Eskişehirliyim, Karabük'e gelin olacağımmmm :)

Hayırlı olsun ne diyelim, darısı bizim başımıza(karabüğe değil ama):64:

karabük te doğup büyüdüm ama 12 yıldır orada değilim ara ara giderim.
hayırlı olsun.

Hiçte sevmem şu gelin gitme, gelin olma lafını..

cnmm memleketim diye söylemiyorum çok samimi ve yardımseverdir insanlarımız :16:
küçüktür ama safranbolu muz tam bir taihi eserdir her köşesi neredeyse.... merkezimiz falanda güzeldir... en son gittiğimde avm açılmıştı :49:
askeriye tarafı yazıköy tarafı diye biliyorum oralarda güzeldir.... tek beğenmeiğim yeri var ama söylemeyeyim oraya zaten sanmıyorum götürmezler....
birde eskişehir le kıyaslama derim:6: gerçekten küçük çünkü ölçüm olarak.....
hatta geçtiğimiz senelerden birinde itfaiyemiz kendi yeri yakmıştı haberlere çıkmıştı:27: biraz şaşkınızda galiba:37:

cnmm memleketim diye söylemiyorum çok samimi ve yardımseverdir insanlarımız :16:
küçüktür ama safranbolu muz tam bir taihi eserdir her köşesi neredeyse.... merkezimiz falanda güzeldir... en son gittiğimde avm açılmıştı :49:
askeriye tarafı yazıköy tarafı diye biliyorum oralarda güzeldir.... tek beğenmeiğim yeri var ama söylemeyeyim oraya zaten sanmıyorum götürmezler....
birde eskişehir le kıyaslama derim:6: gerçekten küçük çünkü ölçüm olarak.....
hatta geçtiğimiz senelerden birinde itfaiyemiz kendi yeri yakmıştı haberlere çıkmıştı:27: biraz şaşkınızda galiba:37:

birkaç kez gittim tam yaşanacak yer olduğunu düşünüyorum tek sıkıntımız orada yaşarsam ailemden uzak kalacak olmam

hayırlı olsun Allah mutlu etsin. ben de eskişehirliyim erkek arkadaşım karabükte askerlik yaptı.
onun yanına gitmiştim 3-4 günlüğüne. çok küçük bir yer ama safranbolu falan çok güzel.

benim de babam orada askerlik yapmış. kim bilir belki bu vesileyle olur bu iş sempati kurar :)

Canım bende Konyadan geldim buraya.3 senelik evliyim ama 1 sene önce taşındık.Konyada doğdum büyüdüm.Büyük şehire alışan aktif biriysen burda yaşamak çok zor oluyor.Bir arkadaşımız demiş insanları yardımseverdir diye ama kimseyi kırmak ya da yargılanmak istemem sadece benim baıma geldiği için söylüyorum daha benim kapımı bir komşum çalmadı..Belki semt olarak bilemiyorum..Ben zorlanıyorum bir gün gezsem 2. günde dışarı çıkmak istesem gidecek yer bulamıyorum..Sinemaya bile gidemiyorum doğru düzgün film gelmiyor..Vizyonda ki filmler çoook sonra geliyor ya da gelmiyor..Sanırım maddi konudan bilemiyorum..Ama eşini seviyorsan ben onunla geçirecek vakit bulurum diyosan tabii ki olursun.Ben sosyal biri olduğum için sanırım biraz sıkılıyorum ne yalan söyleyim ama evin içinde de olsak yapacak bişey buluyoruz yine de:)))

bende eskişehirliyim.zonguldak ereğlide yaşıyorum.karabük yakın buraya.ve eskişehirden sonra asla çekilmeyecek bir şehir.bunalıma girersin.

oralardan kimseler var mıı :)

benim eşim karabuklu insanları çok iyidir .safranbolu tabi daha güzel zaten 10 dk arası .
ben severim karabüğü 3 kere gittim.ama alışveriş seviyorsan öyle çok büyük alışveriş merkezleri yok .markalar az.
safranboluda lc wakiki var benim gördüğüm başkada yoktu.gerçi eskişehiri bilmiyorum ben istanbuldayım o yuzden alışveriş için çokk kısıtlı.

Karabük doğumluyum , abimde hala orda öğretmen.
bana çok sıkıcı geliyor. istanbulda yaşıyorum ben.
altınızda araba olursa biraz daha güzel. yakın şehirlere gidersiniz :27:

Ben varımmm:3:

5 yıl ankarada okuduktan sonra buraya döndüm, Ankaradan sonra çook sıkıcı geliyor. İmkanlar kısıtlı, alışveriş olanakları çok az vs... Ama memur şehri, yaşam kolay, ulaşım kolay....

wallla b.şehirden küçk şehire gülerek giden birini görmek güzel. ben zorrrrrrrla ve ağlyarak eşim burda die geldm doğunun küçk bi iline,hala da ağlıyorum ve pişmanım keşke benm yaşadığım ankarada şartları oluştrsaydık die... ailesi de burda.mutlu olman güzel ama umarım hayal kırıklığı yaşamazsn ben burdan kurtulmanın yollarını arıyorum:(((

Karabük'te doğdum büyüdüm.25 senedir burada yaşıyorum.

Büyükşehirde yaşamadığım için kıyaslayamam belki.Ama ben severim Karabük'ü.Buradan başka yerde yaşayamam gibi gelir.Sosyal imkanları dar olsada yapılacak birşeyler mutlaka bulunur.Ben Karabük'te çalışıyorum ama evim Safranbolu'da.Arası 10 dakika.Safranbolu çok canlı bir yer.Tarihi güzelliğini zaten biliyorsunuzdur.Sevdiğiniz yanınızda olsun yeter ki gidilecek,yapılacak çok şey bulunur.Birde Ankara'ya 2 saat,İstanbul'a 4,5 saat arabayla.Ilgaz,yedigöller,Amasra yakın yerler buraya.Haftasonları küçük kaçamaklar için uygun yerler hepside.

Siz yeter ki önyargılı olmayın.Eminim seveceksinizdir ;)

Doğma büyüme Karabüklüyüm Kübracım merkezde oturuyorum. Sormak istediğin bişey olursa çekinme lütfen.

Arkadaşlarımız Safranbolu'yu önermişler inşallah sen de orda ikamet edeceksindir. Ben Karabük'ü seviyorum öyle hır gür bi şehir değil, en büyük sıkıntımız havasının pis olması. Hele ki şu aylarda nefes almak gerçekten daha da zorlaşıyor :25::25:

ben orada doğup büyüdüğüm halde hiç sevmiyorum karabük'ü,sosyal yaşam yok,bi kaç günlüğüne gelıyorum sıkıntıdan patlıyorum.
bi çarşısı var küçücük dön dolaş aynı yer.dedıklerı gıbı safranbolu guzeldır.eski safranbolu'da bi şahane'dir.
ama yaşanılcak bi yer degıl.

bende orda okudum kücücük yer evden dışarı cıkmıyordum yapacak bişey yok cünkü gezip bitirmiştim her yerini yetmedi ankara bartında gezmiştim sonrası full evv okul

Back
X