harikasin

benim esim enflasyonun hic olmadigi bir yerden gelme - turkiyenin parasi olana firsat oldugunu bilmiyor. hayati boyunca hep euro biriktirip birkac ayri emeklilik fonlarina para yatiran, en büyük yatirim hedefi 20 sene mortgage ile ev almak olan bir insan

simdi simdi biraz gözünü actim - euronun kagit parcasi oldugunu, altinin / yatirimin daha cok kazandirdigini, enflasyonu hic olmayan ve kirasi hic artmayan - ev sahibinin 30 sene sonra bile seni evden cikaramayacagi bir ulkede 20 sene taksitle ev almaktansa o paraya turkiyede konut zengini olup yasliligini keyifle yasayacagini falan anlatiyorum

yavas yavas yola geliyor.
gecen soyle bir video gördüm - ki bence harika bir bilgi var - ilgisini ceken izlesin
sonra bir heveslendi, uyuyana kadar sehir sehir gezdi - onun dedigi yerlerdeki arsalara da ben sahibindenden baktim:)
simdilik hem issizim hem ev kredisi ödüyorum son 3 bucuk taksidim kaldi. bitsin, bir de ise girersem ben de arsaya cok hevesleniyorum. hobi olarak kaksi yuksek arsa bakıyorum kat karsiligi müteahide vermelik