Sevgilim daha sevgili olmadan ve son birkaç gün öncesine çok ilgili ve çok romantik biriydi beni mutlu edip yüzümü güldürmek için elinden geleni yapardı hep mesaj atard8. Ama son zamanlarda ilgisi azalmaya başladı. Yeni işe girdi o yüzden diyorum ama bir yandan da kafama takmadan edemiyorum. Onu artık sevip bağlandığımı anladığı için mi bu şekilde davranıyo bir türlü anlam veremiyorum. Kötü şeyler düşünmekte istemiyorum ona da yansıtıyorum. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim. Benimle aynı sıkıntıları yaşanlar varsa yorumlarını bekliyorum....
Neden zaman istedi bende onu anlayamadim evet haklisin kelin ilaci yok ayriykende cok aci cekiliyoraynı durumdayım.kendisine sordum neden böylesin diye hatta dedim sana ilgi gösterdim havalara girdin diye.benden zaman istedi ben de artık onu istemediğimi söyledim... sonuç ne dersen ayrılınca da acı cekiliyor beraberken de.. velhasılı kelin ilacı yok arkadaşım
Sanirim baska carem yok eger ustune dusersem bu sefer ben kacarken tam tersi durum olucak.tipik erkek sendromusende bir miktar geri çekil bakalım
Aslinda cok ilgiliydi ama ise girdiginden beri ilgisi cok azaldi. O isten dolayi diyo ama iste bende kafama takmadan edemiyorum.Daha yeni bi ilişki başlığı görünce bnde uzun sandım dert ettiğin şeye bak bas tekmeyi gitsin ilk günden ilgilenmeyenin sonrasını düşünemiyorum bile
Belki de dedigin gibi zamana ihtiyaci vardir. Ben ona bir kez sordum oda isten dolayi dedi bende konuyu kapattim. Bakalim zaman ne gostercek.Ne kadar zamandır berabersiniz? Yani senin sevdiğini anlayınca kendini geri çekme bir model değildir. Bir ruh durumu hiç değildir..taktik de denebilir ama saçma bir çocuk sendromundan ileri gitmez. Biraz zaman ver bakalım.belki kafasını kurcalayan başka şeyler vardır.
Haklisin ama ben malesef cok takintili bi insanimzaman zaman yaşanırböyle şeyler.herzaman herşey güllük gülistanlık deyil yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?