eskişehir de yaşayan hamişler 2017 ;)

Valla bizde buyuyoruz. Yolun yarisindayim artik. 28 eylulde detayli ultrasonum :) kizimi detaylica gorecegim insallah :)

Sagol canim bnde bal limon idare ediyorum.biraz daha iyiyim sanki.Aman ilerlemesinde

kızlar ayrıntılı ultrasonu nereye yaptırdınız. benim doktorum turgay bey diye birine yönlendirmişti ama randevumu salladı. pek hoşlanmadım durumdan. başka bir doktor arayışındayım öneriniz var mı?

Turgay Beyin ultrasonu iyi de muhakkak bir şey görüp içine kurt düşürüyor. Ben tıp fakültesinde Mete hocaya yaptırdım canım

Zaten iki tane perinatolog var birisi tıpta mete bey diğeride acibadem Turgay bey bende mete beye gitmiştim gayet iyi geçti ama kısa sürdü randevu meselesine gelince sen git veya ara canım onlar haftani gününü soruyo ona göre kendileri gün veriolar yani bizim öyle olmustu
Tip fakultesinde randevu varmidir bilemedim su saatten sonra. Randevum haftayaydi suresi gececek.

Merhabalar ben de eskişehirliyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Hangi doktor tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl bilgilendiren olursa çoook sevinirim. Herkese sevgiler
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Tsg Anadolu hastanesinde Murat Boylu ilgili bir dr, yanıltmayayım 80 küsür lira olabilir muayenesi. Acıbademde Mine İnan var ondan da memnun olan çok. Ben Metin Acuya gidiyorum 250 tl muayenesi, bir de tıp fakültesinde Mete Tanır hoca var o takip ediyor, perinatolog kendisi. Tıpta muayene ücreti 120 tl

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah yavruna hayırlısıyla kavuştursun inşallah.

Merhabalar ben de eskişehirliyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Hangi doktor tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl bilgilendiren olursa çoook sevinirim. Herkese sevgiler
Hayırlı olsun canım.Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin.. pagan angel en iyileri siralamis zaten .Bende Metin Acu ya gidiyorum kendisi çok iyi ve alakali bir dr :)))

Hayırlı olsun canım .Allah saglikla kucağına almak nasip etsin. Bende acibadem Özlem Özgür Gürsoy a gidiyorum çok memnunum 120 lira ücretide tavsiye ederim

Kızlar bende pazartesi sezaryen olucam tabi pazartesiyi beklerse minigim dün nisan dedikleri geldi ve sanci çıktı nst de hayırlısı olsun hakkımızda :)
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş de, anesteziyi nasıl yaptıracaksın? Kombo spinal epidural yaptırmış bir tanıdığım, hem ağrısı fazla olmamış hem de çabuk ayaklanmış, sen araştırabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…