Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir tıp fakültesi

egecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
166
1
96
49
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba.Bu fakülteye hiç infertilite için giden oldu mu?Özellikle Hikmet Hassa ismini duyan var mı?fisfisfis

Arkadaşlar merhaba.Bu fakülteye hiç infertilite için giden oldu mu?Özellikle Hikmet Hassa ismini duyan var mı?fisfisfis

merhaba,hikmet hassa tıpın tüp bebek anabilimdalı başkanı,ve dalında 1 numaradır.muayenesinin çok pahalı olduğunu söylüyorlar.ben o yüzden hiç gidemedim.hoş başka doktorlara bi kucak para verdim o ayrı mesele.
sana iyi şanslar.

kendisini çok iyi tanırım.adam işinin ehli.özellikle üreme sağlığı konusunda oldukça deneyimli.yeğenim onun hastası.yakında tüp bebek koyacak.öğrenmek istediğiniz nedir bilmiyorum ama işinde usta...:enbuyukkk:

doktorlar için bişey diyemem ama üniversite hastanesi olduğu için sanırım maalesef tüpbebek için özel bir ekipleri yok. ben başar beyle tüp bebeke başlamıştım ama malesef günlük takipleri uzman değilde internler yapıyordu. bir gün yumurta sayılması için ultrason masasına saat 13.00 de yattım akşam 17.00 de kalktım iğrenç bi gündü. mantar oldum akşama kadar açıkta ultrason aletiyle yattığım için. dedimya doktorlara bir sözüm yok ama günlük takipler için kendileride gelmeleri gerekiyor yada en azından uzman doktorların yapması gerekiyor diye düşünüyorum.

hikmet hassa yı tanıyorum ve gittim.hatta 2 ay kadar tıp fak.yattım bile sonra doktorumu değiştirdim.çünkü hastahanede yattığımda benimle sadece asistanları ilgilendi.eğer doğum ve bebek konusunda güvenilecek bir doktar arıyorsan turgay şener i bu konuda tek olarak görüyorum.bilgisi olsun hasta ile ilgisi olsun tam anlamı ile güvenebilirsin.12 yıllık doktorum ve 2 sezeryan ameliyatımı da o yaptı.hiç bir aksilik olmadı.tecrübesi ve insanlığı var.

benimde doğumumu turgay bey yaptı gerçekten çok iyi bir doktor hatta eşi berna hanımda kızımn doktoru

ben tıp fakültesinde 5 yıl önce infertiliteden ameliyat oldum hikmet hassayıda tanırım ama o artık özel doğuş hastanesindede çalıştığı için hastaları çok fazla o yüzden bira ihmalkar davranıyor. Ben sana benim ameliyatımı yapan doktoru tavsiye ederim gerçekten idealist bir doktor maddiyata hiç önem vermiyor ve dalındada uzman sanırım şu anda infertilite bölüm başkanı yanılmıyorsam gönül rahatlığı ile gidebilirsin adı Mete Tanır.

slm arkadaşlar ben bu drlerde kararsız kaldım turgay şener,mete tanır,başar tekin tüp bebek tedavisi için hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz lütfen

selam leylufer sana bısey sorcam eskısehır ankaraya cok yakın tedavını neden ankarada yaptırmıyorsun burada sadece bu ısle ugrasan sayısız merkez var artık hızlı trende var tabı bılemem kendıne gore ozel sebeplerın olabılır ama ben daha once bu konuda magdur oldugum ıcın...bu tedavı süreci cok meşakkatli yorucu stresli oluyor işini garantıye al derım ben tabı şartların uygunsa...

merhaba arkadaşlar
eskişehirde oturuyorum...hikmet hassaya bi ara epey parada ben bayıldım..yapılmış bütün test ve tahlillerimi bana yeniden yaptırdı hemde anlaşmalı olduğu bir özel yerle...sadece yara yakma işlemine 5 yıl önce yüklü bir miktar rahim filmine de epey çok para verdik hatırlıyorum...özel muayenehanede canım cicim fakültede tanımıyor bile insanı...artık benimde doktorlara ve üniversite hastanelerine pek güvenim kalmadı ...tüp bebeği hiç düşünmem..ankara eskişehir arkadaşların dediği gibi bir buçuk saat günde dört sefer var...iyi bir merkez araştır ve ankaraya
git bence...

ada 67 haklsın ama ben daha önce ankarada özel bir merkezde mayada yaptırdım 5 milyar para verdim ama nafile oldu doktor ilgilenmedi bile o kadar burda bir çok kişiyle konuştum bu gün memnun olan kişiler var hem çokta yoruldum artık düşünmekten nasip bakalım birde burda başlayayım ne kadar zor bu işler ooffff ((

leylüfer turgay bey benimde doktorum. ona bişey diyemem ama diğerleri para almadan tanımaz seni. paranı alır aşağıya havale eder sonrada hiç ilgilenmezler. turgay bey le görüştüm ben kendisi tıp fakültesindeki cihazların arızalı olduğu için orda yaptırmamamı tavsiye etti. karar senin tabi........

kayra bende gittim ama üreme sağlığı merkeziyle görüştüm fakültede hiç bir sorun olmadığını hangi doktoragidersem gideyim aşağıya yollayacaklarını söylediler.Fakültedeki çok kişide memnun tedavilerde başarı oranıda oldukça iyi bir çok kişiylede görüştüm tedavi gören bir kereliğine denemek istiyorum zaten doktorların izni olmadan hiç bir tedavi uygulanmıyormuş bu işlerlede ATıLLA dieye bi doktor bakıyormuş ilk önce sende bi görüş aşağıyla derim ben denicem bakalım ne olucak nasipten öteye geçilmez hakkımızda hayırlısı olsun..........

Eskişehir tıp fakültesine tüp bebek tedavisi için sakın gitmeyin.Orada sadece işyaptıklarıiçin çalışıyorlar.2 defa tüpbebk denedik sözde araştırma hastanesi ya hiçbir şey araştırılması 1. de embriyo gelişmedi dendi sebebini sorunca da şeyden olabilir dedi Hikmet Hassa 2.de transfer oldu negatif insan gibi muamele yok sakııııııın gitmeyin

bende kesinlikle tavsiye etmiyorum tıp fakültesini.bence birkere daha düşün gitmeden önce canım.ben orda ameliyat oldum kistten başar bey yüzümüze bile bakmadı.bide bıçak parası diye başımızın etini yemişti ameliyat öncesi.moralimiz sıfır oldu resmen.ayrıca benim çok sevdiğim arkadaşım 3 kez tüp denedi ve olmadı.kızı mahvetmişler oralarda moral falan kalmamıştı.meğer tüplerinin alınması gerekiyomuş boşa tedavi görmüş.ankarada 4.denemesinde dünya tatlısı kızına kavuştu şimdi.bu kadar şikayet olan biryere ben gitmezdim şahsen...

slm arkadaşlar ben bundan 3 ay önce hikmet hassaya gittim muayenesi 180 tl.ve hiç memnun kalmadım hemen anlatayım.laparaskopi olacaktım 2.500 tl ameliyat için istedi onvakta yapacakmış ameliyatım dışardan dr.oldugu için hastane masraflarınıda cebimizden verecektik.bende hikmet hassayı bıraktım onvagın dr.sabahattin akyıl ile görüştüm adam harika benim için iznini iptal etti 1 hafta sonra ameliyat dedi masrafım ise herşey dahil 400 tl.tuttu.şimdi bana tüp bebek merkezi araştırıcak ve yarın kontrolüm var.hikmet bey para düşkün bir insan beni 3-4 bin tl.ye ameliyar edecekti ama ben 400 tlye ameliyat oldum ve hastanede 1 gece kaldım.şimdi ankara anatolıa tüp bebekle görüştürecek ve ordanda tanıdıgı biri yardımcı olacak.

bu arada eskişehir tıp fak.ni hiçbir dr.önermiyor sabahattin beyde öyle söyledi başarı oranları çok düşük.ben tıpta hsg çektirdim tüpü açmak için zorlamışlar nerdeyse komaya giriyordum.

bu arada eskişehir tıp fak.ni hiçbir dr.önermiyor sabahattin beyde öyle söyledi başarı oranları çok düşük.ben tıpta hsg çektirdim tüpü açmak için zorlamışlar nerdeyse komaya giriyordum.
canım gecmiş olsun insallah tedavın hayırlı sonuclanır.....bende 4 senelık evlıyım 2 yıldır bebek ıstıyoruz
2 kez laparoskopı oldum 3 kez tup bebek denedık anatolıada bulent tıras dr um su anda 18 haftalık hamıleyım darısı basına canım...ben anatolıadan özellıkle bulent hocadan cok memnun kaldım inşallah senınde yuzun güler...tup bebek içinde bence unv hast secmemekle isabetlı bır karar almışsın....

tşk ediyorum adacıgım inş.benimde yüzüm güler hepimize allah hayırlı evlatlar versin.cinsiyeti ne bebegini önrenmişsinizdir artık hihoyyyt.bende bülent beyin hastası olucam 16 ekim cuma günü gidecez ankaraya allahtan bir mani olmazsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…