- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Valla bizde buyuyoruz. Yolun yarisindayim artik. 28 eylulde detayli ultrasonum :) kizimi detaylica gorecegim insallah :)Geçmiş olsunEowynn_arwn ben de dışarda salgın var diye her sabah aç karna yarım limon 1 tatlı kaşığı bal ve ılık suyla güne başlıyorum, kendimce c vitamini takviyesi yapıyorum inşallah iyileşirsin tez zamanda
@nemesis biz büyüyoruz sende ne var ne yok, yakında detaylıya gidersin sanırım, haberler sende olacak
Eşimle kara kara düşünüyoruz tıpta doğum yapmayı düşünen ya da daha önce yapmış olan var mı arkidişler?
Sagol canim bnde bal limon idare ediyorum.biraz daha iyiyim sanki.Aman ilerlemesindeGeçmiş olsunEowynn_arwn ben de dışarda salgın var diye her sabah aç karna yarım limon 1 tatlı kaşığı bal ve ılık suyla güne başlıyorum, kendimce c vitamini takviyesi yapıyorum inşallah iyileşirsin tez zamanda
@nemesis biz büyüyoruz sende ne var ne yok, yakında detaylıya gidersin sanırım, haberler sende olacak
Eşimle kara kara düşünüyoruz tıpta doğum yapmayı düşünen ya da daha önce yapmış olan var mı arkidişler?
Turgay Beyin ultrasonu iyi de muhakkak bir şey görüp içine kurt düşürüyor. Ben tıp fakültesinde Mete hocaya yaptırdım canımkızlar ayrıntılı ultrasonu nereye yaptırdınız. benim doktorum turgay bey diye birine yönlendirmişti ama randevumu salladı. pek hoşlanmadım durumdan. başka bir doktor arayışındayım öneriniz var mı?
Tip fakultesinde randevu varmidir bilemedim su saatten sonra. Randevum haftayaydi suresi gececek.Turgay Beyin ultrasonu iyi de muhakkak bir şey görüp içine kurt düşürüyor. Ben tıp fakültesinde Mete hocaya yaptırdım canım
Tip fakultesinde randevu varmidir bilemedim su saatten sonra. Randevum haftayaydi suresi gececek.
Perinatolog mu ?batıkent ümit hastanesinde ahmet bey varmış sanırım ona gideceğim.
Uzman radyalogmus.Perinatolog mu ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Tsg Anadolu hastanesinde Murat Boylu ilgili bir dr, yanıltmayayım 80 küsür lira olabilir muayenesi. Acıbademde Mine İnan var ondan da memnun olan çok. Ben Metin Acuya gidiyorum 250 tl muayenesi, bir de tıp fakültesinde Mete Tanır hoca var o takip ediyor, perinatolog kendisi. Tıpta muayene ücreti 120 tlMerhabalar ben de eskişehirliyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Hangi doktor tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl bilgilendiren olursa çoook sevinirim. Herkese sevgiler
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah yavruna hayırlısıyla kavuştursun inşallah.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Tsg Anadolu hastanesinde Murat Boylu ilgili bir dr, yanıltmayayım 80 küsür lira olabilir muayenesi. Acıbademde Mine İnan var ondan da memnun olan çok. Ben Metin Acuya gidiyorum 250 tl muayenesi, bir de tıp fakültesinde Mete Tanır hoca var o takip ediyor, perinatolog kendisi. Tıpta muayene ücreti 120 tl
Hayırlı olsun canım.Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin..Merhabalar ben de eskişehirliyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Hangi doktor tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl bilgilendiren olursa çoook sevinirim. Herkese sevgiler
Hayırlı olsun canım .Allah saglikla kucağına almak nasip etsin. Bende acibadem Özlem Özgür Gürsoy a gidiyorum çok memnunum 120 lira ücretide tavsiye ederimMerhabalar ben de eskişehirliyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Hangi doktor tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl bilgilendiren olursa çoook sevinirim. Herkese sevgiler
ay hadi bol şansKızlar bende pazartesi sezaryen olucam tabi pazartesiyi beklerse minigim dün nisan dedikleri geldi ve sanci çıktı nst de hayırlısı olsun hakkımızda :)
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş de, anesteziyi nasıl yaptıracaksın? Kombo spinal epidural yaptırmış bir tanıdığım, hem ağrısı fazla olmamış hem de çabuk ayaklanmış, sen araştırabildin mi?Kızlar bende pazartesi sezaryen olucam tabi pazartesiyi beklerse minigim dün nisan dedikleri geldi ve sanci çıktı nst de hayırlısı olsun hakkımızda :)
Amin cümlemize inşallahÇok teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah yavruna hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?