- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
- Konu Sahibi mavigiller
-
sanırım net fiyatlar. öyle bi ayrıntı söylemedi. aslında ben normalle sezaryen arasında yarı yarıya fark olur diyordum ama, sanırım para almak için sezaryen yapıyorlar dedirtmemek için ikisini de aynı tutmuşlar sanırım. refakatçi yemek vs hepsi ücrete dahilmiş. başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz dediler. inşallah öyle olur :)Sagol canim bilgilendirme için :) bunlar net fiyatlar mi yoksa doktordan doktora degisiyor mu acaba?
doğum konuşmak için erken sanırım. biz de konuşmadık. fiyatı da doktorla konuşmuyorsun zaten acıbademde, muhtemelen tsg'de de öyledir. isterseniz fiyatları öğrenin bakalım, ben de merak ettim. o doktor mu bilmiyorum ama, tsg de doğum yapan bir tanıdık duydum, memnun kalmamış, ama ayrıntı bilmiyorum. bi de kişiden kişiye değişir. doktorundan memnun musun peki?merhabalar hanımlar
bende 1buçuk yıldır eskişehirde yaşıyorum hamileyim
tsg anadolu hastanesi murat boyluya gidiyorum
hiç gideniniz yada giden tanıdığınız var mı
27.haftadayım daha doğumla ilgili konuşmadık ama sezeryan diye diretmez umarım diyorum
ben normal sezeryan doğumlar ne kadar sormadım da hastaneye :S şuan kendimi çok saf hissettim
öneriniz yada uyarınız var mıdır
Açıkcası memnunum bi şikayetim yokdoğum konuşmak için erken sanırım. biz de konuşmadık. fiyatı da doktorla konuşmuyorsun zaten acıbademde, muhtemelen tsg'de de öyledir. isterseniz fiyatları öğrenin bakalım, ben de merak ettim. o doktor mu bilmiyorum ama, tsg de doğum yapan bir tanıdık duydum, memnun kalmamış, ama ayrıntı bilmiyorum. bi de kişiden kişiye değişir. doktorundan memnun musun peki?
Insallah :)) esimin bir arkadaşı normal doguma 8500 sezaryene 7500 dediler demisti ama onun ozel bir durumu mu var bilmiyorum. Ondan sonra bu fiyatlar bana iyi geldi acikcasi :)sanırım net fiyatlar. öyle bi ayrıntı söylemedi. aslında ben normalle sezaryen arasında yarı yarıya fark olur diyordum ama, sanırım para almak için sezaryen yapıyorlar dedirtmemek için ikisini de aynı tutmuşlar sanırım. refakatçi yemek vs hepsi ücrete dahilmiş. başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz dediler. inşallah öyle olur :)
Hiçbir sosyal güvencesi yoktur belki ondan yüksek olabilir. Ben Bağ-Kur luyum. Bir kısmını da SGK ödüyor.Insallah :)) esimin bir arkadaşı normal doguma 8500 sezaryene 7500 dediler demisti ama onun ozel bir durumu mu var bilmiyorum. Ondan sonra bu fiyatlar bana iyi geldi acikcasi :)
Avukat kendisi aslinda sgk li olmasi lazim ama tam bilmiyorum. Peki fiyati nereye sordun canim giris yapan kisilere mi?Hiçbir sosyal güvencesi yoktur belki ondan yüksek olabilir. Ben Bağ-Kur luyum. Bir kısmını da SGK ödüyor.
Asma kat var hemen ilk kat, orda fiyat verme bölümü var. Yazıyor zaten odanın kapısında fiyat verme diye. Orayla görüşülyor:)Avukat kendisi aslinda sgk li olmasi lazim ama tam bilmiyorum. Peki fiyati nereye sordun canim giris yapan kisilere mi?
Kızlar ben Bursada yaşıyorum ama Eskişehirliyim. annemde görsün diye dr araştırdım internetten. dr kemal hükmen e gittim rastgele. çok güzel ilgilendi uzun uzun baktı ultrasonda her detayı anlattı. sanırım devlet hastanesinden ayrılmş eski bilgili bir doktor. ben çok memnun kaldım. gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.
canım netten bi baktım şimdi sen memnun musun zamanları ne zaman haftaiçi haftasonu ? suan kaçıncı derse gideceksiniz?kızlar büyükşehir belediyesinin mucize annelik kursu var ücretsiz. ben yazıldım. bilginiz olsun, dün ilk dersti. hazirana kadar devam ediyor. internetten araştırırsanız bilgileri bulursunuz.
ben daha bi kere gittim. önümüzdeki pazartesi 3. ders olacak. dersler pazartesi günü 13-16 arası. benim gittiğim derste gebelik ve lohusalıktaki tehlikeleri anlattı hemşire. güzel, idare eder yani. herkes çok kişisel sorular soruyor ve konu bölünüyor bazen, tek sıkıntı bu.canım netten bi baktım şimdi sen memnun musun zamanları ne zaman haftaiçi haftasonu ? suan kaçıncı derse gideceksiniz?
ben de acıbademe gidiyorum fiyat daha önce telden almıştım bana ikisi içinde 4000 demişlerdi ama galba zam gelmiş tekrarKızlar acıbadem de doğum ücreti. Sezaryen de normal de 4.500. Fark yok. Sezaryende iki gece, normalde bir gece yatış var. Epidural isterseniz 500 TL fark oluyormuş. Bunlar SGK anlaşmalı ücretler.
haftaiçi mi kötü olmuş ben de gitmek istedim ama çalıştığım için gideeyeceğim galbaben daha bi kere gittim. önümüzdeki pazartesi 3. ders olacak. dersler pazartesi günü 13-16 arası. benim gittiğim derste gebelik ve lohusalıktaki tehlikeleri anlattı hemşire. güzel, idare eder yani. herkes çok kişisel sorular soruyor ve konu bölünüyor bazen, tek sıkıntı bu.
Yok ben ona bir kere gittim çok ilgilendi. ben bursada yaşıyorum. bi düşük yaptıktan 8 ay sonra hamile kaldm kendiliğimdencanım merhaba kemal hukmendemı hamıle kaldın neydı sorun bende kendısıne randevu aldım bıraz araştırıyorum
acıbadem de yapılıyor muymuş? yeni ultrason cihazları gelmişti ondan demek ki. ben acıbademe gidiyorum ama doktorum ayrıntılı için turgay şener' e yönlendirmişti. hangi doktor yapıyormuş acıbademde?Kizlar detayli ultrason yaptırdınız mi? Acibademde yapiliyormus marta randevu verdiler bana, onerdiginiz seyler var mi sunlari sor ogren dediginiz :)
Anladim canim peki bakarken soyluyor mu yani muayenedeki gibi anlatiyor mu :) bana bakacak olan doktor da turgay sener :)acıbadem de yapılıyor muymuş? yeni ultrason cihazları gelmişti ondan demek ki. ben acıbademe gidiyorum ama doktorum ayrıntılı için turgay şener' e yönlendirmişti. hangi doktor yapıyormuş acıbademde?
ayrıntılıda pek birşey sormuyorsun. doktor bakıyor, aynı normal ultrason gibi, sonra bir rapor düzenliyor. normal ultrasondan biraz daha ayrıntılı bişey yani :)
yok, bana bakarken, sadece, "çok güzel, çok güzel..." demişti, bunun dışında muayene esnasında bi konuşma olmadı. ölçtüğü bölgeyi söylüyor bi de, bacaklar, kollar, kalp, böbrekler flan gibi... soru sorma olayı pek olmuyor.Anladim canim peki bakarken soyluyor mu yani muayenedeki gibi anlatiyor mu :) bana bakacak olan doktor da turgay sener :)
Hadi ya ilgincmis :) ben hic oyle hayal etmemistim ayrıntılı olunca biz de ayrintili sorular sorariz diye dusunmustumyok, bana bakarken, sadece, "çok güzel, çok güzel..." demişti, bunun dışında muayene esnasında bi konuşma olmadı. ölçtüğü bölgeyi söylüyor bi de, bacaklar, kollar, kalp, böbrekler flan gibi... soru sorma olayı pek olmuyor.
hatta hemşiresi girişte uyarıyor, hocamıza muayene esnasında soru sormayın vs şeklinde. konsantrasyonu bozuluyor heralde:)
yok canım eşinle giriyorsun, elini tutabilir muyane esnasında :)Hadi ya ilgincmis :) ben hic oyle hayal etmemistim ayrıntılı olunca biz de ayrintili sorular sorariz diye dusunmustum
Esim girebiliyor mu peki yoksa onu da mi almiyorlar :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?