- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Sagol canım hoşgeldin :)) nerelisin aslen ??merhaba topiği yeni gördüm. eskişehirli olmadığım ve geleli 1 yıl olmadığı için tam olarak neyi nerden alabilirim bilmiyorum benim için faydalı olur. hayırlı olsun topiğiniz
teşekkür ederim canım. afyonluyum aslen. eş durumundan buradayım artık :)Sagol canım hoşgeldin :)) nerelisin aslen ??
Hoşgeldin canım ben de Ankara'dan gelin geldim, sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. Cinsiyetini öğrendiniz mi, dr un kim, nasıl geçiyor gebeliğin?teşekkür ederim canım. afyonluyum aslen. eş durumundan buradayım artık :)
günaydın hoşbuldum teşekkür ederim. cinsiyeti öğrendik kızım olacak hayırlısıyla:) tam olarak dr belirleyemedim önce ümit vişnelikte talat beye gidiyordum sonra Tıp fakültesinde melih beye gidiyorum ama doğumu tıpta yapma konusunda kararsızım :) senin drun kim. cinsiyet belli mi. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziHoşgeldin canım ben de Ankara'dan gelin geldim, sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. Cinsiyetini öğrendiniz mi, dr un kim, nasıl geçiyor gebeliğin?
Amin inşallah canım. Ben de acıbademde hulusi beye gidiyorum tıpta da mete hocayla devam ediyorum. Sıkıntılı bir durum olursa erken doğum gibi tıpta yapmayı düşünüyorum, her şey yolunda giderse acıbadem daha temiz ve nezih geliyorgünaydın hoşbuldum teşekkür ederim. cinsiyeti öğrendik kızım olacak hayırlısıyla:) tam olarak dr belirleyemedim önce ümit vişnelikte talat beye gidiyordum sonra Tıp fakültesinde melih beye gidiyorum ama doğumu tıpta yapma konusunda kararsızım :) senin drun kim. cinsiyet belli mi. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
riskli gebelik sanırım senin inşallah herşey yolunda gider ve istediğin gibi doğumunda gerçekleşir. tıpta öğrencilerinde alttan bakma vs durumları beni geriyor ve drda doğuma girmiyormuş o yüzden ümit batı kentte perihan hanımı duydum doğumu orada mı yapsam diyorum kararsızım :)Amin inşallah canım. Ben de acıbademde hulusi beye gidiyorum tıpta da mete hocayla devam ediyorum. Sıkıntılı bir durum olursa erken doğum gibi tıpta yapmayı düşünüyorum, her şey yolunda giderse acıbadem daha temiz ve nezih geliyorKısmetse oğlan olacak bebiş de.
Normal olursa öğrenciler giriyor sezeryan olursa hoca giriyor diye duydum. Birkaç kere acile gittim on kişi başına toplanıyor doğumda da öyle olursa tabi pek rahatsız oluyorriskli gebelik sanırım senin inşallah herşey yolunda gider ve istediğin gibi doğumunda gerçekleşir. tıpta öğrencilerinde alttan bakma vs durumları beni geriyor ve drda doğuma girmiyormuş o yüzden ümit batı kentte perihan hanımı duydum doğumu orada mı yapsam diyorum kararsızım :)
Aynn canım metin bey bi taneee :))) sevindim gidip memnun kalmanaNormal olursa öğrenciler giriyor sezeryan olursa hoca giriyor diye duydum. Birkaç kere acile gittim on kişi başına toplanıyor doğumda da öyle olursa tabi pek rahatsız oluyor
Eowynn_arwn bugün metin acuya gittik, adama resmen aşık olduk Baldan tatlıymış pek ilgilendi tercih ettiğin kadar var yani. Sanırım hulusiyi bırakacağız ve onunla devam edeceğiz. İlk defa biri karnına ne kullanıyorsun, şunu iç bunu yeme filan dedi, eşime bebeğin ağzını burnunu ayrıntılı şekilde gösterdi. İkimiz de pek mutlu ayrıldık muayeneden.
Yani kaç dr gezdim arkadaşlar içime sinen olmamıştı, doğumda benimle ilgilensin canım cicim desin diye beklentim vardı, nasipse ilk doğumum olacak. açıkçası metin acu bu ilgiyi gösterecek gibi
Benim dr.um özlem hanimda böyle çok bizimlede bebeklede cok ilgili güleryüzlü çok memnunum :)Normal olursa öğrenciler giriyor sezeryan olursa hoca giriyor diye duydum. Birkaç kere acile gittim on kişi başına toplanıyor doğumda da öyle olursa tabi pek rahatsız oluyor
Eowynn_arwn bugün metin acuya gittik, adama resmen aşık olduk Baldan tatlıymış pek ilgilendi tercih ettiğin kadar var yani. Sanırım hulusiyi bırakacağız ve onunla devam edeceğiz. İlk defa biri karnına ne kullanıyorsun, şunu iç bunu yeme filan dedi, eşime bebeğin ağzını burnunu ayrıntılı şekilde gösterdi. İkimiz de pek mutlu ayrıldık muayeneden.
Yani kaç dr gezdim arkadaşlar içime sinen olmamıştı, doğumda benimle ilgilensin canım cicim desin diye beklentim vardı, nasipse ilk doğumum olacak. açıkçası metin acu bu ilgiyi gösterecek gibi
Gönlümüze göre dr bulmak çok önemli ya senin adına da sevindim canımBenim dr.um özlem hanimda böyle çok bizimlede bebeklede cok ilgili güleryüzlü çok memnunum :)
n11den ilk aylar için kanz strauss park yatak aldık, yatak odasında geceleri duracak gün içinde de evin içinde gezdiririz dedik.çilek mobilyadan da safari natura takım aldık canım büyüyen beşikli.Hatta geçen hafta cumartesi aldık bugün odayı kurdular. Hiç gezmedik internetten beğendik mağazadan aldık.Yunus emre caddesinde bir sürü mobilya mağazası var gezmek istersen ama çilek iyidir diye düşünüyoruzkızlar beşik adınızmı nereden almayı düşünüyorsunuz. yada nasıl bir beşik alacaksınız. ben mobilya beşik almak istiyorum ama nerelerden bakmalıyım
açıkcası şuan pek müsait yerimiz olmadığı için sadece mobilya beşik alacağım çileğe baktık hep büyüyenlerden vardı. yunus emre caddesine bakayım olmazsa birde teşekkür ederim :)n11den ilk aylar için kanz strauss park yatak aldık, yatak odasında geceleri duracak gün içinde de evin içinde gezdiririz dedik.çilek mobilyadan da safari natura takım aldık canım büyüyen beşikli.Hatta geçen hafta cumartesi aldık bugün odayı kurdular. Hiç gezmedik internetten beğendik mağazadan aldık.Yunus emre caddesinde bir sürü mobilya mağazası var gezmek istersen ama çilek iyidir diye düşünüyoruz
Neyyyy s beden miiiSlm kizlar iki gundur dugunumuz vardi inanikmaz yoruldummm.kiyafet olarak lcw bahcivan tulum aldim sadece genelde elbise giyiyorum..onlarda s beden oluyo zaten alt kismi bol oldugu icinbesik olarakta civilde beyaz kucuk bir besik begendim onu alicam sanirim :)) 1 yasina kadar onunla idare eder sonrasinda kizimin odasina bir yatak daha eklicez ablasinla uyucak insallah bi sorun olmaxsa
Valla S beden canim :) seninle kilolarimiz ayni gidiyodu.ama sen beni gectin.bnde 52 ile basladim su an 61 oldum...dr da guzel kilo aliyosun.son 3 ayda 2 ser kilo alsan tam 15 kilo almis olucam insallah tam sinirda olmus olckNeyyyy s beden miiişu an beni kalbimden vurdun ceross Bu acıyla günüm nasıl geçecek bilemiyorum
Her sabah tartılıyorum,annem bu gidişle 85i geçeceksin diyor, 57yle başladım 71 oldum şimdiden. Eşim hala diken üstünde yürüyüşe çıkamıyorum. Her gün kilo alımına devam
İnşallah canım böyle de devam edersin, kiloları almada problem yok da vermesi düşündürüyor. Eşim şimdiden salona gideriz 60 küsüre düşsen marta kadar iyi diyor, hızlı alınca hızlı vereceğim zannediyor sanırım. 85 olursam nasıl 60lara düşeyim. Vay bana vaylar banaaValla S beden canim :) seninle kilolarimiz ayni gidiyodu.ama sen beni gectin.bnde 52 ile basladim su an 61 oldum...dr da guzel kilo aliyosun.son 3 ayda 2 ser kilo alsan tam 15 kilo almis olucam insallah tam sinirda olmus olck
Telase verme canim kendini.dogumdan hemen snra bi 7-8 kg gidiyo zaten.snrasinda uykusuzluk cocugun pesinden kosma vs..baya verdiriyor kiloİnşallah canım böyle de devam edersin, kiloları almada problem yok da vermesi düşündürüyor. Eşim şimdiden salona gideriz 60 küsüre düşsen marta kadar iyi diyor, hızlı alınca hızlı vereceğim zannediyor sanırım. 85 olursam nasıl 60lara düşeyim. Vay bana vaylar banaa
Sağol ceross rahatlattınTelase verme canim kendini.dogumdan hemen snra bi 7-8 kg gidiyo zaten.snrasinda uykusuzluk cocugun pesinden kosma vs..baya verdiriyor kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?