Eskişehir Anneleri

Acıbadem ve Ümit hastanesi dışında başka alternatif yok mu acaba Eskişehir'de? Doğum yapmış veya araştırmış bayanlardan tavsiye bekliyorum

Bütün iyi Dr. Lar ümit hastanelerinde ve acibademde olduğu için , bu yüzden tercih ediliyo olabilir bende acibademe gidiyorum.

ceren hanim ile ilgili olumlu yorumlar duydum, siz ne düşünüyorsunuz?
Çok iyi bir insan cana yakın sizinle kırk yıllık arkadaşım gibi konuşur ama doktorlugu nasıl derseniz ben bir kaç yanlışını gördüm açıkçası ama büyük hatalar değildi..telden her zaman ulaşabilirsiniz anında geri dönüş yapar tavsiye ederim yani sıcak kanlı bir doktor herşeyi rahatça konuşabilirsiniz..benim hsg mi ceren hanım çekti çok memnun kaldım

Sıcak kanlı olması çok iyi insan kendini rahat hisseder. Bu hata diye bahsettiğiniz konular ne acaba? Bir de muayene ücreti ne kadar ? Doğum için dr ve hastane arıyorum, simdilik mavi hastaneye gidiyorum ve memnunum. Doğum için araştırıyorum. Kaçıncı aydan itibaren o dr gitmek gerekir acaba doğum için

Canım hata dediğim benim kimyasal gebeligim oldu 6.haftada düşük oldu doktor mol gebelik dedi çok korktum mol gebelikte tehlikeli birşey bir yıl gebelik yasak felan annede kanser riskini çoğaltan birşey öyle deyince benim hayatım karardı sandım ama gerçek bu değilmiş yani mol gebelik değil kimyasal gebelik geçirmişim

Muayene ücreti 100 tl ben kamudayim...doğum içinse bir bilgim yok ama doğum ücreti bana çok fazla geldi 7 binlara felan buluyor doğum ama gerçekten kaliteli bir hastane acıbadem orda doğum yapmayı çok isterim ama değmez o paraya diye düşünüyorum

Ben doğumu 4500 diye duymuştum, epidural olursa +500, normal sezeryan aynı. Ama çok ciddi rakamlar ben de o yüzden hala kararsizim. Acibademin muhteşem olduğunu düşünmüyorum başka bölümlere gitmişliğim var çok da memnun kalmadım. Ama doktorun iyi olusu burada etken. Ben ümit de olabilir diye düşünüyorum ama bakalım zaman var daha

Canım 2016 fiyatı 6 bin demişlerdi bana 2017 de fiyatlar değişecek dediler tahmini 7 bini bulur bence...ümit hastanesine hiç gitmedim

Sana 4500 diye kim dedi
Aynı okulda çalıştığım 6 aylık hamile bir arkadaşım söyledi. epdural + 500 diye fiyat almış. ayrıca paketler varmış, fiyatını ekliyorlar. Haziranda zam gelecekmiş dedi, sana o yüzden mi farklı fiyat verdiler acaba?

Bende Dr umdan çok memnunum ama doğum fiyatları yüzünden ümite gülbin hanima geçebilirim ilk doğumumada o girmişti ...

Bende Dr umdan çok memnunum ama doğum fiyatları yüzünden ümite gülbin hanima geçebilirim ilk doğumumada o girmişti ...
6-7 bin lira çok ciddi rakamlar, bunlar parayı ağaçtan topluyoruz sanıyorlar galiba. Hamilelik evet özel bir durum, doğum anı da öyle ama ablam 2 çocuğunu da devlette doğurdu şükür sıkıntısız. Bazen düşünüyorum gerçekten ne yapıyorlar da bu kadar uçuyor rakamlar? Antalya'da özel hastane fiyatları çok daha uygun ama eskişehir malesef uçmuş durumda

Acıbadem dogum fiyatı 4500 TL birebir bilgi aldık hastaneden 6-7 bin diye abartmislar ayrıca umitte sezeryan de 3500 olmuş net bilgi bunlar bilginiz e

Evet bazı illerde çok uygun .Bende ilk dogumumu devlette yapmıştım .Acibademe gitmemin sebebide zaten tedavi olmak için gitmiştim tavsiye üzerine o Dr a çok memnunum ama dedigim gibi sırf bu yüzden degistiricem sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…