- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Hayır ben vurmam ama eşim çok vurmuştur.siz de el kızısınız. açık bulunca siz de mi vuruyorsunuz?
Evlen de gör diyeceğim yanlış anlayacaksın. Evlenince erkekler ne hikmetse bi anacı babacı oluyorlar şaşarsın :))))açık vermemeye çalışmak hoş bi tabir değil. eşiniz sonuçta, düşmanınız değil. açık verince sizi açığınızdan vuruyorsa zaten o evlilik yanlış demektir. ben hemen her şeyi anlatırım nişanlıma, o da bana anlatır.
Aynen!Bizimkilerin rezilliklerini duymayan kalmadığı için, utana sıkıla anlatmıştım, en azından doğrusunu bilsin diye. İyiki de anlatmışım. Bazen aşırı alıngan aşırı kaprisli, saman alevi gibi hallerimi geçmişime bağladığından sakin karşılıyor sanırım. Sadece dinler bazen hiç yorum yapmadan. En iyi arkadaşım eşim.
bu sizin suçunuz değil, ayrıca bu bir sır da değil, eşiniz çok ayıp etmiş, belli ki başka birşey demek istemiş ama düşünmeden konuşmuş olabilir, takmamaya çalışın, onun kendi ayıbıAslında insan eşiyle paylaşabilmeli. Ama benim anne babanım boşanması ve annemin evlatlarına ilgisizliğini neler yaşadığımı bilmesine rağmen ilk kızımız doğduğunda esimin " sen de annen gibi merhametsizsin" demesi kadar gücüme giden bir şey olmamıştır. Yani eşim beni benim tercihim olmayan şeylerden ötürü çok vurmuştur.
İlaç gibi geliyor değil mi :)Aynen!
Benim de çok gel gitli duygu bozukluğum var.
Sağolsun kocam halimi bildiği için sakinleştiriyor.
Evlen de gör diyeceğim yanlış anlayacaksın. Evlenince erkekler ne hikmetse bi anacı babacı oluyorlar şaşarsın :))))
Hem de nasıl!İlaç gibi geliyor değil mi :)
Hiç bunu düşünmemiştim . Eğer eşimde art niyet sezseydim asla biseyden bahsetmezdim ama aramızda böyle şeyler hiç sorun olmadı açıkçası pek sorunlu bir ailem yok eşimin de benim de . Bilmiyorum sorunlar olsaydı nasıl olurdu diye . Farklı akfabalarimin yaşadığı bi kaç sorun beni çok üzmüştü anlatmıştım pek ilgilenmedi sen bunları kafana takma dedi sadece. Zaten pek konuşkan biri değildir insanlarla ilgili kötü şeyler düşünmez yaaaa bak şimdi bi kere daha sevdim yaaaMerhabalar hepinize.
Ben kendi ailemle sorunlar yaşıyorum şu sıralar. Aslında bitmeyecek şeyler de var aramızda. İlgisizlik, yanlış yetiştirme. Bunlar beni şimdi de etkiliyor. Bu konuda çok ayrıntı vermek istemiyorum. Benim merak ettiğim şey, siz kendi aile sorunlarınızı ne kadar eşinizle paylaşıyorsunuz? Dostluğunuzun sınırı nedir?
Ben neredeyse hiç anlatmıyorum. Onun anladığı sorunlar oluyor mesela. Geçiştiriyorum. Açık vermemeye çalıyorum resmen. Sonra aileme tavır alır ya da kendisininki ile karşılaşacak diye çekiniyorum.
Sizde durum nasıl?
Herkes bir değil işte. En güvendiğin insan bile bazen seni vurabiliyor. Bunu demek istemiş hanımefendi.siz de el kızısınız. açık bulunca siz de mi vuruyorsunuz?
Bu yoruma Katılıyorum. Mesela eşim güveniyorum ama kalkıpta ailemde birinin birşeyini özelini vs anlatmakta bana Abes geliyor. Sonuçta üçüncü bir kişi.Ben bilmesi gerektiği kadarını anlatırım , olumsuz ise anlattıklarım pek yorum yapmaz kendi halime bırakır beni.
Eşime de söylerim çok özel bir şeyler varsa bana anlatma diye , güvenirim ama herkesin her şeyi bilmesi de gerekmiyor.
siz de el kızısınız. açık bulunca siz de mi vuruyorsunuz?
En ufak tartışmada ailemizin hatasını yüzümüze vuracak adamları, en özel anlarımızı paylaşacağımız, çocuğumuzun babası yapacağımız adamlar yapmamak daha kolay geliyor.Ben anlatmaktan yana değilim en ufak bişeyde senin ailen böyle yok bilmem ne bunları yüzüme vurmasını istemem ki şimdiye kadar gerekli olan şeyleri anlattım ve anlatmadigim daha çok şey var ailemle araları iyi çok şükür onu ilgilendirmeyen konuları bilmesine gerek duymuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?