canımcım nereye geliyorsunuz esk.'de?? ben de aynı sen gibi düşünüyorum oya hanım geliverse ya acıbademe. mertali gercekten cok seviyor onu. telefonla falan aradığımda da cok yardımcı. ne bileyim ben ısınamadım ümit hastanesine. cok curcunalı geldi bana. acıbadem de istanbuldan bildiğim kadarıyla lüks bi hastane. yani emekli sandığı ile anlaşma yapma ihtimalini düşük görüyorum ben
cnm ben tam bilemiyorum şimdi ama bizim ev de okullara yakın. liseler var ya onlara..canım benim ev eczacılığın tam karsısında, okul da baglarda... sevindim merkeze gelmenize. neden olmasın belki de oğluşlar arkadas olur biz gibi:)
acıbadem hakkında da bilgi alırsan paylaş olur mu :ecrin_bebek:
kızlar emine hanım diyorum fikri olan yokmu diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkürlercnm ben tam bilemiyorum şimdi ama bizim ev de okullara yakın. liseler var ya onlara..
evet ya oğluşlara arkadaş lazım artık): 1 yaşından sonra istiyorlar sosyalleşmeyi... hem gezeriz ne güzel...
tamam cnm bi açılsın duyarsam yazarım
toparlanıyorum ben halen
yarın taşıncaz kısmetse
bebekle çok zormuş ya taşınması
cnm ben tanımıyorum ben kemal hükmene gitmiştim memnun kalmamıştım abuk sabuk şeyler söyleyip yapmıştı sonra da onvakta sebahattin beye gitmiştim ondan da memnun kalmıştım doğumu da orda yaptım diğer dr ları tanımıyorum maalesef...
yaş 28 canım kilo 541) DERVİS doğum: mart doktor: Fatih Öğüç yer: bilmiyor yaş:32
2) KATARA doğum: nisan doktor: Emine E. Etiz yer: bilmiyor yaş:
3) İNCİYVN doğum: doktor: Abdurrahman Akçay yer: Ümit yaş:
eğer mine hanım ümit haastanesinde çalışmıyorsa gelmez.doğum evinde yaparsın doğumunu.benim geçen sene 3 arkadaşımda doğumu orda yaptı doğuş hastanesinde özele muyane oldular,memnunlardı.merhabalar bende şuan 18. haftadayım.istanbulda yaşıyorum ama orada kötü doktor tecrübeleri yaşadım hamileliğin başında o yüzden korktum ve artık bildiğim yer olan eskişehire geliyorum ayda bir kez kontrole.zaten doğumu da burda yapmayı planlıyorum.
doktorum mine hanım.özel muayenehanesine gidiyorum. diğerlerine hiç gitmediğim için bir kıyaslama yapmam söz konusu değil.ama mine hanım hem ilgisi hem güler yüzlülüğü hem de yakınlığı açısından çok güven veriyor.
doğumu ise nerede yapacağım konusunda ciddi kaygılarım var burda ki 88 sayfayı da okudum ama net birşey oluşmadı kafamda
birde mine hanım zübeyde hanımda çalışıyor ben doğumu diyelim ki ümit hastanesinde yapmaya karar verdim oraya gelir mi?
benim 6hafta 4 gün oldu,mide bulantısı birtek sabahları yoğun ama bütün gün sürüyıor bazende hiç olmuyor 2 gündür çok rahattım onun haricinde iyyiim kasık ağrısı falan yokcarmilla seni de ekledim listemize, diğer bilgilerini de yazarsan ilave ederim..
Mine hanımı hep güleryüzlü bir doktor diye duydum, ama sanırımn zübeyde hanımda doğum yaptırıyor, sen yine de bir sor istersen, aslında ümit hastanesi şu an iyi gibi gözüküyor , ben de oraya hiç gitmedim vakit problemi ve uzak olması nedeniyle.. Ama bilmiyorum doktorlarımız oraya gelir mi...
Buarada topiğimize ilgi yok, eskişehirli hamileler bu kadar azkişimiyiz, listemize bekliyoruz, bilgilerinizi yazarsanız ilave ederim..
Katara senin ne kadar oldu, belirti durumları ne? Bende belirti yok..
şimdi bu iyi bişeymi?kızlar buarada biz doğum yapana kadar olur mu bilmiyorum ama zübeyde hanımla devlet hastanesinin doğum bölümü birleşiyormuş, hepsi devlet hastanesinin yanındaki binada toplanacakmış..ben de yeni duydum
iyyiim deyince nazar deyiyor diyor abzı arkadaşlar hakikaten öyle dün öldüm mide bulantıısndan uyuyana kadar canım çıktı gece tuvalete kalktım ayağa klkınca gene başlıyor daha beter bulandı gene uyuyana kadar öldüm,bugünde kötüydümde şimdi yemek yedim biraz iyiiymcarmilla seni de ekledim listemize, diğer bilgilerini de yazarsan ilave ederim..
Mine hanımı hep güleryüzlü bir doktor diye duydum, ama sanırımn zübeyde hanımda doğum yaptırıyor, sen yine de bir sor istersen, aslında ümit hastanesi şu an iyi gibi gözüküyor , ben de oraya hiç gitmedim vakit problemi ve uzak olması nedeniyle.. Ama bilmiyorum doktorlarımız oraya gelir mi...
Buarada topiğimize ilgi yok, eskişehirli hamileler bu kadar azkişimiyiz, listemize bekliyoruz, bilgilerinizi yazarsanız ilave ederim..
Katara senin ne kadar oldu, belirti durumları ne? Bende belirti yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?