• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle ayrı uyuma

Esiniz gündüz de yok gece de yok ne zaman var bu adam peki?
Çocukla sürekli anne/babanin uyuması doğru değil.
Benim kızım da bazen kötü rüya gördüm diye bağırarak ağlıyor koşuyoruz yanına, uyuyunca geri yerimize geliyoruz.
Hasta olduğunda yanımıza alıyoruz, ortamızda yatıyor ama onun dışında odasında uyuyor. Ne zamana kadar yanında yaticaz?
Sizin esinizde bir gariplik var.

Ayda bir termal tatil öneriyorum 😁 iki defa gitsin,tekrar para vermemek için sizin yanınızda yatmaya başlar. Belli ki kapris yapıyor,rahata alışmış.

Siz bir tek gece mi yapiyorsunuz kız 🤣
Bizde birlikte yatmıyoruz nerdeyse hiç bizde hiç aoeun olmuyor aynı yatakta yatsam ne olacak yatmasam ne olacak yatana kadar yapışık gibi eli ayağı hep bende sorun dokunmaksa :KK53: ki ben ayrı battaniyelerde yatiyorum asla sarılip falanda uyuyamam sırtımı kapatamazsam uyuyamiyorum
Biz ten bağımlısıyız anacım, illa bi yerlerimiz bi yerlerimize değecek:))) konunun fan fini fon ile alakası yok aslında. Yazlıkta +30 da birbirimize ilişmiyoruz bir tek… senin stil tam Alman stili 😂

Biz ten bağımlısıyız anacım, illa bi yerlerimiz bi yerlerimize değecek:))) konunun fan fini fon ile alakası yok aslında. Yazlıkta +30 da birbirimize ilişmiyoruz bir tek… senin stil tam Alman stili 😂
Bizde temas bağımlısıyız ama yatana kadar akşam 6 sa geliyor cumatersi pazar çalışmıyor yeterince temasta bulunuyoruz L koltuğum sağolsun bu yüzden L koltuktan asla vazgeçmem 😁 sen öyle yazdın diye ben sadece gece mi yapıyorsunuz dedim 🤪

Bizde temas bağımlısıyız ama yatana kadar akşam 6 sa geliyor cumatersi pazar çalışmıyor yeterince temasta bulunuyoruz L koltuğum sağolsun bu yüzden L koltuktan asla vazgeçmem 😁 sen öyle yazdın diye ben sadece gece mi yapıyorsunuz dedim 🤪
Sölemicem işte sölemicem 🥸🥸😂😂

Siz eşinizle yer yatağında yatın, çocukların ikisi sizin yatakta yatsın geçici olarak. Madem adama yeryatagibiyi geliyor, yatak odasına kocaman bir yet yatagi yaptırıp onu kullanın.

Yatağınızı satın yerine tek kişilik bir yatak koyun yanına da eşinizin yer yatağını serin sonuçta baza da düz tahta.
İki çocuğunuz varmış, iki kardeş aynı odada yatabilir hem gece korkan oğlunuz da yalnız kalmamış olur. Ayrıca bir an önce çocuğunuzu bir uzmana götürüp Tedavi olmasını sağlayın.

Eşiniz ayrı uyumak için çocuğunun korkusunu kullanmayı da bıraksın bu çocuk birkaç sene sonra ergenlik dönemine girecek ne zamana kadar babası ile aynı odada yatacak

A
Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Bir kere sebep ne olursa olsun o yatak ayrıldı mı sonra öyle devam ediyor belki de artık tek yatmayı sevdi bahanelere sığınıyordur ama sadece o iş için birleşmek ne kadar doğru tartışılır kadın olarak sevilmeye sarılmaya göğsünde uyumaya da ihtiyacınız var Allah yardımcın olsun

Slm kızlar 7 senelik evliyim,6 yıldır ayrı uyuyoruz ilk çocuk doğduğundan beri,şu an iki oğlumuz var..Eşim bel ağrısı çekiyor yatakta,çocuğa ortopedik yatak almıştık onu denedik onda da beli ağrıyor büyüğünün gece korkması var o yer yatağı yapıp büyüğü ile aynı odada bende küçüğü ile yatak odasında uyuyorum,geçen de yine konusunu açtım ne yapayım bel ağrısından öleyim mi diyor ee odada yerde yat diyorum çocuk gece uyanıp korkuyor diyor tamam bunlar doğru da ee ne olacak böyle en son sen uyumak istemiyorsan ben hiç istemiyorum diyip tartıştım konuşmuyoruz,ne yapabiliriz yeni bi yatak alsak şu an bütçemiz yok ki ona da bi kulp bulmayacağı ne malum çünkü çocuğun yatağında da olmuyor belim ağrıyor dedi tam ortopedik almıştık..başka öneriniz var mı
Çözüm üretmemesi tek uyumaya alışıp sevdiğini gösteriyor eğer başka bişey yoksa. 8 yıldır evliyim son 6 aydır eşimden ayrı yatiyorum. 3.cocugum doğduğundan beri yani. Bu arada benim eşimde de 4 fıtık var ikiside patlak. Fizik tedavi falan gördü anca bukadar düzeldi. Buna rağmen yatak ayırmayı geçin 6 ay öncesine kadar beraber uyuduk üstüne birde bazen geceleri yatağa çocuklar geliyordu korkuyoruz diye.Tek yatmasiyla seninle yatması arasında ne fark varmis. Sen yanına gidince fıtığı aa karın gelmiş dur ben bı agri baslatayim demiyor heralde 🤦🏻‍♀️

Yer yatağı dediği döşektir belki de?
Bel ağrısı çeken insanın yer yatağında yatmasinin mantığı zaten yerin sertliğini hissetmek? Döşek de olsa incedir mantıken.

Bel ağrısı çeken insanın yer yatağında yatmasinin mantığı zaten yerin sertliğini hissetmek? Döşek de olsa incedir mantıken.
Bu kadar net konusmanizdan sonra konu sahibinin cevabını merak etmeye başladım.

ince döşek iyiymiş 🙄

Bu kadar net konusmanizdan sonra konu sahibinin cevabını merak etmeye başladım.

ince döşek iyiymiş 🙄
Yorgana üç kilo yün koyan da var beş kilo yün koyan da. Döşek de aynı. İhtiyacına göre yaptırırsın. Hoş gerçi döşek kaldı mı bilmiyorum artık. Her neyse, beli ağrıyan yerde sert diye yatar, bunu da bilmeyen olmasına şaşırdım açıkçası.

Yorgana üç kilo yün koyan da var beş kilo yün koyan da. Döşek de aynı. İhtiyacına göre yaptırırsın. Hoş gerçi döşek kaldı mı bilmiyorum artık. Her neyse, beli ağrıyan yerde sert diye yatar, bunu da bilmeyen olmasına şaşırdım açıkçası.
Eşimin bir dönem beli ağrırdı. Yatağımiz çok yumuşak olduğu için bir süre döşekte yattı.
Döşek,yatağa göre daha sert olduğu için de beline iyi geldi.

Döşek te kuş tüyünden yapılma değil ya hani.
Her neyse.

Eşimin bir dönem beli ağrırdı. Yatağımiz çok yumuşak olduğu için bir süre döşekte yattı.
Döşek,yatağa göre daha sert olduğu için de beline iyi geldi.

Döşek te kuş tüyünden yapılma değil ya hani.
Her neyse.
Döşek çok orantısız bir şey çünkü içindeki yün ya hani? Nasıl rahat edebilmiş hayret beli agrirken. Yatağınız ne kadar yumusaksa artık döşek bile sert gelmiş adama.

Döşek çok orantısız bir şey çünkü içindeki yün ya hani? Nasıl rahat edebilmiş hayret beli agrirken. Yatağınız ne kadar yumusaksa artık döşek bile sert gelmiş adama.
Yahu neden dert edindiniz bu kadar?
Konu sahibi ben değilim,soruyu soran da.
Tamam en haklı sizsiniz yeter alıntılamayın.

Back
X