Merhabalar,
Onceki konunu bilmiyorum ama burdan anladigim kadariyla sevgilisinden normal bir ilgi bekleyen birisin. Sana karsi tutumu cok cirkin. Bunun senin yaptigin seylerden ziyade, kendi karakter ve duygularindan dolayi oldugunu dusunuyorum. O yuzden kendini suclamamani oneririm. Sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan, vicdanin rahat olsun. Onun duygularini kontrol edemezsin. Sana istemedigi bir isi yapmak zorundaymis gibi davranan bir insan hayatindan ciksa, bu senin icin bir kayip olmaz. Lutfen bunu goz onunde bulundur..
Senin esin olacak adamin seni istemedigi zorla yaptigi bir gorev gibi gun sonunda skila skila 5dk aramasi o kadar abes bir davranis ki.. Icinden gelmiyorsa konusmak, seni hos tutmayi onemsemiyorsa, sana kirici olabiliyorsa, bu adam senin sevgine layik degildir. Kendi degerini anla lutfen..
Birsey beni endiselendirdi.. Aksama kadar uyuman hic hos degil. Neden erken kalkip hayata karismiyorsun? Calismiyor oldugun izlenimini aldim anlatisindan. Bence bir ise girersen hem hayatina yenilik, renk gelir, hemde surekli aklin sevgilinde olmaz.
Umarim moralin kisa surede duzelir. Kendine deger ver. Sevgini de sana deger verene ver.
Haksız olduğunun bilincinde. Senin en ufak bi açığını yakalayıp (aklınca) onu bahane ederek kendi haksızlığını örtmeye çalışmaca. Bu, saçma savunma ve bahane üretme hali, sana bilinçlice böyle davrandığını gösteriyor.oda sen uykundan fedakarlik etmiyorsan ole uyuyorsan bende keyfmden fedakarlik etmem dedi
"Sevgim var ama duygusallığım yok" un türkçesi:benim sana artik duugusallgim yok ben boleyim sevgimde eksiklik yok ama ben duugusal deglm askim askim die telde duramam dedi
Senle konuşmak istemeyip facebook'a mı girmiş?1e dogru yaticam die teli zorla kapayan adam face girmis
Aslında durum hem çok net, hem de çok vahim. Fakat bunu görebilmek mesele.
Yazının aşağıdaki alıntıladığım kısımları her şeyi özetliyor zaten.
Haksız olduğunun bilincinde. Senin en ufak bi açığını yakalayıp (aklınca) onu bahane ederek kendi haksızlığını örtmeye çalışmaca. Bu, saçma savunma ve bahane üretme hali, sana bilinçlice böyle davrandığını gösteriyor.
"Sevgim var ama duygusallığım yok" un türkçesi:
Tatlım, ayrılasım var. Sebebi sıkılmam, fakat sana bunu söyleyemiyorum, mecburen senin açık vermeni beklicez artık ayrılmak için.
Senle konuşmak istemeyip facebook'a mı girmiş?
Niyetinde ayrılmak var evet, ama bari aldatmaca olmasa umarım.
Çok sevmesem de kendisini, Şebnem'in mayın tarlası hesabı, adama objektif şekilde bakabilip, ondan önce senin terk etmen artık nacizane tavsiyemdir. Terk eden sen olursan, daha kolay unutursun en azından.
Arkadaşım sana bu şekilde davranan seni içinden geldiği için değilde mecburiyetten bi adam var karşında. Duygusallığı yokmuşta sevgisi varmış. Böyle şey mi olur ya. Bide sana karşı konuşma şekline bi bakar mısın hadi konuş 5dk süre sana.
lütfetmişte zaman ayırmış beyimiz. Arkadaşım ya kabulleneceksin bu adamı ya da yol verip gönderceksin sana bişe diyemem ama sende değerlisin bunu unutma.
Sevgisi yokmuş ama artik bana karsi duygusal değilmiş ole her dakka konusamazmis ben ne yaptimda böyle oldun diyorum ama isteyken beni merak.etmiyorsun disari cikinca ara diyosun dio uyumusum o calisirken ondan boyleymis bu yaptıklarını hak etmismiyimbende sevginmi bitti diyorum hemen konuyu carpitma diyor duygusaligin bitmis nedemek ozmn diyorim ben boyleyim artik diyor anlayamiyorum
Okadar vahim diyorsunuz nisanliyiz 7 yildir birlikteyiz yaza dugunumuz var hal böyleyken neden bole kırıyor bilmiyorum yaptiklari canimi acitiyor bencede suçum yokken suçluyor tek istedgm az bi zman
Cok tesekur ederim ilginiz icin
Şu an hele daha da vahim oldu.
Yorumum size bi anda labs diye çok karamsar geldi sanırım tepkinize göre, fakat siz şimdiden "duygusallığı bitmiş" bir adamdan evlenince ne bekliyorsunuz ki?
Nikah için yarım heyecanlıymış falan?
Evlenince, keramet değneği değecek de, balkabağından at arabası çıkacak falan diyorsanız o ayrı. Hatta at çıksa iyi, öküz arabası çıkması kuvvetle muhtemel.
Onun için şu durumda 'evlenmek', ayrılmakla aynı şey. Köprüyü geçmiş olacak, sonra ver elini ilgisiz, sokaklarda gezen koca. Bu da en iyi ihtimal yani.
Canim sense her aradiginda mesgul olsun veya actiginda cabuk ol isim var diyebilirsin birnevi onun aynasi ol naparsa aynisi yap..niliyorum belki kaybetmekten korkuyorsun ama gordugum kadariyla,o oyle degil sert ol biraz o kaybetmekten korkmuyorsa sende korkmaz!!
Bende sizin gibi dusundum aslinda inceldigi uerden kopsun o bu duygulari unuttu cunku ben heo evde pinekleyrn biriyim duvardan kiskancak deil ya beni sosyal yasarsam belki akli basina gelir hatasini anlar die düşünüyorum ama biandanda bu yaptiklari agrima cok gidiyor bilemiyorum
ilginiz için teşekkür ederim
Daha önceki konuyla şimdikinin arası ne ki? İki gün içinde bir şeylerin değişmesini mi bekliyorsun? Elimizde sihirli değnek olmadığını kimsenın anında değişemeyeceğini yazmıştım zaten orada da, şimdi diyosun ki ben eleştirileri dikkate alarak kendimi düzelttim, ılımlı oldum? E hala tek derdin arkadaşları? Senin hala arkadaşın yok? Askerdeyse ve yeni gelmişse doğal olarak senle askerdeki kadar konuşmayacak, oranın durumuyla şimdinin durumu bir mi? Oradayken kısıtlı zaman vardı, arkadaşlarıyla geçireceği zaman azdı, geri geldi acısını çıkarıyor.
Ben, erkektir ne yaparsa ona yönelik, onu mutlu edecek şekilde hareket et falan da demiyorum ama yani dişim ağrıyor lafının yanına da bir şey eklemem, 4 de kalkman tamamen seni ilgilendiren bir şey, zaten kısa süre önce büyük gerginlik olmuş o da olayı gole çevirmiş, evlenince de mi bu kadar geç kalkacaksın? diye. Ee cevabın yok mu? Her gün mü dişim ağrıyacak, saçmalama! diye. Ilımlı olmak, ev pis olcak lafını duyduktan sonra susup üzülmek mi yani? Benim bildiğim beraber temizleriz sevgilim sen şimdiden dert etme bunları :) deyip gülmek, onun da gülmesi, gerilmeden birileri kırılmadan öteki konuya geçmek. Sen kırıldıktan sonra adı ılımlılık olmuyo onun, seni sevmiyormuş gibi davranan insana da ılımlı olamazsın, bu arada bu şekilde devam ederse, kavgadan sonra geri geldiğine de pişman olabilirsin. Tamamen kendine yönel bu aralar, 11.30 da seni aramasını beklemekle bir şeyler düzelmeyecek, kilonu ver, sporunu yap, dişçine git, aradığı zaman açarsın sadece. Aramazsa da senin nasıl olsa kendine göre işin gücün olacak.
Rica ederim canim,onda suan rahatlik var ne disari cikiyorsun ne bisey,o yuzden rahat o ve soyle dusunuyor olabilir butun gun evdeydi disari cikmadi ne konusucam veya ne sorucam diye dusunuyor..kuzum sosyallesmen lazim anladin mi? Yoksa bu durum uzaaar gider
Haklisiniz bana karsi hic bole olmamisti sizce benim yanlışım var mi tam olayi anlattim size gec kalkiyorum is durumum yok die bunlari hak etmemisim dimi objektif olamiyorum sogdugunu düşünuyorumhaklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?