Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Eveeet eltim canım benim herşeyi yetiştirmiş kocama 😂 bundan sonra ailemle görüşmiceksin ben de seninkiyle görüşmicem net dedi. Bu arada öğrendim ki zaten bana söylemeden bir gün önce konuşmuşlar abisi ile tatil işini hemen eltimi aramışlar o da atlamış olur tabi diye. Ben en son öğrenmişim çünkü sıkıntı çıkaracağını biliyodum dedi. Madem biliyodun yapmasaydın planı dedim. Yapmak zorundaydım sen beni anlamıyorsun farklı kültürlerde yetişmişiz bi de saçma sapan konuşuyosun, abine arkadaşlarımızla gitcez de son dk iptal ettiler dersin, başka birilerini örnek göster karı koca romantik tatil yapmışlar çok güzelmiş vs dersin diye. Çok saçma konuşuyosun dedi. Nesi saçma çözüm bunlar yani madem ki abi ben karımla başbaşa olmak istiyorum diyemiyorsun bari bunları söyle dedim hiç de saçma değildi dedim. Sen farklı kafadasın dikbaşlılığından bu hallere geldik dedi😂 komik. Gerçekten bu adamla böyle ömür geçer mi boşanmayı düşünüyorum.
eltinize ne dediniz siz onu yazmamışsınız?
eşimle başbaşa tatil yapmak istiyorum vs mi dediniz
tatilde ailenizin yanına gitsenize bu arada hayattalarsa

28 yaşındayım önümüzdeki 40 sene bunu çekemeyeceğime eminim boşanmaya cesaret edemiyorum sadece. Ailem çok şükür arkamda ama karşı tarafın ne kadar çirkinleşebileceğini kestiremmiyorum
Zaten çirkinlermişler ailen arkanda ise durma böyle böyle seni bastırırlar belkide olayı buraya getirmen eşini değiştirir belkide kendine bağımsız bir iş bulur.

Ay çok şaşkınım inanılır gibi değil. Adam hamburger yediğimizi duyarlarsa ayıp olur diye abisine de haber veriyor🤦‍♀️ Acaba habersiz nefes alırken ayıp olur diye abisine haber veriyo mudur nefes alıyorum abimmm diye..

Şu yeğen aşkı konusu zaten tezlere konu olmalı bence. Başka konularda da yazmıştım çok saçma, çok başka bir hastalık. Allah yüzünüzü bari bir yerden güldürseymiş.
Kan bağı aşkı. Ya bide biz de ailecek birbirimize çok düşkünüz annem babam abim vs. Ama ben evlendiğimi biliyorum ailem de farkında siz karı koca takılon sorun değil diyem tipler bizimkiler. Bunlarda ailede iletişim dertleşmek nasıl geçti günün iyi misin vs hiç yok. görev icabı anne babaya gidiliyor ama böyle olaylarda onlar benm ailem en değerlilerim oluyor. Kan bağı çok garip bişey bizim de kanımız ailemle bağlı ama hiç bir zaman birbirimizin BAĞIMLISI olmadık.

Eşin de sorun var mesafe koyamıyor da. O trip atan abiye ne demeli. Ne gereksiz insanlar var ya.

Önce sonrdum canım senin şu karadeniz tatilinden haberin var mı diye. Aaa ne tatili yok bişey bilmiyorum ben dedi. He daha konuşulmamış o zaman dedim. Ya biz tatil planlıyoduk da haberinix var mı dye merak ettim dedim. Sesin bi garip noldu yine kavga mı ettiniz dedi. Ben de olanı biteni baştan anlattım. Ya zaten sürekli birlikteler iş yerinde bunlar yapışık ikiz mi dedim. Abisine karı koca tatile gitcez dese abisi trip atarmış böyle söyledi dedim. O da ya yok benm kocam trip atmaz zaten bilmiyo musun her tatil sadece yatmak istiyor siz biz tatile gitmek istiyoruz deseniz ben derim ama kocam asla bz de gelelim demez üşenir dedi. E ama önceden böyle sorunlar olmuş bana öyle söyledi onları da davet etmek zorundayım dedi dedim. Ya onlarla gideriz yada gitmeyiz diyor dedim. Böyle sıkıntı çıkaran bi tek ben olabilirim üstüme alıncam bak dedi ama ben hiç onlar gidiyo biz nye gitmiyoruz demedimki dedi. Ben de yok senden bahsetmiyor abisi trip atıyormuş çapırmayınca öyle söyledi dedim. Mğmkün değil biz nye sizin aile kavganıza kpnu oluyorux ben anlamıyorm dedi. Valla ben de şaşkınım ben eşimle evlendiğimi zannediyodum ama 4 kişi evlenmişiz givi davranıyor böyle bir aile olmuşuz haberim yokmuş benm dedim. Ya öyle düşünme onlar hep birlikteler birbirlerini seviyolat vs diyip kapattık

Ailem hep yanımda burdalar ben zaten istediğim zaman izin kullanabiliyorum eşimin izni olmadğı için aileme de söyledim bu bayram bizi affedin biz şimdiden tatil planlıyoruz diye onlar da tabi ki karı kpca bi kafa dağıtın bunaldınız dediler. Ben nerden biliyim böyle olcağını

Kızım kızım bu ne ya. Ne kızı? Kazık kadar herif abisiyle yengesinin çocuguna niye kızım diyor? Sadece bu bile fazlasıyla tiksindirici. Midem bulanır böyle minibüs şoförü ağzıyla konuşan erkeklerden. Bırak konuşma. Bu kadar üstten üssten konuşma cesaretini de sen vermişsin ona. Adam hem suçlu hem de suçlu sensin diyo bağıra bağıra. Hiç muhatap dahi olma. Evin içinde o yokmuş gibi davran. Mesaiye kal, eve geç gelip direk uyu. Bi de bu hayvana akşam yemeği hazırlama yani. Bu sümsük senden iyisini bulamaz merak etme. Kim ne yapsın böyle bi tipi. Öyle "ben uzak durursam boşanmaya kalkar" falan diye endişelenme yani. Yapamaz bu. Uzaklaş sen bundan. Cuma günü de iş çıkışı ailene ya da bir akrabana geç. Hafta sonunu orda geçir. Sen inatla uzak dur, iletişim kurma, o eşek gibi gelecek yanına gönlünü almaya. Bir de "bir daha benim ailemle görüşmeyeceksin" demiş ya, bunu fırsat bil. Görüşme. Eline bir fırsat geçmiş işte. Eltinle konuşma asla. Bırak seni "küstü" bilsinler.

Zaten Allah ona o kocayla vermiş cezasını

Eşim arkamda olsa bunlar olmaz. O çağırıyor her yere resmen. istemediğimi bile bile. Sıkıntı çıkarcağını biliyodum o yüzden sana söylemedim diyo işte. Madem öyle yapın 3ünüz planı benm ne işim var orda zaten hatta taşınsın onlara yeğeninin hasretinden kurtulur kızım kızım diye sürekli dolanıyo
Bu erkekler herseyin b.unu cikarmadan durmuyor.evlenmeden once ailelerinin suratina bakmazlar evlenince aile delisi olup cikiyorlar.benim esim liseden ayri eve cikmis sevgiliyken ben derdim git aileni gor,evlendik utanmasa hergun gidecek deliriyor onlar icin

Kan bağı aşkı. Ya bide biz de ailecek birbirimize çok düşkünüz annem babam abim vs. Ama ben evlendiğimi biliyorum ailem de farkında siz karı koca takılon sorun değil diyem tipler bizimkiler. Bunlarda ailede iletişim dertleşmek nasıl geçti günün iyi misin vs hiç yok. görev icabı anne babaya gidiliyor ama böyle olaylarda onlar benm ailem en değerlilerim oluyor. Kan bağı çok garip bişey bizim de kanımız ailemle bağlı ama hiç bir zaman birbirimizin BAĞIMLISI olmadık.
Kan bağı aşkı böyle olmamalı. Benim eşim de ailesine çok düşkün bazen şaşırıyorum aralarındaki bağa ama asla böyle değil. Beni rahatsız eden hiç bir durum yok yani.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Boşanmak istemiyorsunuz yani cesaretim yok yazmışsınız. Adam da değilmez belli ki. Napacaksınız?

Kızım kızım bu ne ya. Ne kızı? Kazık kadar herif abisiyle yengesinin çocuguna niye kızım diyor? Sadece bu bile fazlasıyla tiksindirici. Midem bulanır böyle minibüs şoförü ağzıyla konuşan erkeklerden. Bırak konuşma. Bu kadar üstten üssten konuşma cesaretini de sen vermişsin ona. Adam hem suçlu hem de suçlu sensin diyo bağıra bağıra. Hiç muhatap dahi olma. Evin içinde o yokmuş gibi davran. Mesaiye kal, eve geç gelip direk uyu. Bi de bu hayvana akşam yemeği hazırlama yani. Bu sümsük senden iyisini bulamaz merak etme. Kim ne yapsın böyle bi tipi. Öyle "ben uzak durursam boşanmaya kalkar" falan diye endişelenme yani. Yapamaz bu. Uzaklaş sen bundan. Cuma günü de iş çıkışı ailene ya da bir akrabana geç. Hafta sonunu orda geçir. Sen inatla uzak dur, iletişim kurma, o eşek gibi gelecek yanına gönlünü almaya. Bir de "bir daha benim ailemle görüşmeyeceksin" demiş ya, bunu fırsat bil. Görüşme. Eline bir fırsat geçmiş işte. Eltinle konuşma asla. Bırak seni "küstü" bilsinler.
Yemeğini kasımdan beri hazırlamıyorum. Sporcu diyetine başladık onunla. Full et tavuk yiyecekti ben de sebze de pişiriyorum tabi o istemedi. Öğlen yemeğini de evden götürecekti ha bu arada abisi de diyete girdi aynı dönem. bana ayrı yemek hazırlamaya laf ediceksin kavga çıkcak senden istemiyorum ben hallederim dedi. yemek yapmayı öğrettim internetten de baktı öğrendi kendi yapıyor abisinin diyet yemeklerini de tabi ki o yapıp götürüyor😂 ben uzun süredir yemek hazırlamıyorum ona yani

Elli bin kere o senin kızın değil yeğenin farkındasın dmi dedim şaka yollu söylrdim ciddi söyledim. Kendinden baya küçük kız kardeşi var ona da kızım diyor bak o da kardeşin diyordum ama anlamıyor. Haftasonu Aileme gitmek isterim ama onlar da kavgalarımızdan bunaldı boşanmam gerektiğini düşünüp söylemiyorlar farkındayım. Bi de 1 2 ay önceki son kavgada gidip annende kal haftasonunu bari zehir etmeyelim birbirimize dedi ben de sen git ailene burası benm evim evden erkek gider dedim. Hem yeğeninle oynarsın git dedim. Yok ben aileme söyleyemem dedi ve kaldı evde. Bu da bi inat konusu haline geldi yani

Ha bu atada laf arası onlarla ailemle bir daha görüşmiceksin derken abimle aramı bozmaya çalışıypsun sen dedi😂 bence abin aramızı bpzuyor farkında değilsiniz dedim. Bida onlar seni evlerine almazlar zatrn şirlete de ailemin evine de girmiceksin dedi paşam😂 çok meraklıydım 👏🏻😂

Böyle saçmalık mı olurmuş? Yapışık ikiz gibi mi dolaşacaksınız sürekli? Sizin bir özel hayatınız olmayacak mı bu nedir yahu? İnsanları anlamlandıramıyorum. Neden sürekli birilerine ihtiyaç duyuyorlar? Bence rahatsızlığını bildirin karşı tarafa. bu şekilde yürümez çünkü, çok rahatsız edici

başlığı görünce bile başıma ağrılar giriyor yemin ederim
boşamaktan başka çözüm var mı bilmiyorum. he o eltiyle kocasına da sizin cocuk benim kocadanmış habire benim kızım o diyip duruyor de. sinirlerim bozuldu

Önce sonrdum canım senin şu karadeniz tatilinden haberin var mı diye. Aaa ne tatili yok bişey bilmiyorum ben dedi. He daha konuşulmamış o zaman dedim. Ya biz tatil planlıyoduk da haberinix var mı dye merak ettim dedim. Sesin bi garip noldu yine kavga mı ettiniz dedi. Ben de olanı biteni baştan anlattım. Ya zaten sürekli birlikteler iş yerinde bunlar yapışık ikiz mi dedim. Abisine karı koca tatile gitcez dese abisi trip atarmış böyle söyledi dedim. O da ya yok benm kocam trip atmaz zaten bilmiyo musun her tatil sadece yatmak istiyor siz biz tatile gitmek istiyoruz deseniz ben derim ama kocam asla bz de gelelim demez üşenir dedi. E ama önceden böyle sorunlar olmuş bana öyle söyledi onları da davet etmek zorundayım dedi dedim. Ya onlarla gideriz yada gitmeyiz diyor dedim. Böyle sıkıntı çıkaran bi tek ben olabilirim üstüme alıncam bak dedi ama ben hiç onlar gidiyo biz nye gitmiyoruz demedimki dedi. Ben de yok senden bahsetmiyor abisi trip atıyormuş çapırmayınca öyle söyledi dedim. Mğmkün değil biz nye sizin aile kavganıza kpnu oluyorux ben anlamıyorm dedi. Valla ben de şaşkınım ben eşimle evlendiğimi zannediyodum ama 4 kişi evlenmişiz givi davranıyor böyle bir aile olmuşuz haberim yokmuş benm dedim. Ya öyle düşünme onlar hep birlikteler birbirlerini seviyolat vs diyip kapattık
güzel konuşmuşsunuz oda makul bir kadınmış
eşinizde iş yok sizin

Ha bu atada laf arası onlarla ailemle bir daha görüşmiceksin derken abimle aramı bozmaya çalışıypsun sen dedi😂 bence abin aramızı bpzuyor farkında değilsiniz dedim. Bida onlar seni evlerine almazlar zatrn şirlete de ailemin evine de girmiceksin dedi paşam😂 çok meraklıydım 👏🏻😂
ayyyy çok üzüldüm deseydiniz!!

Görmüyorum katlanamıyorum. Şimdi düşündükçe başka şeyler aklıma geliyor. Bi gün hamburger yiyelim diye çıktık evden sevdiğimiz hamburgerci de şehrin öbür tarafında yol üstü abisinin evinin ordan geçiyoruz. yaklaşınca dur ben onları da çağırayım diye aradı onlar da sever hamburger dedi. Canım gerek yok bak çağırma açız beklemeyelim bari dedim. Onların sevdiğini bile bile yarın duyarlarsa çok ayıp olur hem kızımı görürüz dedi. Ha onlar yemek yemişler gelmediler ama herifin hamburger yemeyi bile yeğeniyle hayal etmesi çok sinir bozucu
Ay inanamıyorum ya çok tiksinc tüylerim diken diken oldu. Sen dişini göstermemişsin bunlara. Kültür farkı demiş eşin sana niye? Farklı sehirlerdenmisiniz? Bu arada Kültür farkı falan değil seni suçlu ve çirkef hissettirmeye çalışıyor üste çıkmaya çalışıyor haspam

Back
X