• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle ayrı uyuma

Yahu neden dert edindiniz bu kadar?
Konu sahibi ben değilim,soru soran da.
Tamam en haklı sizsiniz yeter alıntılamayın.
Dert edinen sizsiniz ki haklısın denilsin diye yazdınız da yazdınız. Konu sahibi kendi dedi yerde olmazsa sert olmuyor rahat edemiyor diye hala sacmaliyorsuna getirip haklı çıkmaya çalıştınız. Yazıp yazıp en sona italik laf sokarsaniz alintilarim doğal olarak. Yazmayın ben de cevap vermeyeyim mesela hı?

Dert edinen sizsiniz ki haklısın denilsin diye yazdınız da yazdınız
Benim böyle bir derdim yok ama belli ki sizin var. Şu klişe cümleyi kurmadan edemicem "kişi kendinden bilir işi"

Ayrıca konu sahibi yer yatağı dedi "sert zemin" demedi.

IMG_20221113_012937.jpg

Bakınız, dolu dolu sert ve 17 kg civari bi döşek. Dr önerisi ile aldık eşim için. Sert dosekler de olabiliyor yaniii.
Konu sahibinin "eşim yer de(sert zeminde yatiyor" dediği bir mesajını göremedim ben.
Konuyu iyice dagittiniz. Bb :KK25:

Son düzenleme:
  • Komik
Reactions: Kuf
Ben de 8 senelik evliyim. 7.5 senedir ayrı yatıyoruz. Yılda bir yada iki kere münasebet oluyor. Ben yatamiyorum kimseyle. Boğuluyorum mesela. Bende de bel fıtığı var 22 senedir. Yaşım 33. Ve çok ileri derecede.
Ama bu bahane değil. Alakası da yok bence. Sadece bir bahane diye düşünüyorum. Altında başka bir neden var

Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Yer yatağında hep beraber yatın. Oğlunuz içinde yardım alın

Sizin sorununuza istense çözüm bulunur ama ayrı yatınca evliliğin sonu gelmiyor. Hamileğin belli dönemleri, çocuk doğduktan sonra yine bir dönem ayrı yattık eşimle. Evde müsait oda var, arada orada yatıyorum ben. Gayette rahat oluyor😂 biz aynı yatakta da çift örtü kullanıyoruz her zaman öyle temas halinde uyuyamam. Kocamı az seviyorsam demek.

Back
X