- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
Aynen sanirim öyle düşünüyor canim cok haklisin her aradiginda zaten anlatilicak bisi olmuyor hep evde oldugum icin
Kesinlikle artik eksisi olucam yoksa bu is duzelmez merak.etmesi lazim beni
Canım hala haklı mıyım yanlışım var mı diye soruyorsun.
Yahu diş ağrısından fazla uyumanın hangi tarafı suç / yanlış olacak?
Adam sana evlilikte kuracağı hiyerarşiyi göstermiş, sana bunu çoktan empoze etmiş, sen de kuzu kuzu kabullenmişsin.
Ya da efsunlanmışsın.
Yoksa o seni uyumakla suçladı diye "hakkaten suçlu muyum" demenin başka bi açıklaması olamaz.
Hatan şu.
Ona bu işin olacağını garanti etmişsin. Seni kafeslediğini düşünüyor, haliyle "malım budur, ister kabullen ister kudur, benim malım budur" diyor sana.
Ona "sana bu şekilde davranan bi adamla bir ömür geçiremeyeceğini" net bi şekilde, sertçe anlat. Kafasına sok.
Bırak evlenmeyi, evlendikten sonra bile bu şekilde davranırsa ertesi gün boşanma celbini kapısında bulacağını bilsin. Kafasına sok bunu iyice.
Kabul etmiyorsa da, yok kardeşim mal budur demeye devam ediyorsa da, gerçekten şimdiden böyle olan bi adamla bi hayat geçiremezsin.
Aynen oyle canim,bian kendimi onun yerine koydum inan bende aynisini yapardim..veya sen kendini onun yerine koy ve oyle dusun bu durumu cevabi sen kendine ver..sadece bu durumda degil her durumda kendini onun yerine koy ve oyle hareket et..yas sormak adetim degil ama yas kac??
Ayynen öyle, ayyyynenn öyle.Aynen beni avucunun icinde görüyorozguveni tam ne yaparsam gitmez diyor agirligimi koyucam bundan sonra gecsede kendi kaybeder
Konunuzu şimdi okudum ve gercekten üzüldüm adınıza.
Yani diş ağrısından dolayi fazla uyumanin nesi suç Allah aşkına.
Ve ben bunu anladım ki erkekler çok seviyorlar arkadaslariyla vakit geçirmeyi bende çok kiskanirdim eski sevgilimi bu yüzden derdim hep onlara vakit ayiriyosun falan. O da derdi evlenince ben onlarla oturup şimdiki gibi eglenebilecekmiyim bilmem ne.
Ve asosyal olman onu kesinlikle cok rahatlatms bişeyler yapman gerek bence kursa yazilcam demissin ama bunla yetinme. Baska seylerde yap. Senin tek dünyan cevren oyken onun bisürü cevresi var.
Sosyal ol hayata katıl bi cok yere yazıl ise girmeye çalış oda seni merak etsin aklına geldiğinde aman evdedir demesinde napiyo bu kız acaba sabahtan da konusmadik diye merak etsin :)
Evlenincedr böyle yaparsa dayanabilir misin?
Ayynen öyle, ayyyynenn öyle.
Daha şimdiden heyecanını kaybetmiş, yok duygubilmemnesi bitmiş bi adamla bir ömür geçireceksin, unutma.
Burada her gün ne boşanma başlıkları açılıyor, sonradan yüzü ortaya çıkan kocalar, evlendikten sonra ilgisizleşenler, iki gram ilgi için yalvaran kadınlar.. Bi de yarısı hamile olup boşanamayanlarla dolu.
Sen şimdiden gördün değneğin ucunu. Kendini şanslı say.
1-2 ay süre ver, olmazsa da kısmet değilmiş de, yol ver.
Kendi iyiliğin için.
Okumuş kızsın yapma kendine bu eziyeti aynı evin içinde seni üzen adama hizmet etmek gonlunu yapmak çok zor sen ağlayacaksın o bırakıp gidecek arkadaşlarına sen ağlayan bebeğnle uykusuz perişan olacaksın yine gidecek şimdiden boyleyse tavırları duzelmezArkadaslariini satamazmis lafa bakarmisniz ozmn beni satiyorsun diyorum aman diyor sastim kaldim kesinlikle evde durmicam evde durursam tamamen aramayin kesecek merak uyandirmam lazim neler yapabilirim peki cok aktif olmak istiyorum fkrniz var mi beni sindirdi o cok sosyal hergun ardslaryla bende evde skntidan patlıyorum bi care bulmam lazim
Ilginiz için teşekkür ederim:)
Diğer arkadaşların yorumlarına da saygı duyuyorum fakat, sen evdesin de konuşacak konu yok diye telefonu çabuk kapattığı, sen sosyalleşip anlatacak şeyler edinince adamın düzeleceğine inandırmayalım konu sahibini.Aynen sanirim öyle düşünüyor canim cok haklisin her aradiginda zaten anlatilicak bisi olmuyor hep evde oldugum icin
Kesinlikle artik eksisi olucam yoksa bu is duzelmez merak.etmesi lazim beni
Tabi hemen duzelmez ama ben elimden geleni yaptım arkadasi degil derdim biraz ilgi gormek istedimrejime basladim bugun soor salonuna yazılcam kendime gore zmaan ayirmak istiyorum
bende ben is cikisi aradgmda ben sana soyliym ben evlenince asla bole olmam dedim sana gul gibi bakarim dedim güldüm flan dedigniz gibi davrandim sonuc bole yanio sozleri agrima gitti nedemek olduğunu anlamadim oyuzden konu actim duygusallik biterse sevgi Nasil kalır
Yorumunuz icn tesekur ederim
Okumuş kızsın yapma kendine bu eziyeti aynı evin içinde seni üzen adama hizmet etmek gonlunu yapmak çok zor sen ağlayacaksın o bırakıp gidecek arkadaşlarına sen ağlayan bebeğnle uykusuz perişan olacaksın yine gidecek şimdiden boyleyse tavırları duzelmez
Diğer arkadaşların yorumlarına da saygı duyuyorum fakat, sen evdesin de konuşacak konu yok diye telefonu çabuk kapattığı, sen sosyalleşip anlatacak şeyler edinince adamın düzeleceğine inandırmayalım konu sahibini.
Yazık, uğraşacak didinecek, ama eminim ki o sporu da rejimi de, sosyalleşmeyi de yaparken aklında hep o olacak. Ona anlatmak için yapıyormuş kafasında yapacak. Bilmiyo muyuz bunu.
Yarın bi gün ayrılsalar, zannetmiyorum konu sahibinin rejime gireceğini falan.
Konu sahibi, kendini bu "sen sosyalleşince aranızdaki muhabbet düzelecek" olayına inandırma lütfen, pek realist değil.
Sen yalnızca kendin için iyileştir bu sıkıntılarını. Kendin için yap.
Senin artık yapabileceğin yegane şey, kendisine ciddi şekilde "seni bu şekilde kabul etmiyorum. sen bu haldeyken senle bi ömür geçiremem." demek olacak. Bunu deyip ona biraz zaman vereceksin, 1-2 ay. Sonrası malum.
Canım bu işler karşılıklı bir de, önce kendin mutlu olucaksın, sonra karşındakini mutlu edeceksin. Sadece kendin mutlu olamazsan da zaten içinden başkasına iyi gelecek bir laf etmek içinden gelmez doğal olarak. Onu merakta bırakmak için illa nispet yapar gibi kendini sokağa atmana gerek yok ki? Atıyorum güzel bir kitap okursun, kendini iyi hissedersin aradığında o ruh haliyle açarsın telefonu ona göre konuşursun. Asla böyle olmam diyorsun ama hayat böyle değil ki? Gün gelecek hasta olursun veya o gün içinden gelmez yapmazsın, sana gül gibi bakarım derken iyi bir şey dediğini sanıyorsun da değil o işler öyle, kimse kimseye bakmıyor öyle, bakamaz ki, 4 4'lük olmayı da ne kendinden ne de başkasından bekle.
Bir de şu var, sevgin bitti mi? diye soru sorarsan sevdiğin insana ne cevap versin sana? Gerçekten duymak istediğin cevapları alacağın soruları sor. Evet, sevgim bitti mi desin?, sevdiği için yanında zaten ama tavırlarıyla sözleriyle belli etmiyor mu? O zaman da soruya gerek yok.7 senedir bir ilişkiniz var, otur bir gözden geçir ne oldu, ne bitti? Yoksa sen çoğu haline katlandın mı sadece? Yoksa içinden gelerek mi yapıyordu seni mutlu edecek şeyleri? Yapıyorduysa devam etmek için sebebin var ama aslında çoğu zaman kendini kandırmışsan da, bir 7 senen daha yok evlilik öncesi. Ne yapalım elimden gelen bu deyip imzayı atma bence de.
PEKİ SEVGİLİN EVLENDİKTEN SONRA EVE YİNE SAAT 12'de GELMEYE DEVAM EDECEK Mİ? BU SORUYU HİÇ SORDUN MU ONAArkadaslar konu acmistim bi kavga ettik diye bilen bilir hatali oldugumu arkadaslariyla cok disari cikiyor die kizmistim ozetle bende tamam hergun cikiyorsan da 12yi bulmasin banada zmaan ayir dedim burdaki elestirileri dikkate alip duzelttim kendimi acikcasi duzeldi dedim hatta ama ayni tas ayni hamam ben duzeldi sanmisim iiyilikle davrandim oda ise yaramiyormus çünkü 6 da kalkiyor 12ye kadar gezince hemen 2 dk konusup uyuyor bende diyorumki 11.30ta en azndan gel banada uyumadan vakit ayir diyorum guzelce konuya geliyim
Ilk basta ben dis agrisindan dolayı aksam 4 gibi kalktm cok uyumamdan rahatsszmis ben genelde gec kalkarim ama bu sefer uyanmak istemedim disimden dolayi acti agzini yumdu gozunu sen bole yatarsan senin evini evlenınce b.. goturur nasil bisey bu dedimki agir konuşuyorsun sonra kavgayi uzatmadan kapattim sonra is cikisi aramamis aradim neden bole yapiyosun disimden uyuyamadim oyuzden gec kalktm dedim fln fln konustuk arkadslaryla mac izlicekmis tmm.dedim ii izlemeler falan dedim
en son 10nda konuştuk bende vakitlice giderde uyumadan uzun konusuruz die düşünüyorum aramis 12 e dogru bende biraz soguk davrandim anladı gec kaldim.diemi trpdesin dedi bende evet dedim rica ettim dedim aksam 5den beri arkdslarnlasin biraz erken gelsen bana vakit ayrsan telde dedim oda sen uykundan fedakarlik etmiyorsan ole uyuyorsan bende keyfmden fedakarlik etmem dedi ben dedim sadece 15 dk ayirmani istiyorum hep arkdslarinlasin dedim bana ne derse begenirsin 5 dk suren hadi hadi konusta uyucam dedi ole zoruma gittiki anlatamam cok uydugum icnmis isteyken konusmuyormusum uyumayi terch ediyomusum gezsem tozsam daha mi iyiydi dedim ole soguk ki insan bundan kizipta bole davranir mi?
daha sonra benim sana artik duugusallgim yok ben boleyim sevgimde eksiklik yok ama ben duugusal deglm askim askim die telde duramam dedi vaktimi aldn uyucam fln dio arkadalarmin yanında ariyosun hesap veriorum die düşünürler beni rezil ediosun dio
ben dedim yanimda ilglisin kendimi kullanilmis hsedeyorum yanimdayken ilgili uzaga gidince unutuluyorum ozmn yanimda da ilglenme dedim alt tarafi ara diyorum dedim ben ole.uzun konusamam yeter fln dio bukadari diogecen nikah konumuz konusuyoruz kisa kisa konusuyor kapatipta arkadaslarinin yanina gitmek istio belli bugunde olcak bakalim hayrlsii fln dio % 50 heyecani varmis nikah icin
ole zoruma gittiki ben ole heyecanliyken ole demesi belki kirmak icin dedi ama cok dokundu agladim
Cok.degisti bi baktim 1e dogru yaticam die teli zorla kapayan adam face girmis benimle konusmak istemedi arkdslariyla is yerinde kaliyorlar ordan nete girmis uyucam diyordu bide buna sinirlendim ya zaten arkdslaryla.her dk 15 dkyi bana cok gordu uyumak sucmu hakknzi helal edin cok uzun oldu bunaldim eskisi gibi duygusalik yapmicakmis ağladığım halde face grmiste beni arama geregi duymamis nediyim
sonucta cok ilimli davrandim yine ayni yine boyle sanirim sorun bende degilmis bunu anladim yorumlarınızi bekliyorun hakinizi helal edin.
PEKİ SEVGİLİN EVLENDİKTEN SONRA EVE YİNE SAAT 12'de GELMEYE DEVAM EDECEK Mİ? BU SORUYU HİÇ SORDUN MU ONA
Arkadaslariini satamazmis lafa bakarmisniz ozmn beni satiyorsun diyorum aman diyor sastim kaldim kesinlikle evde durmicam evde durursam tamamen aramayin kesecek merak uyandirmam lazim neler yapabilirim peki cok aktif olmak istiyorum fkrniz var mi beni sindirdi o cok sosyal hergun ardslaryla bende evde skntidan patlıyorum bi care bulmam lazim
Ilginiz için teşekkür ederim:)
En iyisi zamana bırakmak kendimle alakadar olmak ilk basta kendimi mutlu etmem lazım hobilerimi bile unuttum desem yerio soruuu sormamin nedeni diugusaligm bitti dmeesi diugusaligo bitenin sevgisi olur mu bilemedim yoruldum cok yoruldum eskiden hersey sanki daha guzeldi cok daha mutluydum yanimda canim cicim Öpücükler uzaga gidince umursanmamak kendimi kotu hissetiriyor ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?