Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşe duyduğunuz güvene göre değişir bu durum, sağlam bir karekteri varsa, anlattıklarınızla ailenize tavrını değiştirmez yada başınıza kakmaz, ama günümüzde böyle erkekler az...Merhabalar hepinize.
Ben kendi ailemle sorunlar yaşıyorum şu sıralar. Aslında bitmeyecek şeyler de var aramızda. İlgisizlik, yanlış yetiştirme. Bunlar beni şimdi de etkiliyor. Bu konuda çok ayrıntı vermek istemiyorum. Benim merak ettiğim şey, siz kendi aile sorunlarınızı ne kadar eşinizle paylaşıyorsunuz? Dostluğunuzun sınırı nedir?
Ben neredeyse hiç anlatmıyorum. Onun anladığı sorunlar oluyor mesela. Geçiştiriyorum. Açık vermemeye çalıyorum resmen. Sonra aileme tavır alır ya da kendisininki ile karşılaşacak diye çekiniyorum.
Sizde durum nasıl?
Konu sahibinin aradığı cevap bu değil. Mutluluğunuz bizi de mutlu eder, bunun ötesinde birşey diyemem. Daha uygun başlıklar mı bulsanız?Benim kocam herşeyimi bilir.
Önce Allahım sonra kocam hep derim başka da dostum yok.
Zaten aileler ile çok yakın olduğumuzdan saklama gibi bir durum da imkansız.
Merhabalar hepinize.
Ben kendi ailemle sorunlar yaşıyorum şu sıralar. Aslında bitmeyecek şeyler de var aramızda. İlgisizlik, yanlış yetiştirme. Bunlar beni şimdi de etkiliyor. Bu konuda çok ayrıntı vermek istemiyorum. Benim merak ettiğim şey, siz kendi aile sorunlarınızı ne kadar eşinizle paylaşıyorsunuz? Dostluğunuzun sınırı nedir?
Ben neredeyse hiç anlatmıyorum. Onun anladığı sorunlar oluyor mesela. Geçiştiriyorum. Açık vermemeye çalıyorum resmen. Sonra aileme tavır alır ya da kendisininki ile karşılaşacak diye çekiniyorum.
Sizde durum nasıl?
Esin kisiligine gore degisir. Destek olan biriyse tabi ki paylasir anlatirim. Yok, en ufak kavgada bunlari ortaya dokecekse paylasmamMerhabalar hepinize.
Sizde durum nasıl?
Evlenince bu yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu anlayacaksınız. Şimdi normal görmeniz çok normalaçık vermemeye çalışmak hoş bi tabir değil. eşiniz sonuçta, düşmanınız değil. açık verince sizi açığınızdan vuruyorsa zaten o evlilik yanlış demektir. ben hemen her şeyi anlatırım nişanlıma, o da bana anlatır.
Ailemi sikayet etmem dert de yanmam esime cnku zaman ne gosterir bilinmez hoopp en ufak.birsey de cikar karsina esin de olsa annen de olsa insanoglu bu aile kimseye sikayet edilmiyorMerhabalar hepinize.
Sizde durum nasıl?