- Konu Sahibi Minirainer
-
Eğlenceli olur bence tadını çıkarın. Hem evdesiniz hem birliktesiniz. Benim eşim de o tarz işlerle uğraşıyordu son yıllarda biraz sekteye uğrasa da tekrar başladı ufaktan. Benimde hayalim evde otursun yanımda çalışsın, isterse bende yardım edeyim:)
Merhaba hanımlar,
Biz eşimle birlikte home office çalışıyoruz. İnternet ve web tasarım işleriyle uğraşıyoruz. Önceden ayrı ayrı farklı işlerde çalışıyorduk ama şimdi ortak bir projeye girdik. Proje kendi projemiz, yani patron ikimiziz. :)
Şu anda geçici bir süre farklı şehirlerdeyiz ama yakında kendi evimize döneceğiz.
Yani aslında sürekli dip dibe aynı projede çalışacak olma fikri beni biraz endişelendiriyor. Hani geçimli bir çiftiz ama konu iş olunca işin rengi değişecek diye endişeleniyorum. Ufak tefek çatıştığımız oluyor ki bunlar da hep çalışma tarzlarımızın farklılığı yüzünden çıkıyor.
Eşiyle aynı işte çalışanlar var mı, ne gibi sıkıntıları ya da avantajları yaşıyorlar diye merak ediyorum.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Eşinize ve size bağlı bir durum bu.
Biz aynı yerde çalışırken tanışıp evlendik. Nişanlıyken o yöneticim oldu. Benim için korkunç bir deneyimdi.
Homeoffice olacağı için çok anlamadım ben korkunuzu. Uyumlu bir çiftseniz güzel olabilir.
Eşle çalışmak pişmanlıktır.Merhaba hanımlar,
Biz eşimle birlikte home office çalışıyoruz. İnternet ve web tasarım işleriyle uğraşıyoruz. Önceden ayrı ayrı farklı işlerde çalışıyorduk ama şimdi ortak bir projeye girdik. Proje kendi projemiz, yani patron ikimiziz. :)
Şu anda geçici bir süre farklı şehirlerdeyiz ama yakında kendi evimize döneceğiz.
Yani aslında sürekli dip dibe aynı projede çalışacak olma fikri beni biraz endişelendiriyor. Hani geçimli bir çiftiz ama konu iş olunca işin rengi değişecek diye endişeleniyorum. Ufak tefek çatıştığımız oluyor ki bunlar da hep çalışma tarzlarımızın farklılığı yüzünden çıkıyor.
Eşiyle aynı işte çalışanlar var mı, ne gibi sıkıntıları ya da avantajları yaşıyorlar diye merak ediyorum.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bi başlayın da zamanla düzeninizi oturtursunuz. Biraz siz eşinize, biraz eşiniz size uyar orta yolu bulursunuz.Valla şimdi fikri bana da tatlı geliyor ama hani biz de daha yeni evli sayılırız ki 1,5 sene oldu ama bunun 8 ayını ayda birkaç gün buluşma şeklinde geçiriyoruz şu an.
Eşim de çok titiz ve sistematik bir insan. Benim çalışma düzenimi pek sevmez. Umarım sizin dediğiniz gibi olur.
Ayni işte çalişmak demeyelim de benim yaptigim işi herkes begenirken esime begendiremiyorum. Müsteri bile begeniyor ama esim olmamiş diyor.. Çok ilgincki onun yaptigida bana guzel gelmiuyor bizim tek sorunumuz mukkemmeliyetcilik. Eger oyle degilseniz catisma yasayacaginizi sanmiyorum.
Hah işte biz ikimiz de iş konusunda mükemmeliyetçiyiz. Tartışmayalım diye nasıl nazik nazik tartışıyoruz bilseniz. Evet tartışmamak için tartışıyoruz.
Şimdi ilk zamanlar kırılmasin diye alttan almalar , nazik olmalar oluyo. Ama belirli bi yerden sonra o hic olmussmu allah askina dan cikan tartisma silsileleri başliyor
Esimde ilk zamanlar oyleydi hayatim şöyle mi yapsak ? Şunu düzeltelim mi ?
Sonraları ben bir iş yaptim herkes çok begendi yani yapacaz iş kesinleşti. Esim geldi olmamiş...! Bu boyle olur mu ! Begenmedim! Ne saçmaa..! Son laflariydi birdaha bana iş yollama deyip kapiyi çekip çikmiştim
Hah işte ben de bundan korkuyor ve şüpheleniyorum. İşin lokomotifi biraz bende diye avunuyorum ama bakalım.
Hah işte ben de bundan korkuyor ve şüpheleniyorum. İşin lokomotifi biraz bende diye avunuyorum ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?