- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi mavigiller
-
Cok sagol canim cok yardimci oldun :)yok canım eşinle giriyorsun, elini tutabilir muyane esnasında :)
doktorun mu yönlendirdi kendin mi aldın canım ? bir de ücretini sordun mu oldukça çok galibaKizlar detayli ultrason yaptırdınız mi? Acibademde yapiliyormus marta randevu verdiler bana, onerdiginiz seyler var mi sunlari sor ogren dediginiz :)
Doktorum yonlendirdi canim tarihi de kendisi soyledi hatta. Ucret evet bence de cok, 350 tl dediler.doktorun mu yönlendirdi kendin mi aldın canım ? bir de ücretini sordun mu oldukça çok galiba
mrhb hayrlı olsun bende özlem hnma gidyorum memnuyetler duyunca içim daha da rahatlıyor :)) ben memnunm inşaallah böyle de gider:9 saglıcaklaBende 4.500 gözden çıkarmıştım pazarlık olduğunu duymam iyi oldu :) doktorun kimdi ben özlem hanıma başladım geçen hafta
mrb canm özlem hnma gdyrm 12.hafta kontrolmde ben sordum doğumla işlgili bi kaç bişey doktrum kendni strese sokma 32.haftadan snra konuşz daha uzun yolumuz dedi şaşırdm meliha hnmdanda memnun olan çok var çevremdeMerhaba kizlar,
Bu grubu yeni gördüm yazayim dedim. Ben de acibademde meliha hanima gidiyorum ama emin olamadim henuz, isinamadim sanki. Surekli beni dogumu orda yapmaya ikna eden bir havasi var rahatsiz oldum. Sizin onerdiginiz var mi baska?
bana da aynı şekilde fiyat verdiler.4500 ikiside Epidural olursa +500 yani 5000 olur dediler daha da çıkmaz inşallah ben hastaneyi doktrumu değiştirmek hiç istemiyorum
hangi doktora gidiyorsunuz...bana da aynı şekilde fiyat verdiler.
ramazan bayırlıhangi doktora gidiyorsunuz...
detaylı usg için görüştün mü cnm doktrnla cmt randevumz vardı sord bn 6.katta turgay hoca çekiyor dedi içim rahatladı çnkü detaylı için turgay hocaya gitmeyi istiyordum ama daha tarih vermedi 20.hftada dedi daha var bizim 3 hafta falandoktorun mu yönlendirdi kendin mi aldın canım ? bir de ücretini sordun mu oldukça çok galiba
bana da 20 ila 23. hafta arası bakıyor zaten 6. katta randevu ayarlarız dedi canım benim haftaya 20 dolacak Allah nasip ederse sonra alırım randevu :)detaylı usg için görüştün mü cnm doktrnla cmt randevumz vardı sord bn 6.katta turgay hoca çekiyor dedi içim rahatladı çnkü detaylı için turgay hocaya gitmeyi istiyordum ama daha tarih vermedi 20.hftada dedi daha var bizim 3 hafta falan
ptesi kontrolmz var fiyat bilgisi de alırım inşaallah randevuyu da alırım olmazsa eşim son zamn bırakmaz hç birşeyibana da 20 ila 23. hafta arası bakıyor zaten 6. katta randevu ayarlarız dedi canım benim haftaya 20 dolacak Allah nasip ederse sonra alırım randevu :)
Merhabalar eskişehirliyim ama kütahyada yaşıyorum.turgay şenerin özeli ne gittim detaylı için.kadin doğuma acı bademde düzenli kontrole gelmeyene özelinde bakıyor dediler.ozeli 350 tl.acibademdeki fiyatı 250tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?