eskisi gibi degil

Gerçekten uzuldum ayrilmaniza uzulmene canm benim bundan sonraki hayatın cok guzel olsun dilerim

kesinlikle hallk eğitimi kurslari benim kurtaricim olucak derhal eski ben oluyorum dolu arkdsim olsun istiyorum :)

Bence zmana ihtiyacmz var belki ilac olur belkidee bizi tamemen yok eder hayrlisi artik o cekti ama bende daha cok yiprandim umursmamaya devam ederse de dediginiz gibi yapacak bisiyim kalmıyor neyazikki

adamda bişeyler değişmiş demkki. belki yeni biriyle tanıştı haberiniz yok. askerdeyken tek konuşabileceği sizdiniz konuşuyordu ama gelince çevre geniş diğerlerini tercih etmiş.
belki de çok sıkıldı bilemiyorum.
ben olsam bi süre hiç aramazdım ve baskıda yapmazdım bakalım ne olacak.

ALLAH korusun

Ben aramıyorum zaten o arasin diye bekliyorum oda arıyor kisa kisa konusup.cogu zamanini arkdslarina ayiriyor artk bisey yapmicam zaten icimde ne istek kaldi nede mücadele yoruldum onu düşünüp yaşamaktan

ALLAH korusun

Ben aramıyorum zaten o arasin diye bekliyorum oda arıyor kisa kisa konusup.cogu zamanini arkdslarina ayiriyor artk bisey yapmicam zaten icimde ne istek kaldi nede mücadele yoruldum onu düşünüp yaşamaktan

Bence bisiler degismis bu kesinlikle doğru vurdumduymazlik var

Diğer başlığınızdan nişanlınıza karşı tutumunuzu hatırlıyorum. Adamı o kadar bunaltmış, o kadar üstüne gitmişsiniz ki artık etkiye tepki veriyor maalesef.

Diğer başlığınızdan nişanlınıza karşı tutumunuzu hatırlıyorum. Adamı o kadar bunaltmış, o kadar üstüne gitmişsiniz ki artık etkiye tepki veriyor maalesef.

Aynen sanirim o durumdan dolayı kırıcı olmayı tercih etti onu kendine bırakıyorum ne istiyorsa onu yapsın ben hata yaptım evet ama ilgi görmek cok istedim baska derdim yoktu kismet

duygusallığının ortsındasın zaten mantıken de bir şeyler yanlış geliyor ki buraya yazmışsın.duyguların anlamamayacak ama mantığına sesleniyorum " öküzün teki o kurtul ondan!"

duygusallığının ortsındasın zaten mantıken de bir şeyler yanlış geliyor ki buraya yazmışsın.duyguların anlamamayacak ama mantığına sesleniyorum " öküzün teki o kurtul ondan!"

Evet buaralar cok sallatidayiz dusucegiz sanki cok kirildim bu saat oldu uyuyamadim neden bazi erkeklee boyle vijdansiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…