bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası
al işte ben 3 gündür uyku uyumuyorum sadece bir doğum günü kutladık diye benim eşim ölebilirdi ve ben hamile olabilirim benim çocuğum doğmadan babasız kalabilirdi evet o insanlar cahil pislik bunuda herzaman söylerim hayatları boyunca doğum günü kutlamak nedemek bilmemişler bu yüzden biz evde bi eğlence yapınca ters geldi onlara sanki sex partisi düzenledik altı üstü pasta mum ve havai fişek sizde onlara saygı duyuyorsunuz ya pes yani pes umarım aynı şeyle karşılaşmazsınız