Eskişehir Anneleri

Bende 4.500 gözden çıkarmıştım pazarlık olduğunu duymam iyi oldu :) doktorun kimdi ben özlem hanıma başladım geçen hafta
mrhb hayrlı olsun bende özlem hnma gidyorum memnuyetler duyunca içim daha da rahatlıyor :)) ben memnunm inşaallah böyle de gider:9 saglıcakla

Merhaba kizlar,
Bu grubu yeni gördüm yazayim dedim. Ben de acibademde meliha hanima gidiyorum ama emin olamadim henuz, isinamadim sanki. Surekli beni dogumu orda yapmaya ikna eden bir havasi var rahatsiz oldum. Sizin onerdiginiz var mi baska?
mrb canm özlem hnma gdyrm 12.hafta kontrolmde ben sordum doğumla işlgili bi kaç bişey doktrum kendni strese sokma 32.haftadan snra konuşz daha uzun yolumuz dedi şaşırdm meliha hnmdanda memnun olan çok var çevremde

merhaba kızlar bende acıbadem ceren yıldız eren e gidiyorum doktorumdan çok memnunum kısmetse orada doğum olacak...hastaneyle ücret konuşmaya gittiğimizde indirim yapmadılar 4500 e 5000 fiyat verdiler...yaptıran arkadaşlar varmış okuduğum kadarıyla neye göre yapıyorlar anlam veremedim

ben de daha konuşmadım erken diye ama çoğu yaptırmış 4500 neye 5000 dediler gecen sene ikidi de 4000 idi

4500 ikiside Epidural olursa +500 yani 5000 olur dediler daha da çıkmaz inşallah ben hastaneyi doktrumu değiştirmek hiç istemiyorum

Kızlar Eskişehir Acıbadem de SGK anlasmasiz fiyat ne acaba bilen var mı ? Yani sosyal güvencen yoksa ne kadar doğum ücreti? Çünkü devlet bi kısmını karşılıyor eğer SGK li isen.Devlet katkısı olmadan ücreti sordugumuzda net bir cevap vermediler, şu kadar falan diye. Merak ettim, asıl doğum ücretleri ne kadar ve SGK ne kadarını karşılıyor?

mrb cnm sgklıyım normalde sezaryende 4500 dediler.. epidural anestezi istersek +500 tl dediler

doktorun mu yönlendirdi kendin mi aldın canım ? bir de ücretini sordun mu oldukça çok galiba
detaylı usg için görüştün mü cnm doktrnla cmt randevumz vardı sord bn 6.katta turgay hoca çekiyor dedi içim rahatladı çnkü detaylı için turgay hocaya gitmeyi istiyordum ama daha tarih vermedi 20.hftada dedi daha var bizim 3 hafta falan

bana da 20 ila 23. hafta arası bakıyor zaten 6. katta randevu ayarlarız dedi canım benim haftaya 20 dolacak Allah nasip ederse sonra alırım randevu :)

bana da 20 ila 23. hafta arası bakıyor zaten 6. katta randevu ayarlarız dedi canım benim haftaya 20 dolacak Allah nasip ederse sonra alırım randevu :)
ptesi kontrolmz var fiyat bilgisi de alırım inşaallah randevuyu da alırım olmazsa eşim son zamn bırakmaz hç birşeyi

Ben de henüz 5 haftalık hamileyim, Mavi hastanede Tamer bey ilgileniyor ve çok çok memnunum. Ama doğumu özelde yapmayı düşünüyorum Tamer bey doğma girmediği için. Ne zaman özele geçmek gerekir tam bilemiyorum çünkü Tamer bey ilk aşamada hergün çağırıp kontrol etti dış gebelik ihtimaline karşı, 2 günde 1 hcg verdim. Özellerde bile bu kadar sık kontrol etmiyorlar. Sadece doğum kısmı özelde olacak ama gerçekten zor bir karar. İsim yapmış doktorlarda randevu almak bile zor

Merhabalar eskişehirliyim ama kütahyada yaşıyorum.turgay şenerin özeli ne gittim detaylı için.kadin doğuma acı bademde düzenli kontrole gelmeyene özelinde bakıyor dediler.ozeli 350 tl.acibademdeki fiyatı 250tl.

Bu ayrıntılı ultrason fiyatı mı? waw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…