• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi olamasak da yine de aramız iyi olsun istiyorum?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Herkese merhabalar. İlk önce çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum aranıza katılmaktan. Eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Yüzyüze bakıyoruz küslük olmasın dedim barışmak istiyorum dedim. Kabul etti. Hatta cesaretinden dolayı teşekkür ederim dedi. Yalnız eskisi gibi olamayız dedi. Daha kimse barıştığımızı bilmiyor, bayağı olaylı ayrılmıştık çünkü. Bana çok soğuk davranıyor ama. Mesafeli. Bir yabancı gibi. Ama dikkatimi çeken çok mutlu şu son zamanlar. Barıştığımızdan beri. Bir kaç arkadaşın da dikkatini çekmiş. Ne olmuş buna çok mutlu dediler. Aslında eskisi gibi olmak istiyorum ama olamayız biliyorum. Sadece aramız bu kadar soğuk olmasa diyorum. Ne dersiniz kızlar?

Herkese merhabalar. İlk önce çok mutlu olduğumu söylemekistiyorum aranıza katılmaktan. Eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Yüzyüze bakıyoruz küslük olmasın dedim barışmak istiyorum dedim. Kabul etti. Hatta cesaretinden dolayı teşekkür ederim dedi. Yalnız eskisi gibi olamayız dedi. Daha kimse barıştığımızı bilmiyor, bayağı olaylı ayrılmıştık çünkü. Bana çok soğuk davranıyor ama. Mesafeli. Bir yabancı gibi. Ama dikkatimi çeken çok mutlu şu son zamanlar. Barıştığımızdan beri. Bir kaç arkadaşın da dikkatini çekmiş. Ne olmuş buna çok mutlu dediler. Aslında eskisi gibi olmak istiyorum ama olamayız biliyorum. Sadece aramız bu kadar soğuk olmasa diyorum. Ne dersiniz kızlar?
küslük olmasın diye tekrar sevgili olmaya gerek yok bence.

Eski sevgiliden dost olmaz.
Soğukluk olması çok normal, yarın bir gün hayatlarınıza başka insanlar girecek çünkü o zaman da arkadaş kalamazsınız değil mi? Kaldı ki olaylı ayrılmışsınız..
Küs değilmişsiniz en azından, ben eski sevgiliyle arada samimiyet olmasını yersiz buluyorum.

Yasadiklariniza bagli bu durum.geleceginiz varmi bu adamla evlenme ihtimali?dersenki hic boyle ihtimaller yok soguk olmak uzak olmak daha iyi
Yani sanırım sevgili olma durumumuz yok. Ama yine bana böyle soğuk davranmasını istemiyorum. Bilmiyorum yumuşama ihtimali var mı?

Ben olsam bide olaylı ayrılmışsam yüzüne bakmaz yok gibi davranırdım varlığından şüphe ederdi . Neden barışmak istediniz ki.
1 yıldır öyleydik zaten. Yüzyüze bile bakmıyorduk. Ama o kafa dengi yek kişiydi. Çok yalnız hissettim kendimi, arkadaşlığının kıymetini anladım belki de.

Sende soğuk davran mesele ? Istekli gibi durma ? Belki hayatında baskasi var o yüzden öyle mutlu olabilir :işsiz:

Back
X