eskisi gibi değiliz

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
819
1.082
63
bildiğiniz üzere benim sevgili adayı bir flörtüm var.
ilk zamanlar çok samimiydik ama şimdi çok ilgisiz konuşmayı bir an önce bitirmek istiyor.
uyucam, ders çalışcam diye gidiyor hep.
onunla yolun sonuna geldiğimi hissediyorum.
ama gerçekten hiç kaybetmek istemiyorum
uzun bir aradan sonra ilk kez biriyle bu kadar yakınlaştım.
beni hiç merak etmiyor, arayıp sormuyor
sesimi bile en son 2 hafta önce duydu...

Son düzenleme:
ayrılmak zor geldıgınden psikolojık uzulme dıye sanıırım... sana kısaca kendın gıt dıye zemın hzırlıyor gıbı.. ya da karakterı boyle. yalnız takılmayı ıcıne kapanmayı sevıyor. sen tanırsın onu .

Yasaklar kalktı, tipik bir genç olarak ben de normal sosyal yaşantıma dönmeye başladım yavaştan. Sosyal medyadan tanıştığım flörtüm olsaydı ve hala buluşmak istemeseydi ben de sıkılırdım.

Sen de biraz dışarı çık Vanessa, yeni birileriyle tanışırsın. Kilon hakkında yalan söylemek zorunda kalmazsın mesela gerçekte tanışacağın birine. Karşı taraf da sana maddi durumu hakkında yalan söyleyemez anlaşılır çünkü. Daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin bence. Dışarıda bir sürüüü yakışıklı çocuk var, birine takılıp kalma.

Yol çoktan bitmiş

hanıumlar salya sümük bir haldeyim yemin ederim ki
gerçek aşka bu kadar yaklaşmışken gene unutulmuş olmak gene her şeyin berbat olması..
adeta lanetli gibiyim.
zaten saçma sapan sanaldan başka ortak sosyal bir oratamımız yok.
bu sebepten ötürü eninde sonunda beni unutacak.
bu sefer de olmadı maalesef.
gene başaramadım.
ölmek istiyorum

Ne gerçek aşkı allasen? Ölmek iste tabi, hiç tanımadığın bir adam için kendini öldürmek çok mantıklı.

görüşmek isteyen fırsat yaratırmış ve istemeyen bahane uydururmuş...bence senin verdiğin değeri o sana vermiyor

Ya Allah askina bu kadar dramatik yasamayin.
Bir aylik internet flortunuz bitti. Gercek aska yaklaşmak neresinde bunun?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Hiç görüşmediğiniz birisine nasıl aşık olabiliyorsunuz!? Bir de üzerine ilgisiz diye ölmek istiyorsunuz!?
Çok mu boşluğa düştünüz, çok mu amaçsız bir hayatınız var.
Kendinize gelin lütfen, bir silkelenin. Yazık etmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…