Eskişehir Anneleri

Acıbadem dogum fiyatı 4500 TL birebir bilgi aldık hastaneden 6-7 bin diye abartmislar ayrıca umitte sezeryan de 3500 olmuş net bilgi bunlar bilginiz e
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için, o zaman dr değiştirip sikinti yapmaya gerek yok pek fark yok arada ekime kadar zamlanmaz inşallah :)) Şimdiye kadar alicaktim fiyat ama hep bi şey karıştı soramadik konuşamadık .Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

evet şimdi daha mantıklı geldi kulağa, sizler benden daha önce doğum yapacaksınız inşallah yine sorarım deneyimlerinizi :)

Yarın kontrolumuz var sorabilirim.yine ama 3ay önce sorduk zam konusunda net bilgi vermediler doğum 4500 normal de sezeryan de Epidural olursa +500
Özlem hnma gidiyorm çok memnunm umite geçmeyi dusuniyordum taa ki zamları duyana kadr umitte sezeryan 2500den 3500e zamlanmis ki acıbadem kadr kaliteli gelmedi çok kalabalık devlet hastanesi gibi

Bende özlem hanıma gidiyorum ve cok memnunum umitle kiyaslanamaz acibadem kesinlikle ben orayı çok daha ucuz saniodum ya neyse sevindim aslında :)))

daha hafta sonu fiyat aldık 4500 doğum epidural +500 yani toplam 5000 oluyor ama extra paketler var bazı ikramlar yada bebeğin kontrolleri gibi bunlar da eklendiğinde fiyat artabilir en lüx paket 1750 tl daha eklenmiş haliydi yani o halde 6750 tl ye cıkabiliyr ama paketler bana cok da mantıklı gelmedi ilk pakette 450 tl extra belki onu alabilirim

tamam teşekkürler, haziranda fiyatlar artacakmış sanırım

Kızlar acibademde ayrintili ultrason yaptiran varmı yakın zamanda ne kadar ücret odediniz ben persembe günü unuttum sormayı cinsiyet öğrenince :)))

ARKADAŞLAR ACIBADEMDE AŞILAMA YAPTIRAN VARMI BANA TÜP BEBEK DEDILER AMA ŞANSIMI AŞILAMADA BİR DENEMEK ISTIYORUM HIC YAPTIRMADIM DAHA ONCE ÇÜNKÜ

Herkese merhabaaaa
Bebişiiiimmm doğduuuuuuu
Hepinize allah hayırlı doğumlar versiiiiiiiinnnn

Sabahattin Akyıl'a giden var mı? Olumlu birçok yorum okudum, ama kararsızım hala. Hastane olarak ümit vişnelik iyi diye biliyorum ama deneyimi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum

Sabahattin Akyıl'a giden var mı? Olumlu birçok yorum okudum, ama kararsızım hala. Hastane olarak ümit vişnelik iyi diye biliyorum ama deneyimi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum
Hastaneden çok doktora önem verdiğim için bilmiyorum ama içine sinen seni rahatlatan bi doktor seç
İnş sağlıklı sıhatli bi hamilelik geçirir hayırlısıyla bebişine kavuşursun

Hanımlar çocuk doktoru konusunda araştırma yaptınız mı paylaşabilir misiniz vişnelik ümit hastanesi ülkü hanımı çok önerdiler ????

Hastaneden çok doktora önem verdiğim için bilmiyorum ama içine sinen seni rahatlatan bi doktor seç
İnş sağlıklı sıhatli bi hamilelik geçirir hayırlısıyla bebişine kavuşursun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, doktorla ilgili yorumlar olumlu ama doğumdan sonra hemşireler, ilgilenmeleri de çok önemli... çok zor bir karar.

umarım sağlınız yerindedir, hayırlısıyla atlattınız. Siz doktorunuzdan veya hastaneden memnun kaldınız mı peki? müsait olduğunuzda yazabilirseniz çok sevineceğim
Acıkcası ben doktorumu cok sevdim murat boylu çokda memnun kaldım sımıntısız bi gebelik stressiz bol kahkahalı bi dönem geçirdim doktorumda çok rahatlatıcı bi doktor hem konuşması hem neyi neden nasıl yapılması gerektiğini tane tane anlattan biri hastaneye gelirsek bazı çalışanlarını çok sevdim bazılarına çok kızdım ama normal hayatta böyle özellikle ebeler benimle gülüp çok motive edici davrandılar bana göre iyiydi ama mükemmel bi hastane mi İstanbul'dan gelen biri olarak tabiki orta sınıf benim için doktorum devlet hastanesinde olsa oraya gidermiydim giderdim diye düşünüyorum

teşekkür ederim yanıtınız için. Doğuma da kendisi mi girdi? normal mi oldu acaba bir de doğumunuz? Bir ay sonra inşallah cinsiyetini öğrenmek için gideceğiz, ona göre kafamda netleştirip randevu almak istiyorum. Hastane müthiş değildir tahmin ediyorum ama sanki kişiler bizi daha çok etkiliyor, doktorlar, ebeler hemşireler ilgili ise diğer şeyleri insan göz ardı edebiliyor. Acıbadem'deki doktorlar için de tavsiye alıyorum ama doğum servisinden memnun kalmayanlar da var ve o kadar para verip böyle bir durum yaşamak istemez kimse. Son olarak anadolu'da fiyatlar ne civarda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…