Eskişehirli hamişler..dr tavsiyesi lütfen..

karen81

seyirci
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
2.698
137
323
İstanbul
arkadaslar merhaba....hangi hastane ve dr a gidiyosunuz veya gittiniz, tavsiyeleriniz nedir ..hem tanışalım hem bilgilerimizi paylaşalım ..

Allah hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inş.

Son düzenleme:
Canım bende Ekim annesi olucam inşallah ve devlet hastanesi doktoru Fatih Öğüce gidiyorum ve çok memnunum.kaç arkadaşım onda doğum yaptı hem sezeryan yapan var hem normal doğum herkez çok memnun tavsiye ederimm...

teşekkürler zeytincim..fatih ögüç hakkında hep iyi şeyler duydum gercekten..biraz daha araştırayim bakalım..

canım bende abdurrahman akcaya gıdıyorum anadolu hastanesınde oda cok ılgılı bı dr mutlaka dogumlara gırıyomus ben cok memnunun allah hepımızı bı avazda kurtarsın ınsallah

merhaba öncelikle sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
dr ramazan bayırlıydı anadolu hastanesinde.doğumumu çok rahat bir şekilde atlattım sayesinde
süper ötesi bir doktor desem yeridir hem eli çok hafif hemde hastalarıyla çok ilgili sağolsun.

karen81 merhaba ben de anadolu hastanesinde ramazan beye hamilelik öncesi bazı kontroller için gittim çok ilgili bir doktor fakat çok yoğun randevulu gitmeme rağmen her seferinde en az 1-2 saat sıra bekledim ayrıca çok dediğim dedik bir doktor yani onun hakkında ne çok olumlu ne de olumsuz söyleyebilirim tam anlamıyla çözemedim.Aynı hastanede abdurrahman bey varmış onu merak ediyorum onun için de çok iyi diyorlar.sen karar verdin mi kime gideceksin?

ezgim merhaba canım..ramazan bey için herkes pozitif konuşuyo, ne biliim hastaya ilgi ve alaksı cokmus,dinliyomuş ve en az yarım saat ilgileniomuş.Abdurrrahman bey içinde ii konuşuolar ama ramazan beyin popülerliği daha fazla sanırım.valla sanırım ramazan beye gidicem ama hala karışığımfisfisfis sen hamile misin ezgim?

yok değilim canım daha deneme aşamasındayız.bazı tahlillerimi yaptırdım ona.Ramazan bey iyi evet ilgileniyor ama randevu alacaksan şimdiden al derim çünkü bana 1 ay sonrasına randevu vermişlerdi.inşallah senin de bebişin hayırlısıyla doğar ama merak etme işini iyi bilen biri.arkadaşım onda sezeryanla doğum yaptı çok memnun kaldı.ben sadece aramızda tatsız bir şey yaşanmıştı yanlış anlaşılma olmuştu o yüzden biraz soğudum ona karşı.onun dışında işinin uzmanı önemli olan da bu.

Allah sanada hayırlısıyla nasib etsin ezgicim..canım arkadasın genel anestezi ile mi doğum yaptı?bende genel düşünüyorum da..

valla bende dr a soursam deiştrrim hemen, haklısın yani.Her zaman yaklaşımları her hastaya aynı olmuyo..

evet canım genel anesteziyle olmuştu ve hatta karnındaki kesik o kadar güzel estetik oldu ki diğer doktorların yaptığı resmen kaba bir çizgi halinde dururken arkadaşımın ki belli bile değil.yani çok memnun kaldı ama ramazan bey ve abdurrahman bey bir sorun olmadıkça normal doğum yanlılarıymış.yani sezeryan istiyorsan ve sende bir problem yoksa seni mutlaka normal doğuma teşvik etmeye çalışacaktır.senin için de hayırlısı neyse o olsun canım.doktora gidince yorumlarını yazarsın.bu arada randevu aldın mı?almadıysan geç kalmadan al bence.

ezgim tavsiyeni dinledim ve şimdi 14 mayısa randevu alabildim haklıymışsın canım sağol..

ama kadın bana 10 gun öncesine kadar sgklı olarak aynı branşa gözükmemeniz gerekiyor dedi.ben eske geldiğimde 31 haftalık olucam 32 nn iiçinde olucam.yani dogum izni için devlet hastanesine gözükücem.yani bu 31 artı lı gunlerde izin için devlet hastanesine gözükmem lazım ki bu haftayı kaçırmamam lazım..şimdi kafam karıştı, 14 mayısta o zaman tekrar ramazan beye gidemicem..

aynı branşa gözükmemek derken neyi kastediyor? valla ben de birşey anlamadım karencim.14 mayısta hem devlet hastanesine hem de ramazan beye gitsen olmuyor mu?

olmuyomuş tatlım yaa..11 mayısta eskte olucam..ve 11-18 arası devlete gözükmem gerekiyor.ayriyeten oraya gidemicem bu durumda 20 sine falan atmam lazım randevuyu..

neyse gidince sana anlatırım gözlemlerimi:) saol canım..

o zaman tekrar ara randevunu biraz daha ileri bir tarihe al.tamam canım gözlemlerini bekliyorum ama ben beğeneceğin kanısındayım.sana da kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…