Tüp Bebek Merkezleri eskısehırde tup bebek yaptıran varmı acıl

Bana cok güzel umut oluyorsun, cok saol bu konular hic kimse ile konuşulmuyor arkadaşların durumu anlamıyor yada anlamak istemiyor yada aciklayamiyorsun. Havale geçirmemiş herhalde ameliyattan hatta kardeşi havale geçirmiş ama onun cocuğu var yani. Sen aşılamanı nerede yaptirmistin?

rica edrim canım.yaşamayan bilmez anlamaz.he he der geçer en fazla.

medline hastanesinde Ceren hanıma yaptırmıştım.

merhabalar adzeynep .bende bu ay Eskişehir acıbademde tüp bbek yaptırcam.nasıl sen memenun kaldın mı?genel anlamda basarısı nasıl?sanırım hamilesin hayırlı olsun.

merhabalar adzeynep .bende bu ay Eskişehir acıbademde tüp bbek yaptırcam.nasıl sen memenun kaldın mı?genel anlamda basarısı nasıl?sanırım hamilesin hayırlı olsun.

Bende eskişehir Acıbadem de tüp bebek yaptırdım. İlk denemem de tuttu. Randevu saatlerine hic bir zaman uymuyorlar 4 ve 5 saat bekledigimi biliyorum. Ortam çok gergin ve bunaltıcı allah yardımcın olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim bilgilendirdigin icin.ne guzel sen olumlu sonuc almissin.olumlu sonuc alanlar cok muydu?basari duzeyi iyiyse beklemeye raziyim.bende pco var.memleketim oldugu icin baska sehirlerde rezil olmak istemiyorum.senin sorunun neydi?Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip etsin.

Başarı oranının iyi olduğunu duymuştum. Benim sorun esimde idi. Ama şuan düşük tehlikem var sürekli yatıyorum ikiz idi birini kaybettim. Allah yar ve yardımcın olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…