- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Tipa pek guvenmiyorum. Beni zamaninda kobay yapmislardi.Hala unutmam o gunleri. Ha belkide kotu anilardan dolayidir antipatik gelmesi.Diyenler doğru demiş hiç düşünmemiştim ben de bunuSünnet için elifanada abdullah özelden memnun kalan arkadaşlarımız var, ne kadar istemesek de acillik bir durumda tıp en güvenilir yer geliyor, rutin kontroller için sormam lazım ama
Orası öyle de tam teşekküllü olmasına güveniyorum, kadın doğumda gece vakti gidip ultrason çektirebildim kendi alanında uzman drlar nöbetteydi, acıbademe gittiğimde serum verip taburcu etmişlerdi. Tabi diğer bölümler için de aynı imkanlar var mı bilmiyorumTipa pek guvenmiyorum. Beni zamaninda kobay yapmislardi.Hala unutmam o gunleri. Ha belkide kotu anilardan dolayidir antipatik gelmesi.
Acibademde pediyatri hekimi geceleri hep var diye biliyorum ama yinede sormak lazim.Orası öyle de tam teşekküllü olmasına güveniyorum, kadın doğumda gece vakti gidip ultrason çektirebildim kendi alanında uzman drlar nöbetteydi, acıbademe gittiğimde serum verip taburcu etmişlerdi. Tabi diğer bölümler için de aynı imkanlar var mı bilmiyorum
Sagol Canım inşallah. .. anestezi dr.uyla görüştüm oda onu önerdi ama ben spinal demiştim baştan fikrim değişmedi spinal olucakGözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş de, anesteziyi nasıl yaptıracaksın? Kombo spinal epidural yaptırmış bir tanıdığım, hem ağrısı fazla olmamış hem de çabuk ayaklanmış, sen araştırabildin mi?
İyi canım kararını vermişsin umarım vaktini bekler bebiş de, önceden gelirse de sağlıkla gelsin inşallahSagol Canım inşallah. .. anestezi dr.uyla görüştüm oda onu önerdi ama ben spinal demiştim baştan fikrim değişmedi spinal olucak
Amin canım inşallahİyi canım kararını vermişsin umarım vaktini bekler bebiş de, önceden gelirse de sağlıkla gelsin inşallah
@-nemesis- aynen sormak lazım canım, karar verince drlara burdan tekrar yazarız
Evet evet siz benden once tecrube edeceksiniz herseyi paylasin bursa bende faydalanayim :)) ve tabi bundan sonra burayi okuyacak herkes faydalansin.İyi canım kararını vermişsin umarım vaktini bekler bebiş de, önceden gelirse de sağlıkla gelsin inşallah
@-nemesis- aynen sormak lazım canım, karar verince drlara burdan tekrar yazarız
Evet insallah duymayiz bizde kontrol disinda doktora ihtiyac :) isimleri aklima kazidim hemen :)asli_093 durumun nedir canım nişan geldi demiştin, 48 saat içinde doğum olur diye biliyorum nişandan sonra. Bebiş bekliyor mu vaktini :)
nemesis Arkadaşımın 2 oğlu var, rutin kontroller dışında çocuk druna ihtiyaç duymamışlar şükür. Acıbademde mehmet kuşku varmış ona yaptırıyorlarmış takibi. Bir de devlet hastanesinden vişnelik ümite geçen oya hanım varmış, methini duymuşlar. İnşallah biz de sadece rutin kontroller için dra gideriz.
Bu arada devlet hastanesinde gebe okuluna gidiyorum arkidişler ilk bebişi olacaklar bence gitmeli, ben baya cesaretlendim hem doğum hem bebek bakımı için.
Ekim ayında eşli program planlıyorlar çalışanlar için, 2 kere pazar günü 10dan 16ya kadar. Bir de hafta içi programları var, orası 7 hafta sürüyor, günde 2 saat. sanırım 10:00-12:00 ve 13:30-15:30 olarak iki ayrı grup var canımEvet insallah duymayiz bizde kontrol disinda doktora ihtiyac :) isimleri aklima kazidim hemen :)
Bu arada gebe okuluna saat kacta ve hangi gunler gidiyorsun. Bende dusunuyorum ama calisma saatlerine uyacak mi supheliyimm
Gun ici olanlar bananuymuyor ama hafta sonu olana giderim esimle :) kayit falan gerekiyor mu?Ekim ayında eşli program planlıyorlar çalışanlar için, 2 kere pazar günü 10dan 16ya kadar. Bir de hafta içi programları var, orası 7 hafta sürüyor, günde 2 saat. sanırım 10:00-12:00 ve 13:30-15:30 olarak iki ayrı grup var canım
Gerekiyor canım, facebook kullanıyorsan eskişehir devlet hastanesi gebe okulu diye aratıp Emine ya da Hatice ebeye yazabilirsin. Ya da devlet hastanesini arayıp gebe okulunu bağlatıp iletişime geçebilirsinGun ici olanlar bananuymuyor ama hafta sonu olana giderim esimle :) kayit falan gerekiyor mu?
Yok canım iyiyiz bekliyo bakalım pazartesi sabah alicak dr. İnşallah :)asli_093 durumun nedir canım nişan geldi demiştin, 48 saat içinde doğum olur diye biliyorum nişandan sonra. Bebiş bekliyor mu vaktini :)
nemesis Arkadaşımın 2 oğlu var, rutin kontroller dışında çocuk druna ihtiyaç duymamışlar şükür. Acıbademde mehmet kuşku varmış ona yaptırıyorlarmış takibi. Bir de devlet hastanesinden vişnelik ümite geçen oya hanım varmış, methini duymuşlar. İnşallah biz de sadece rutin kontroller için dra gideriz.
Bu arada devlet hastanesinde gebe okuluna gidiyorum arkidişler ilk bebişi olacaklar bence gitmeli, ben baya cesaretlendim hem doğum hem bebek bakımı için.
Haftasonu girmedim canım yeni gördüm yazdığını, geldi mi kızçeniz, sen nasılsın?Yok canım iyiyiz bekliyo bakalım pazartesi sabah alicak dr. İnşallah :)
Son durum nedir :)Yok canım iyiyiz bekliyo bakalım pazartesi sabah alicak dr. İnşallah :)
Gönlünü ferah tut canım, kaybınız için üzüldüm, benim de ilk gebeliğim 14. haftada aşırı kanamayla düşükle sonuçlandı. Gebeliği sağlıklı geçen hamişlere gıpta ediyorum, maşallah ne güzel sıkıntısız geçiriyorlar diyorum. Ama bizim durumumuzda olanlar da azımsanmayacak kadar çok.Herkese merhaba tekrar. Maalesef bebeğimi aldılar bugün kahverengi akıntılar normal değilmiş bende, kalp atışı durduğu için kendini atmaya çalışmış bebeğim. 6.haftadan sonra gelişmemiş. Çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ilk gebelikte bunu yaşamak bi dahaki için insanı kaygılandırıyor ister istemez... Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..
Allah razı olsun amin. Hayırlısı böyleymiş demek ki insan başıma gelmez zannediyo ama oldu işte. Çok sevindim senin durumuna ne kadar güzel nasip etmiş Allah. Gönlüm çok ferah gerçekten evet ben de gıpta ediyorum. İnşallah bi daha yaşamam gerçekten bu durumda olan çok fazlaymış. Hiç kimse de yaşamasn inşallah.Gönlünü ferah tut canım, kaybınız için üzüldüm, benim de ilk gebeliğim 14. haftada aşırı kanamayla düşükle sonuçlandı. Gebeliği sağlıklı geçen hamişlere gıpta ediyorum, maşallah ne güzel sıkıntısız geçiriyorlar diyorum. Ama bizim durumumuzda olanlar da azımsanmayacak kadar çok.
Yapılması gereken testlerin varsa ihmal etme. Bende ilk düşükten sonra
pıhtılaşma çıktı ve bu gebeliğimde her gün kan sulandırıcı iğne kullandım.
Rabbim hayırlısını versin canım, inşallah bir dahaki gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?