Eşle dostluk durumu

Bnde esimle cogu seyi paylasirm. Hicbi zmn kiyaslama yada yuzume vurma gibi bisey yapmaz. Oda paylasir tabiki . evlilik dostluguda barindirmali.

İçinde benim de olduğum , üzüldüğüm bir durum varsa anlatırım, eşimden teselli bulmayacagımda kimden bulacağım.
Ama aile fertlerinden başka birinin bir derdi sıkıntısıysa genelde anlatmam, bilmesi gereken bir durum varsa onu bilir sadece.

Ben anlatıyorum her şeyimi. Anlattığım insanlara benden çok sinir oluyor, toprak atacak bıraksam. Böyle endişelerim olmadı ama hiç. Karakteri düzgün biri sizi bunlarla vurmaz. Güvenmiyorsunuz madem anlatmayın.

Bizimkilerin rezilliklerini duymayan kalmadığı için, utana sıkıla anlatmıştım, en azından doğrusunu bilsin diye. İyiki de anlatmışım. Bazen aşırı alıngan aşırı kaprisli, saman alevi gibi hallerimi geçmişime bağladığından sakin karşılıyor sanırım. Sadece dinler bazen hiç yorum yapmadan. En iyi arkadaşım eşim.

Evlen de gör diyeceğim yanlış anlayacaksın. Evlenince erkekler ne hikmetse bi anacı babacı oluyorlar şaşarsın :))))

Aynen!
Benim de çok gel gitli duygu bozukluğum var.
Sağolsun kocam halimi bildiği için sakinleştiriyor.

bu sizin suçunuz değil, ayrıca bu bir sır da değil, eşiniz çok ayıp etmiş, belli ki başka birşey demek istemiş ama düşünmeden konuşmuş olabilir, takmamaya çalışın, onun kendi ayıbı

Ben anlatmaktan yana değilim en ufak bişeyde senin ailen böyle yok bilmem ne bunları yüzüme vurmasını istemem ki şimdiye kadar gerekli olan şeyleri anlattım ve anlatmadigim daha çok şey var ailemle araları iyi çok şükür onu ilgilendirmeyen konuları bilmesine gerek duymuyorum..

Ben anlatiyorum. Icine atma sakin bana anlat der hep moral verir destekcim olur sagolsun. Bence eşe anlatilmasinda bi sakinca yok.
Ama gun gelir surata carpacak bi adamsa bi yerden fire verir zaten oyle bi durumda anlatilmaz diye dusunuyorum.

Hiç bunu düşünmemiştim . Eğer eşimde art niyet sezseydim asla biseyden bahsetmezdim ama aramızda böyle şeyler hiç sorun olmadı açıkçası pek sorunlu bir ailem yok eşimin de benim de . Bilmiyorum sorunlar olsaydı nasıl olurdu diye . Farklı akfabalarimin yaşadığı bi kaç sorun beni çok üzmüştü anlatmıştım pek ilgilenmedi sen bunları kafana takma dedi sadece. Zaten pek konuşkan biri değildir insanlarla ilgili kötü şeyler düşünmez yaaaa bak şimdi bi kere daha sevdim yaaa

Ben anlatırım her ne olduysa.zaten eve girdigi an yüzüme baksa ya da aradiginda telefondan sesimden anlar. Bende bu zamana.kadar hep anlattim.ama asla yüzüme vurduğunu görmedim yapmaz o karakterde bir adam degil cok şükür
Çünkü bazen ailemle çok sorum yaşadığım dönemler oluyor hatta en son biz şehir degistirdik eşim 1 ay once geldi ev tuttu bende.istanbulda iki çocukla bir ay kaldim neyse annem babamla geldi adami 1 hafta zor tuttuk neymis yorulmuş sevgili babam.ertesi günü basti gitti annemide götürdü amma ben var ya mahvoldum
15 gün ruh gibi dolaştım sürekli ağladım odama gidip beni teselli eden sakinlestiren hep eşim oldu offf ben de içimi döktüm firsat bulmuşken demem o ki güvenirsen anlat degilse içinde kalsin en dogrusu

Bu yoruma Katılıyorum. Mesela eşim güveniyorum ama kalkıpta ailemde birinin birşeyini özelini vs anlatmakta bana Abes geliyor. Sonuçta üçüncü bir kişi.

Ben de her şeyimi eşime anlatırım onun için bahsederken en yakın arkadaşım derim. Aklıma hiç onun bir gün beni ailemle ilgili anlattığım konulardan vuracağı gelmedi heralde çok fazla güveniyorum. Ama hangisi doğru dersen şuan düşündüm bende bilemedim

siz de el kızısınız. açık bulunca siz de mi vuruyorsunuz?

Bak öyle değil işte. Mesela ben eşimle olan her tartışmamı, zıtlaşmamı anneme yada babama anlatmam. Ben unuturum ama onlar unutmaz, kinlendirmeyeyim diye düşünürüm. Aynı durum eşim içinde geçerli.

Annem bir konuda eşimi eleştirdi bu yüzden kırıldım diyelim. Haksızsa ben cevabını veririm, haklıysa eşimin o yönünü düzeltmeye çalışırım. Ama eşime anlatmam. Bu bir şeyleri saklamak değil, arayı bulmaktır. Kv/gelin problemlerinin çoğu da erkeklerin bu idare edememe, olayı yönetememe beceriksizliğinden kaynaklanır bence.

Annemiz bizi bir konuda eleştirir ama kv eleştirince üzülür, kırılırız. Bu adaletsiz olduğumuz anlamına gelmez. Onlar içinde kızı/gelini olarak bakarsak öyle.

En ufak tartışmada ailemizin hatasını yüzümüze vuracak adamları, en özel anlarımızı paylaşacağımız, çocuğumuzun babası yapacağımız adamlar yapmamak daha kolay geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…