Eskişehir Anneleri

Sagol canim bilgilendirme için :) bunlar net fiyatlar mi yoksa doktordan doktora degisiyor mu acaba?
sanırım net fiyatlar. öyle bi ayrıntı söylemedi. aslında ben normalle sezaryen arasında yarı yarıya fark olur diyordum ama, sanırım para almak için sezaryen yapıyorlar dedirtmemek için ikisini de aynı tutmuşlar sanırım. refakatçi yemek vs hepsi ücrete dahilmiş. başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz dediler. inşallah öyle olur :)

doğum konuşmak için erken sanırım. biz de konuşmadık. fiyatı da doktorla konuşmuyorsun zaten acıbademde, muhtemelen tsg'de de öyledir. isterseniz fiyatları öğrenin bakalım, ben de merak ettim. o doktor mu bilmiyorum ama, tsg de doğum yapan bir tanıdık duydum, memnun kalmamış, ama ayrıntı bilmiyorum. bi de kişiden kişiye değişir. doktorundan memnun musun peki?

Açıkcası memnunum bi şikayetim yok
Burdaki konuşmaları okuyunca bazı şeyleri eksik hissettim acabalarda kaldım bu sabah fiyat aldım bende normal doğum tek gece yatışlı 2000 sezeryan 2gece 3000 imiş O-o
Acabası hangi doktordu tedirgin oldum bende tavsiye üzerine gittim murat boylu ya
Birde ben bişeyi çok merak ettim istanbulda ikamet ederken hastanelerde her katta su sebili bulunurdu burda hiç bir hastanede yok mu bu ?????

özel ümitte normal 2.500 (1 gece) sezeryan (2 gece) 3000 tl imiş epidural isterseniz +500 daha bayılıyorsunuz :)
bu fiyata dahil olan hizmetler ise doğum anına ait bir kaç foto, çikolata, kapı süsü ve unibaby bakım çantası veriliyormuş.
Bilginize...

Insallah :)) esimin bir arkadaşı normal doguma 8500 sezaryene 7500 dediler demisti ama onun ozel bir durumu mu var bilmiyorum. Ondan sonra bu fiyatlar bana iyi geldi acikcasi :)

Insallah :)) esimin bir arkadaşı normal doguma 8500 sezaryene 7500 dediler demisti ama onun ozel bir durumu mu var bilmiyorum. Ondan sonra bu fiyatlar bana iyi geldi acikcasi :)
Hiçbir sosyal güvencesi yoktur belki ondan yüksek olabilir. Ben Bağ-Kur luyum. Bir kısmını da SGK ödüyor.

canım merhaba kemal hukmendemı hamıle kaldın neydı sorun bende kendısıne randevu aldım bıraz araştırıyorum

kızlar büyükşehir belediyesinin mucize annelik kursu var ücretsiz. ben yazıldım. bilginiz olsun, dün ilk dersti. hazirana kadar devam ediyor. internetten araştırırsanız bilgileri bulursunuz.
canım netten bi baktım şimdi sen memnun musun zamanları ne zaman haftaiçi haftasonu ? suan kaçıncı derse gideceksiniz?

canım netten bi baktım şimdi sen memnun musun zamanları ne zaman haftaiçi haftasonu ? suan kaçıncı derse gideceksiniz?
ben daha bi kere gittim. önümüzdeki pazartesi 3. ders olacak. dersler pazartesi günü 13-16 arası. benim gittiğim derste gebelik ve lohusalıktaki tehlikeleri anlattı hemşire. güzel, idare eder yani. herkes çok kişisel sorular soruyor ve konu bölünüyor bazen, tek sıkıntı bu.

Kızlar acıbadem de doğum ücreti. Sezaryen de normal de 4.500. Fark yok. Sezaryende iki gece, normalde bir gece yatış var. Epidural isterseniz 500 TL fark oluyormuş. Bunlar SGK anlaşmalı ücretler.
ben de acıbademe gidiyorum fiyat daha önce telden almıştım bana ikisi içinde 4000 demişlerdi ama galba zam gelmiş tekrar nerede fiyatı anlaşmak lazım ve nerede anlaşmak lazım ?

haftaiçi mi kötü olmuş ben de gitmek istedim ama çalıştığım için gideeyeceğim galba

canım merhaba kemal hukmendemı hamıle kaldın neydı sorun bende kendısıne randevu aldım bıraz araştırıyorum
Yok ben ona bir kere gittim çok ilgilendi. ben bursada yaşıyorum. bi düşük yaptıktan 8 ay sonra hamile kaldm kendiliğimden

Kizlar detayli ultrason yaptırdınız mi? Acibademde yapiliyormus marta randevu verdiler bana, onerdiginiz seyler var mi sunlari sor ogren dediginiz :)

Kizlar detayli ultrason yaptırdınız mi? Acibademde yapiliyormus marta randevu verdiler bana, onerdiginiz seyler var mi sunlari sor ogren dediginiz :)
acıbadem de yapılıyor muymuş? yeni ultrason cihazları gelmişti ondan demek ki. ben acıbademe gidiyorum ama doktorum ayrıntılı için turgay şener' e yönlendirmişti. hangi doktor yapıyormuş acıbademde?

ayrıntılıda pek birşey sormuyorsun. doktor bakıyor, aynı normal ultrason gibi, sonra bir rapor düzenliyor. normal ultrasondan biraz daha ayrıntılı bişey yani :)

Anladim canim peki bakarken soyluyor mu yani muayenedeki gibi anlatiyor mu :) bana bakacak olan doktor da turgay sener :)

Anladim canim peki bakarken soyluyor mu yani muayenedeki gibi anlatiyor mu :) bana bakacak olan doktor da turgay sener :)
yok, bana bakarken, sadece, "çok güzel, çok güzel..." demişti, bunun dışında muayene esnasında bi konuşma olmadı. ölçtüğü bölgeyi söylüyor bi de, bacaklar, kollar, kalp, böbrekler flan gibi... soru sorma olayı pek olmuyor.
hatta hemşiresi girişte uyarıyor, hocamıza muayene esnasında soru sormayın vs şeklinde. konsantrasyonu bozuluyor heralde:)

Hadi ya ilgincmis :) ben hic oyle hayal etmemistim ayrıntılı olunca biz de ayrintili sorular sorariz diye dusunmustum
Esim girebiliyor mu peki yoksa onu da mi almiyorlar :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…