- Konu Sahibi eftalya0732
SeverimYengeç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SeverimYengeç
Yetişme büyüme şekliEşim kova burcu benmbütün bunlar burçtan mı kaynaklanıyor yoksa
![]()
Biraz dik olur kova burçlarıEşim kova burcu benmbütün bunlar burçtan mı kaynaklanıyor yoksa
![]()
Bence deSakasız mı cidden?
planlardan esi de cıkarın bence,tek basınıza birkac organizasyon yapın :)
Ben cekemem cümbür cemaat dersiniz soran olursa.
Ya da pısırık abisinin tribinden korkuyor"zeyneb32 bana sürpriz yapmis. Bir haftalik Karadeniz turu ayarlamis" demek zor olmamali.
Ya da Adam sizinle basbasa tatile gitmek istemiyor.
Ya da ailesinden ayrilamiyor.
Ya da aman bos ver tatile gidip ne olacak, bi kavga cikarayim oturalim evde diyor.
Ya da ….
Valla buna bayıldım çok doğru. Özellikle Anadolu şehirlerinde, aile hayatının ölmediği yerlerde yaşanıyor bu kafalar.Yetişme büyüme şeklievlenirken maalesef tanıdığımızı sandığımız eşimiz bir anda ailesiyle daha çok vakit geçirmek istiyor.bu onlar için çok normal ama biz kadınlara ilk yıllar özellidr başbaşa birşeyler yapma hayali.ama evlendiğimiz eşimize böyle denmiyor.deniyorki hadi evlende eşinle birlikte gezelim.evlende eşinle beraber yemek yapalım.evlende günümde bende gelinimle hava atayım.evlende torunumla artık parka gideyim.erkek bu baskıyla evlenir.biz ise mumlu yemekler hayal ederken.
![]()
Çok doğru. Ben kayınvalideme o konularda kendimi iyi tanıttım. Denedi böyle bi yerlere götürmeyi ama ben çocukken bile annemin günlerinde odama geçer ders çalışırdım. Bizim nesil ders çalışmakla büyüdü. Gün mün yok bizdeYetişme büyüme şeklievlenirken maalesef tanıdığımızı sandığımız eşimiz bir anda ailesiyle daha çok vakit geçirmek istiyor.bu onlar için çok normal ama biz kadınlara ilk yıllar özellidr başbaşa birşeyler yapma hayali.ama evlendiğimiz eşimize böyle denmiyor.deniyorki hadi evlende eşinle birlikte gezelim.evlende eşinle beraber yemek yapalım.evlende günümde bende gelinimle hava atayım.evlende torunumla artık parka gideyim.erkek bu baskıyla evlenir.biz ise mumlu yemekler hayal ederken.
![]()
Çok söyledim aile terapisi istediğimi ama yok ikna olmadı. Ben kendim gittim psikolog yardımı aldım ama psikolog sonunda eşinizi getirmeniz gerekecek bçyle tek başımıza ilerlemek çok doğru değil dedi. Hatta başıma geldi böyle sorunlarda terapi sonrası kadın ben bu adama neden nasıl katlanıyormuium ki bile diyebiliyor dedi. Eşinizi nasıl ikna ettiniz terapiyeBen evin son geliniyim benim çocuklarım heepsinden kıymetli anlamadım gittiçok kafanızda büyütmüşsünüz.kötü diye demiyorum.herşeyin en güzeli hakkınız.bunu eşinizde sizde birlikte sağlamalısınız.olmuyorsa uzmandan görüş al.bundada psikolojik destek alınır mı deme.al benim eşimde ki sorunlar gençlik yıllarından kalma çıktı.bazı şeyler için pişman arada yine hızını alamıyor.ama en güzel yönlendirme doktor tavsiyesi oluyor.biz çoğu şeyi atlattık.ortak yol bulmayı çözdük.ortak bir dilimiz var çok şükür.arada kavgalar yok mu var.isteklerim oluyor mu hayır.hayalimdeki evlilik hiç olmıyacak bunu anladım kabul ettim.eşinde değişmeyecek bunu kabul etmekle başla hayata.ama eşine fikirlerimi nasıl kabul ettirebilirim diye uğraş.senin için çaba harçıyormu.hayatına ona göre şekil ver.bazı şeyler değişmiyor maalesef
![]()
Maalesef kocaya ne öğretirlerse o.sizdende onları bekliyor.tabiki size en son danışılır.yada plan yapılır gidilecek denilir.zor durum evlilik.aile oluyorsun.fakat ailesiylede birlikte yaşamayı paylaşmayı öğreniyorsun.ailenden bunca sene rahat edeyim sevdicegimle mumlu yemekler yiyim derken.patttt bir şey oluyor tüm sihir bozuluyor.Çok doğru. Ben kayınvalideme o konularda kendimi iyi tanıttım. Denedi böyle bi yerlere götürmeyi ama ben çocukken bile annemin günlerinde odama geçer ders çalışırdım. Bizim nesil ders çalışmakla büyüdü. Gün mün yok bizdebir iki işi bahane ettim gitmedim, e öyle ortamlarda baktı ayak uyduramıyorum çağırmaktan vaz geçti. Ama kocamın yeğen sevdasından kendi çocuğumuzu yapacak huzurumuz kalmayacak belli ki
. İşin kötüsü sen git o zaman demek de kötü algılanıyor. Çünkü aile planı ve kendi çekirdek aileni karını götüremiyorsun karşı taraf böyle bakar ve eninde sonunda yine kavgaya sebep olur. Başımıza geldi
zar zor kabullendirdim her ev oturmasına gitmeyeceğimi. ben de tek gitmekten yana kullanırım hakkımı yada kendi arkadaşlarımla. Ama bu sefer o yine abisi ile gidemez çünkü onlar karı kocalar orda benimki karısını getiremeyen adam olur
eski kafalar işte. Ay küstük zaten 2 gündür konuşmuyo ben de konuşmuyorum. Konuşmayınca kavga da olmuyo çok hoş
![]()
Doktor benimle ilgili sana sormak istedikleri var dedim.durumum kötüye gidiyormuş galiba.ayyy şimdi bende hayali şeyler mi görücem yok ben sürekli ilaç mı kullanıcam.o ilaçlar çocuğa engel mi.ne ara çocuk yapıcam.bu durum 10 yıl sürer dedi.yalnız kalamazmışım.annemler mi gelse annenden çekinirim şimdi.deli diye adım çıkacak.Çok söyledim aile terapisi istediğimi ama yok ikna olmadı. Ben kendim gittim psikolog yardımı aldım ama psikolog sonunda eşinizi getirmeniz gerekecek bçyle tek başımıza ilerlemek çok doğru değil dedi. Hatta başıma geldi böyle sorunlarda terapi sonrası kadın ben bu adama neden nasıl katlanıyormuium ki bile diyebiliyor dedi. Eşinizi nasıl ikna ettiniz terapiye
Bayramları tatil çok şükürarefe hariç arefeyi de katabilmek için söylemek zorundayım dedi başta. Sonra bayramda gideriz söyleme deyince hiç mi sosyal medyada paylaşmicaz ayıp olur dedi. Gelmek isteyeceğine eminim vs dedi. Anlam veremiyorum
Çok buluştuk. Yok sıkıntılı bir patron babaya sahipler. Asla tatil izin izin yok yani o belliydi önceden de. Diyorum ya okuö çağında bile 15 tatil yazın hep çalıştırmış adam. Eşim askere giderken bile 1 gün önce gitmesine sinirlenmiş yani o derece. Üniversiteyr giderken küsmüş işin belli 4 sene tatile gidiyosun sen diyeEsin senin ile zaman geçirmek istemiyor bence. Bas basa kalmak istemiyor. Istese izinde alir, tek basina tatilede gider. Bilerek abisinide çagiriyor. Üzgünüm ama böyle.
Bes yillik flört döneminizde çok bulustunuzmu? Yoksa daha çok telefon ilemi görüstünüz?
Çok buluştuk. Yok sıkıntılı bir patron babaya sahipler. Asla tatil izin izin yok yani o belliydi önceden de. Diyorum ya okuö çağında bile 15 tatil yazın hep çalıştırmış adam. Eşim askere giderken bile 1 gün önce gitmesine sinirlenmiş yani o derece. Üniversiteyr giderken küsmüş işin belli 4 sene tatile gidiyosun sen diye
Gündüz çalışıyo ben de çalışıyorum zaten. 3 sene sevgili iken her pazar buluştuk bütün gün. Standart hafta in 1-2 gün cumartesi akşamları da hep birlikte idik. İşi gücü bırakıp bütün haftayı birlikte geçirmedik ama normal sevgililer gibi buluştuk yani daha ne olsunCok bulustuk derken arada 1-2 saat kahve içmissiniz. Adamin baska izni yokmus. Yani bu adamin aileci oldugu çok belliydi.
Adam tabiki ayri bir yuva kurdugunun farkinda degil, ayri bir birey oldugunun farkinda bile degil çünkü. Bunun için bosanilmaz dersin ama bunun gibi daha çook olay yasarsin. Hele bebek olursa dahada çok zoruna gidecek hersey. Senin ile tatile gitmek istemeyen adam zatan kaçacak yer arar bebekli, aglamali bir evden. Sürekli çalisir o, sizin için çalisiyorum bide der.
Üzgünüm ama evliligin bu sekilde iyiye gitmiyor bence.
agam senle eğlenir?Gündüz çalışıyo ben de çalışıyorum zaten. 3 sene sevgili iken her pazar buluştuk bütün gün. Standart hafta in 1-2 gün cumartesi akşamları da hep birlikte idik. İşi gücü bırakıp bütün haftayı birlikte geçirmedik ama normal sevgililer gibi buluştuk yani daha ne olsunailecilik anne babasına karşı yok yeğeninin aşkı apayrı bir yerde böyle düşünüyorum. İşin kötü kısmı ben varken her hafta 2 3 kez yeğenini özlediğini görmek istediğini söyler. Ben memlekete gittiğimde 4 5 gün orda kaldığımda bir kere bile gidip görmez. Yani memlekette iken özellijle eltime söylüyorum çağırın evde yalnız diye. Kahvaltıya çapırmışlar gitmemiş yemrğe çağırmışlar gitmemiş yok yani. Derdi benimle. Ben varken ölüyo bitiyo yeğenine ben yokken üşenip gitmiyor
Bence eşinizden önce siz onların yanında söyleyin şuraya gidicez diye orda bizde gelelim dediklerinde biz başbaşa gidicez diyin, yani aynı yerde çalıştıkları için illa haberi olucak sanırım söylemeden gitme imkanınız varsa onu da kullanınAkıl verinYa okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum
40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo
mu demeliydim ne yapmalıydım