• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle Beraber Zaman Geçirme

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
arkadaşlar merhaba

Kaç yıllık evlisini ve eşinizle evde ne kadar zamanı beraber geçiriyorsunuz?

Yemekler dışında evdeyken berAber ne yapıyorsunuz? Yoksa çoğunlukla ayrı ayrı mı takılıyorsunuz?

arkadaşlar merhaba

Kaç yıllık evlisini ve eşinizle evde ne kadar zamanı beraber geçiriyorsunuz?

Yemekler dışında evdeyken berAber ne yapıyorsunuz? Yoksa çoğunlukla ayrı ayrı mı takılıyorsunuz?
3,5 yıllık evliyim.Ikimizde çalıştığımız için mutfağa birlikte giriyoruz, temizlikleri birlikte yapiyoruz. Dinlenme saatlerinde de esimin yanina uzanarak gün içi yaptiklarimizi konusuyoruz (şayet eşim uyaniksa, akşamları çok uyuyor çünkü ☺) ben kitap okumayı cok seviyorum ama eşim benim kadar istekli değil maalesef. Haftasonlari da zorla yürüyüşe çıkarıyorum.Zorla gelse de dönüşte hep iyiki çıktık diyor.

3,5 yıllık evliyim.Ikimizde çalıştığımız için mutfağa birlikte giriyoruz, temizlikleri birlikte yapiyoruz. Dinlenme saatlerinde de esimin yanina uzanarak gün içi yaptiklarimizi konusuyoruz (şayet eşim uyaniksa, akşamları çok uyuyor çünkü ☺) ben kitap okumayı cok seviyorum ama eşim benim kadar istekli değil maalesef. Haftasonlari da zorla yürüyüşe çıkarıyorum.Zorla gelse de dönüşte hep iyiki çıktık diyor.
Teşekkür ederiö cevap için...

Biz son zamanlarda yani son bir yıldır falan beraber az zaman geçirmeye başladık da. Kafama takılıyor acaba herkes böyle mi diye.. Biz aynı işyerindeydik o sanırım bizi bu hale getirdi. Evde yemekten sonra çoğu zaman o kendi dizi izliyor ben ayrı film izliyorum ya da kitap okuyorum:( haftasonu bir gün gezmeye gidiyoruz bir akşam da beraber film izliyozdur haftada. Onun dışında yüzde yetmiş ayrı takılıyoruz aynı evin içinde. Yani yemek muhabbetlerinde beraberiz de ben onu beraber vakit geçirme olarak görmüyorum. Sevgimiz saygımız baki, ama neden böyle olduk ki ya. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?

Biz son zamanlarda yani son bir yıldır falan beraber az zaman geçirmeye başladık da. Kafama takılıyor acaba herkes böyle mi diye.. Biz aynı işyerindeydik o sanırım bizi bu hale getirdi. Evde yemekten sonra çoğu zaman o kendi dizi izliyor ben ayrı film izliyorum ya da kitap okuyorum:KK43: haftasonu bir gün gezmeye gidiyoruz bir akşam da beraber film izliyozdur haftada. Onun dışında yüzde yetmiş ayrı takılıyoruz aynı evin içinde. Yani yemek muhabbetlerinde beraberiz de ben onu beraber vakit geçirme olarak görmüyorum. Sevgimiz saygımız baki, ama neden böyle olduk ki ya. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?
Benim eşim dışarda birseyler yapmayi sevmiyor.Yalvar yakar 2 ayda zorla sinemaya gidiyoruz. Is yeriniz ayni olunca paylaşım zorlaşıyor belki.

Benim eşim dışarda birseyler yapmayi sevmiyor.Yalvar yakar 2 ayda zorla sinemaya gidiyoruz. Is yeriniz ayni olunca paylaşım zorlaşıyor belki.
Benimki de işte haftada bir anca çıkıyoruz. Yani onu geçtim de evde bari böyle tek tek takılmasak.. beraber daha fazla aktivite yapsak.işyerinde çalışıyoruz yani beraber bir şey yapmak değil ki bu.

Biz son zamanlarda yani son bir yıldır falan beraber az zaman geçirmeye başladık da. Kafama takılıyor acaba herkes böyle mi diye.. Biz aynı işyerindeydik o sanırım bizi bu hale getirdi. Evde yemekten sonra çoğu zaman o kendi dizi izliyor ben ayrı film izliyorum ya da kitap okuyorum:KK43: haftasonu bir gün gezmeye gidiyoruz bir akşam da beraber film izliyozdur haftada. Onun dışında yüzde yetmiş ayrı takılıyoruz aynı evin içinde. Yani yemek muhabbetlerinde beraberiz de ben onu beraber vakit geçirme olarak görmüyorum. Sevgimiz saygımız baki, ama neden böyle olduk ki ya. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?
Klasik evlilik kuzum kafaya takacak birşey yok.

Herkes mi böyle diyorsun yani? Bana sanki millet hep beraber takılıyor da bi biz böyleyiz gibi geliyor
Yok canım genelde böyle 9 yıllık evliyim bir tane evladim var bazen minikle beraber üçümüz kuduruyoruz.
Eşim evde olduğu gün kahvaltı sonrasi mutlaka kahve keyfimiz vardır onuda ben alıştırdım.
Haftada bir dışarı çıkıyoruz o kadar evde de ortak izledigimiz dizi varsa beraber izleriz ama eşim tlf o zaman bile eline alır o alinca bende aliyorum.
Face inst falanda paylaşılan evlilik modellerine hiç takılma hepsi aynı canim

12 yıllık evliydim ,zaman zaman beraber zaman zaman ayrı takılırdık.
Ben sevmem zaten dip dibe. sürekli mutfakta istemem mesela ,ama sofra hazırlarken neden olmasın
Bence evliliklerde arada çiftler birbirlerine kendilerine ait alan bırakmalı

“Gölgede çiçek yetişmez “:KK49:

Back
X