolur inşallah

Özel hastanede hamilelik sonrası takibinizi yaptırmak istiyorsanız cumartesi de randevu alabiliyorsunuz. Acıbadem de var yani en azından:) yeter ki gebelik oluşsun gerisi hallolur inşallah
Muayeneyi hiç dert etmiyorum sadece hamilelik sıkıntıları benim düşündüğüm. Bir şekilde hallolur inşallah

Kızlar nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor iyi mi herkes?
İyi şükür.canım yoğun geciyor sanki hızlabende sizi merak ettim. Life light tan sonra hepimiz sessizliğe büründük.gözümüz onda kaldı. Onuda hevesle bekliyorduk. Nasip en kısa zamanda olur insallah. Benim o down riski kaşktı. Şeker biraz yüksek cıktı. Diyetle şeker takibindeyim. Sıcaklar mahvediyor ben böyleysem seni düşünemiyorum. Allahım saglıkla yavrularımıza kavustursun

Bende tam sizleri soracaktım. İyiyim canım dün şeker yüklemesi yapıldı. Her şey yolunda görünüyor. Sen nasılsın bebisler nasil.
İyi olmana sevindim canım. Bildirimlerde gelmiyor. Arada bakıyorum sizlere. O bu derken 6 aylık olduk. Saglıkla atlatalım insallah

İyi olmana sevindim canım. Bildirimlerde gelmiyor. Arada bakıyorum sizlere. O bu derken 6 aylık olduk. Saglıkla atlatalım insallah
Aminnn Sorma canım. Geriye kaldı 3 ay çok hızlı geçiyor Bu ara artık bebek için alışverişlere taktım. Mağazaya giriyorum ne alıcam bilmiyorum çok cahilim bu konuda ya Neyse yavaş yavaş öğrenirim Sen nasılsın canim. Turgay'a gittin mi tekrar? Soracaktım bende sana

Sıcaklar bastırdı gerçekten vantilatör karşısında oturuyorum , işte ağırlastim iyice , ama buna şükür yine de, her gebelik bambaşka geçiyor, benim de ayaklarım çok şişti, hep uzatıyorum mecburen , bakalım az kaldi heyecan basıyor git gide

Başlayın alışverişlere çok agirlasmadan , biz de 24. Haftada başlamıştık şimdi olsa hiç mağaza gezecek mecalim kalmadi. Alınacak da epey bisey çıkıyor. Ilk önce ebebek mağazasına gitmiştik orda çoğu şey var zaten, sonra kıyafet falan alışverişini kuyumcularım oradaki küçük bebek mağazalarından aldik , güzel şeyler var hem de uygun fiyatlı. Civil den de epey biseyler aldik , işte bütçenize göre siz de bakarsınız, alınacak şeyler çok:) bir de ben youtubedan epey bebek alışveriş videosu izlemistim ne lazım oluyor ne olmuyor , epey faydalı olmuştu, siz de ona göre bir liste oluşturabilirsiniz.

Sağol canımm haklisin zaten şimdi bile biraz çok gezsem halsizlik oluyor. Ben Bilecik'teyim ya buradada hiç birşey yok.(ebebek falan) Eskişehir'e gittiğimde halledicem hepsini. Kardeşim doğum yaptığı için o biliyor artık onunla gezerim Videolara bakiyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…