Teşekkür ederim canım. Acibadem de mı calisio bu Dr.
hayır elif ana özel kliniği var orda calışıyor mehmet kuşku byanından ayrılmış acı bademdeymiş mehmet yaşar akarca elif anada gittiğinde gördüğünde için ısınacaktır
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
annem için pskiyatrist arıyorum eskişehirde
önerebileceğiniz doktor / hastane var mı??
zammı nezaman zam yaptılar hiç bilgim yok 2 haftadır gitmiyorum merak ettm şimdi
gelmiş zam sadece muayene ücrelerine dediler biz 35 lira verioduk şuan 42 olmuş .. doğu ücreterndebr değişiklik yokdediler ama inşşş olmaz ocakta yeterince zam yapmışlardı zaten :S
ben de haftaya kontrole gideceğim. bakalım Acıbadem ne kadar olmuş. Dediğin gibi inşallah doğum ücretlerine zam yapmazlar.
ben acıbademe gidiyorum canım
merhaba arkadaşlar..19 haftalık hamileyim..acıbademde özlem hanıma gidiyorum..en son 17 martta gitmiştim muayneye 35 tl vermiştik..ne zaman değişti bu ücretler??doğum fiyatları hakkında bilginiz varsa anlatırmısınız??fiyatlar çok arttıysa acıbademi bi daha düşünmem lazım(
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
annem için pskiyatrist arıyorum eskişehirde
önerebileceğiniz doktor / hastane var mı??
Çarşamba günü 39. haftamızda bebeğimi aldım kucağıma şükürler olsun,darısı tüm hamilelere ve bebek bekleyenlere olsun inş.... Acıbademde hulusi bey'di doktorum ve normal doğum olacak dedi dediği gibide yaptı sağolsun :))) son yarım saat epidural istedim ama bitti artık herşey yolunda diye dinlemedi bile beni iyiki de dinlememiş.. korkmayın kızlar normal doğum en güzeli kendinize güvenin ben sezeryandan da normalden de çok korkuodumm ama Allah yardım ediyor ne olup bittiğini unutuyosunuz bebeğinizi kucağınıza alınca..Acıbademde süper tavsiye ederim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?