Eskişehir Tüp Bebek Yaptıranlar

defneoab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
23
9
1
30
Merhaba eşimle 2 yıldır normal yolla hamile kalmayı deniyoruz ancak olmadı. 1 yıl denedikten sonra doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı o da yaklaşık 7 ay önce ameliyat oldu. Takviye kullanmaya başladı doktor önerisiyle bu süreçte 3 ay sonra kontrole gittiğinde değerleri yükselmişti ama 6. ayda tekrar gittiğinde düşmüştü. Bende de çikolata kisti vardı ama çok küçüktü amh değerim de 2.25. Geçen ay aşılama yaptırmaya karar verdik kontrole gittiğimde çikolata kistim yoktu. Doktor patlamış olabileceğini bunun da rahim yada yumurtalıklarda yapışıklığa neden olmuş olabileceğini söyledi. Biz yine de aşılamayı deneyelim dedik eğer olmazsa bir dahaki ay hsg çekeriz onun sonucuna göre plan yaparız diye konuştuk. Aşılama da tutmadı maalesef. Benzer süreçlerden geçen, tavsiyesi olan varsa yorumlarınıza açığım. Eskişehir’de yaşıyorum burada özellikle Acıbadem ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görenlerin yorumlarına da açığım fiyatlar konusunda doktor önerileri konusunda.

merhaba ,
Ben rahim içi filmi için yorum yapmak istedim. Eğer çektirmeniz gerekirse yunus emre devlet hastanesini öneririm. Özel hastahanelerde genelde röntgen ile görüntüleme olarak uygulanıyor, acıbademe sormuştum 20 bin liraydı. Sonrasında ben yunus emre tüp bebek merkezine gittim, orada HSG yöntemi yerine HyFoSy + histeroskopi yöntemlerini uyguladılar, hem ağrısız hem de daha kapsamlı sonuç veriyor. Umarım gerek kalmaz ancak rahim filmine ihtiyaç olursa yunus emre ye de gidebilirsiniz. Merdan Ali Merdanoğlu hoca gayet başarılı bu konuda ve ilaç dışında bir ücret ödemesi olmuyor. Ancak direk tüp bebek deneyeceksiniz zaten hiç gerek yok bu sürece. Ben de doktor arayışındayım , eğer tüp bebek tecrübeleriniz olursa mutlaka dinlemek isterim.

Ben de hsg yi devlette çektirmek istiyorum ancak çok ağrılı oluyor gibi yorumlar okuduğumdan korkuyorum çünkü özelde anestezi vererek çekiyorlar ama yunusemrede de anestezi verdiler mi ağrısız oldu demişsiniz eğer öyleyse orada çektirmeyi tercih ederim tabiki ekonomik olarak daha iyi olur. Hatta ikinci aşılama için de oraya mı gitsem diye düşünüyordum o nedenle bu konuyu açtım aslında eğer tecrübe ettiğim bir yer olursa tüp bebek konusunda yazarım kesinlikle

Ben HSG cektirmedim, onun yerine ayni islevi goren HyFoSy + histeroskopi yaptirdim. ikisi de tüp durumunu ve rahim ici durumu kontrol etmeye yariyor. HSG de radyasyon varken bunda sadece ozel bir sivi ile tuplere bakiyorlar. Yunusemre bu konuda iyi gercekten. Siz de bir arastirin yaptirmaniz gerekirse, degerlendirirsiniz durumu

HyFoSy + Dolar bazlı satılan bir ilaçtı 3 sene önce 4 bin lira ödemiştim ve detaylı sorunları tam göstermiyor. 2 ay önce HGS çekildim Ümitte 11 bindi +anestezi daha iyi değerlendirildi ve önemli sorunlar çıktı. Ayrıca ciddi yapışlıklık vs varsa HyFoSy + da çok acı veriyor ve anestezi olmadan yapılıyor.

daha yenilerde hgs filmi çektirmiş ve özelde bir çok yerden fiyat almış olarak size sunları söyleyebilirim anestezili ve anestezisiz olarak iki seçenek var ben anestezili olarak çektirecekken anestezisiz olarak çektirdim buda tamamen doktorun önerisiydi anadolu hastahanesinde burak beye çektirdim ben en düşük fiyatıda orası verdi 17,500 dü yanlış hatırlamıyorsam anestezi olmadan da 15 000 felan denk geldi doktor ile telefonda görüştüm benden tüp bebek öncesi tekrar istediler aslında 2017 yılında yine anestezi almadan çektirmiştim anestezi almak istediğimi iki kere anestezi olmadan tıpta histeroskopi yaptırdığımı orda anestezi yapmıyorlar çok zorlandığımı travmam olduğunu söyledim histereskopinin zor bir işlem olduğunu rahminize litrelerce sıvı verildiğini söyledi ki öylede oldu daha kolaydı, özel muayenelerdeki doktorlara sordum 20.000 dediler acıbadem 20.000 dedi mine hanıma istemiştim fakat cihaz bozukmuş ameliyat ortamındaki cihazdada görüntü net olmuyormuş çekilme yöntemide önemli dedi ordanda vazgeçtim en yüksek fiyatı ümit verdi 24500 gibi fiyat söyledi gür life da 20.000 fiyat vermişti, benim sağ tüpüm kapalı çıktı bu normal yolla hamile kalmamı zorlastırıyor haliyle size tavsiyem ilk olarak hgs filmi çekilmeniz devlettede çektirebilirsiniz yunusemre de ben tüp bebek tedavisi gördüm aşılama için ali merdan bey ile görüşebilirsiniz ben teoman bey ile tedavi olmuştum pek iyi anılarım yok

bence ilk olarak hgs filminizi çektirmenizi öneririm tüplerin tıkalı olması dışında eğer tüplerde sıvı varsa ve rahme sızıyorsa oda hem gebeliğe hemde embriyonun tutunmasına engel oluyormuş bunuda hgs sırasında tüplerden ilaç geçerken eğer sişme olursa öyle anlaşılıyor

Bende de yapışıklık varsa diye çekileceği için anestezi olmadan zor olacağını düşünüyorum belki de yoktur ama zaten stresli bir süreç bir de o an acı çekip çekmeyeceğimi düşünerek strese girmek de istemem bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Ben geçen yıl çektirmiştim aslında ümitte hiçbir sorun çıkmamıştı o zaman ama çikolata kistim yeni patladığı için yapışıklık bırakmış mı diye tekrar çekersek iyi olur denildi henüz fiyat almadım ama ümitin Acıbadem’den yüksek fiyat vermesi şaşırttı genelde Acıbadem daha yüksek fiyat veriyordu. Büyük ihtimal Kasım ya da Aralık’ta çektireceğim anestezili olarak. Bilgilendirmeniz için size de teşekkür ederim

Bir de hsgyi çekerken devlette anestezi yok diye biliyorum keşke olsaydı yunusemrede de Merdan beyi duymuştum onun yorumları daha iyi gibiydi iletişimi açısından. Teoman bey için genel olarak iletişimin problemli olduğunu memnun kalmadığını yazanlar vardı o yüzden Merdan bey olabilir diye düşünmüştüm

Evet, ben de sıvı birikmesi çıktı ve iki tüpümü de aldılar yakın bi zamanda. Devlette İlk yumurta toplama sonrası ultrason sırasında canım yanmaya başlamıştı söylediğimde sen nasıl doğum yapacaksın dediler ben de sustum normal diye meğer enfeksiyon geçiyormuşum ve tüplerimin yapışmasına sebep olmuş. Acıbadem’de ilk ultrasonda acıdığını belirtince uzunca incelediler ve hemen rahim filmine yolladılar iyi görünmüyor diye. “İletişim” probleminin bedelini ameliyatla ödedim. Ama hepsi geride kaldı çok şükür umudumuz daha taze artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…