tşk ediyorum adacıgım inş.benimde yüzüm güler hepimize allah hayırlı evlatlar versin.cinsiyeti ne bebegini önrenmişsinizdir artık hihoyyyt.bende bülent beyin hastası olucam 16 ekim cuma günü gidecez ankaraya allahtan bir mani olmazsa:)
mrb maşallah bebişinzi bekliyosunz Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin bzlerede bu duyguyu tez zamnda yaşatsın hikmet hassaya gttnz mi bn tedaviye başlıcamda tecrübelerinzden yarrlanmak istiyorum ???? lütfn cvplarsanz sevnrmMerhaba arkadaslar, bu ay için Prof Dr Hikmet Hassadan randevu aldım ama kararsız kaldım eski yorumlardan. Tedavi sürecinde olanlar var mı?
Teşekkürler darısı basınıza. Ben Hikmet Hassadan randevu aldığımda şansıma surekli randevularım ileri bi tarihe attı. Bende gitmedim daha sonra Acıbadem de tedaviye başladımmrb maşallah bebişinzi bekliyosunz Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin bzlerede bu duyguyu tez zamnda yaşatsın hikmet hassaya gttnz mi bn tedaviye başlıcamda tecrübelerinzden yarrlanmak istiyorum ???? lütfn cvplarsanz sevnrm
cevpladğınz içn teşekkr edrm inşaalah darısı bzlerin başıuna acıbademde mi aşılaam oldunz ?Teşekkürler darısı basınıza. Ben Hikmet Hassadan randevu aldığımda şansıma surekli randevularım ileri bi tarihe attı. Bende gitmedim daha sonra Acıbadem de tedaviye başladım
Isteyen herkes bebek sahibi olsun gercekten zor zamanlar geçiriyoruz bebeklerimize kavusuncaya kadar. Acıbadem de tup bebek tedavisine başladım ilk transferde bebisim bana tutundu. Sormak istediğin birsey olursa cevaplarımcevpladğınz içn teşekkr edrm inşaalah darısı bzlerin başıuna acıbademde mi aşılaam oldunz ?
zeynep hanım fatih övüçe mi yaptırdınız ilgi nasıldı memnun kaldınız mı ?Isteyen herkes bebek sahibi olsun gercekten zor zamanlar geçiriyoruz bebeklerimize kavusuncaya kadar. Acıbadem de tup bebek tedavisine başladım ilk transferde bebisim bana tutundu. Sormak istediğin birsey olursa cevaplarım
Fatih bey yaptı tedavimi. Ekibi gercekten cok ilgili, her zaman güleryüzluler ve her sorduğum sorunun cevabını alabiliyordum. Hamileliğimde de beni telefonla aramaya devam ettiler, ilgi alaka bence cok iyizeynep hanım fatih övüçe mi yaptırdınız ilgi nasıldı memnun kaldınız mı ?
bır kac ay deneyıp olmazsa ben de fatıh beye gıtmeyı dusunuyorum ne kadara mal oldu size tüp bebekIsteyen herkes bebek sahibi olsun gercekten zor zamanlar geçiriyoruz bebeklerimize kavusuncaya kadar. Acıbadem de tup bebek tedavisine başladım ilk transferde bebisim bana tutundu. Sormak istediğin birsey olursa cevaplarım
Umarım hemen bebisiniz size tutunur. Bizim biraz masraflı oldu esim tese ameliyatı oldu. Ama benim icin ilaçlar vetedavi yaklaşık 6000 civarı tuttu. Sonra fazla olan embriyolar donduruldu onlar icin dondurma parası falan ayrı bi masraf oldu.bır kac ay deneyıp olmazsa ben de fatıh beye gıtmeyı dusunuyorum ne kadara mal oldu size tüp bebek
anladım tşk ederım benım esımde hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde test yaptırıcaz bakalım duruma gore ondan sonra olmazsa ben de önce aşılama deneyıp ardından balıycam tüp bebek işlemlerineUmarım hemen bebisiniz size tutunur. Bizim biraz masraflı oldu esim tese ameliyatı oldu. Ama benim icin ilaçlar vetedavi yaklaşık 6000 civarı tuttu. Sonra fazla olan embriyolar donduruldu onlar icin dondurma parası falan ayrı bi masraf oldu.
Hayırlısı ile bir an once bebeğine kavuşursun insallah.anladım tşk ederım benım esımde hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde test yaptırıcaz bakalım duruma gore ondan sonra olmazsa ben de önce aşılama deneyıp ardından balıycam tüp bebek işlemlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?