eskişehir de yaşayan hamişler 2017 ;)

Merhaba canım.
Rabbim tekrar yaşatmasın.Umarım tekrar sağlıklı bir hamilelik gecirirsin.Üzme kendini.Rabbim herseyin hayırlısını versin..

Amin inşallah canım, sağol güzel dileklerin

Benden yana iyilik canım, 37+2den selam olsunAlışverişlerimi tamamladım hastane çantamı kapatacağım inşallah bu hafta. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik

Benden yana iyilik canım, 37+2den selam olsunAlışverişlerimi tamamladım hastane çantamı kapatacağım inşallah bu hafta. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik
bugün ayrıntılı var. kaldı 2,5 saat. şafak sayıyorum. turgay beye gideceğim. başka alternatif bulamadım.
seninde doğuma az kalmış :) heyecan doruktadır şimdi :)

bugün ayrıntılı var. kaldı 2,5 saat. şafak sayıyorum. turgay beye gideceğim. başka alternatif bulamadım.
seninde doğuma az kalmış :) heyecan doruktadır şimdi :)
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah her şey yolundadır canım. Turgay Beye biz her gittiğimizde bir sıkıntı söyledi sağolsun, ultrasonu iyi ama en ufak şeyden dahi bahsediyor. Sen de birazcık evhamlıysan telaşa kapılma. Olur da bir olumsuzluktan bahsederse tıpta Mete Tanır hoca var, bölüm başkanı, bir de ona git canım.

Bekliyorum bakalim sirami :) heyecan dorukta :)

Bebekte bir sorun cikmadi ama rahim uzunlugu 3.1 cikti dusuk.onleyici ilac kullaniyorum suan. Birde doktor nasil.olduysa bende pihtilasma riski gordu. Onun icin hemotologa gidecegim.

Bebekte bir sorun cikmadi ama rahim uzunlugu 3.1 cikti dusuk.onleyici ilac kullaniyorum suan. Birde doktor nasil.olduysa bende pihtilasma riski gordu. Onun icin hemotologa gidecegim.
Öncelikle gözünüz aydın canım bebişte sıkıntı çıkmamış. Benim ilk gebeliğimde düşükten sonra yapılan kan testinde pıhtılaşma çıktı, onun için de bu gebelikte 37. haftaya kadar kan sulandırıcı iğne kullandım. Bu gebelikte de hematolojiye yönlendirdiler ama gebelikteki hormonlardan dolayı sonuçlar gerçekçi çıkmaz, doğumdan sonra görüşelim demişlerdi. Senin hematoloji sonuçlarını merak ettim, sonuçlar çıkınca haber et yine. Ekim annelerinde de bir arkadaşımız vardı, sanırım 32den sonra rahim ağzı uzunluğu 2.8 mm çıktı, ilaç kullandı, 39+5de doğum yaptı, hatta artık çocuk gelmeyecek demeye başlamıştı

Ben zaten hicbirsey anlamadim.desemm yeridir. Yani ultrasonda pihtilasmayi nasil.anladi. birde her yerde 2.5 üstü normal.diyor 3.1 neden sakincali onuda cozemedim.
Neyse yarin hemotologa gidecegim. Doktorum umit hastanesinde vahap beyi onerdi. Bakalim artik.

Turgay Beye gidiyorsam kötü en az bir şey duymaya hazırlıklı gidiyordum O yüzden 2. uzman görüşünü almadan canını sıkma. Benim geçen cuma ölçüldüğünde 4.8 idi, daha da düşmesin diye önlem almak istemiş olabilir

Isin ilginci vahap bey kotu hic bir sey soylemedi. Her sey cok guzel tebrik ederim hayırlı olsun dedi elime raporu verdi gonderdi. Gecerken kendi doktorumada ugrayayim bossa dedim. Baktim musait kayit bile actirmadim sohbet olsun diye girdim raporu gosterim. Patir patir anlatti herseyi. Bunlari vahap beyin soylemesi lazimdi diyor.

vahap bey demişim birazdan ona gideceğim ya aklımda o var turgay bey diyecektim :) kafam bir milyon..

Dun kan verdim. Sonuclari 3 hafta icinde cikacak. Onlem icin aspirin kullanıyorum.beklemedeyim.
Sonuçları özel laba gönderdilerse taciz et istersen, hızlandırabilirler süreci :) Usgde pıhtılaşmayı nasıl anladığını açıklayan biri olursa bizimle de paylaş :)

Sonuçları özel laba gönderdilerse taciz et istersen, hızlandırabilirler süreci :) Usgde pıhtılaşmayı nasıl anladığını açıklayan biri olursa bizimle de paylaş :)
Bebege giden kan akisini yavas bulmus. Umit hastanesinde hemotologa gittim. Genetik test oldugu icin hizlandirma.olasiligimiz yokmus malesef.

Bebege giden kan akisini yavas bulmus. Umit hastanesinde hemotologa gittim. Genetik test oldugu icin hizlandirma.olasiligimiz yokmus malesef.
Anladım canım neyseki böyle bir durum varsa fark edilmiş ve şimdiden önlemi alınmış, buna da şükür. Umarım sıkıntı vermez ve aspirin yeterli gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…