• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle maaş anlaşmazlığı

Bu erkolarda maaş vermeme huyu genetik sanırım 😂 benimki de vermez benden ister. Bende kendi paramla hep altın aldığım için kuyumcuya girdiğinde atıcam derim öyle atarım o da bana altın alır.
dur aranıza nifak sokayım adhgsgfv
yooo değil valla benimki veriyor onun maaşı benim maaşım benim maaşım yine benim maaşım, hadi bakalım sfdgfsgg

Bize ne. Uyardık bitti. Ülkenin boşanma oranlarından haberi yok, o ponçik adamların boşanırken nasıl Deccal olduklarından haberi yok. Bırakalım yaşasın görsün
Atanabilmek için de deli gibi emek vermiş. Kendi bilir evet.

bizde de maaşlar eşimde birleşir, kendime de biraz ayırırım hani ne olur ne olmaz diye çoğunu atarım. ama giderlerimiz deortak. eşimin kredi kartını kullanıyoruz, ek kartı var bende de. tüm ödemeleri o yapar. ev kredisi faturalar, kredi kartı , araba bakımı vs. her şey ondadır. kalan parayla da ya altın ya da döviz alıp banka kasamıza koyarız. hesaplar ikimizde de açık.

şimdi benim eşim çok tutumlu boş yere para harcamaz çok güvenirim ona ondan böyle bir yöntem bulduk biz.

Onca laf söylenmiş birinin bile tesiri yok eminim. Çok güveniyormuş. Güvenmeye devam et geleceğin bdv konusu.
bir de yillarca atanmak icin mucadele etmis, 2 farkli okul okumus, dogunun ucrasina gitmis para kazanicam diye.
onda da kazandigi kocaya:)
madem vizyonun buydu niye bunca sene gencligini çürüttün

Asla kabul etme. Ama makul bir yol bulun. Bir tanidigim eşiyle boşanma arefesinde maaş kartını istedi. Adam erkek kardeşlerini tek tek arayıp kart hanginizdeydi diye sordu. Kadın meğer yıllarca ele çalışmış haberi yok.

Biz de kartlar ayrıdır. Ufak birikimleri de ayrı ayrı yaparız. Büyük masrafları paylaşırız. Evlendigimizde eşimde bana gönder demişti. Yok canım kusura bakma dedim 😅

Ben para hesabı tutmayı hiç sevmem. Ona kafa yormam. Eşimle önceden ortak hesabımız vardı. Harcanan harcanır, kalan orada birikirdi. Eşim fiziki altın yapar evde tutardı. İki arazi aldık, arabayı değiştirdik o süreçte. Sonra da ne ver ne yok her şeyi satıp ev aldık. Eşim olmasa bizim burnumuz boktan çıkmazdı çünkü ben harcarken hiç dikkat etmezdim. Alışverişi, gezmeyi, dışarıda yiyip içmeyi çok severdim. Biraz duruldum çocuklardan sonra. Şimdi zaten borç ödeniyor, istesem de parayı savuramam. Siz para hesabı tutmak istiyorsanız sizde biriksin o zaman. Maaşını her ay size atsın, gerisini unutsun dkdkfk.

Asla kabul etme. Ama makul bir yol bulun. Bir tanidigim eşiyle boşanma arefesinde maaş kartını istedi. Adam erkek kardeşlerini tek tek arayıp kart hanginizdeydi diye sordu. Kadın meğer yıllarca ele çalışmış haberi yok.
Ne kadar üzücü ya, hırsızlık resmen.

Biz de kartlar ayrıdır. Ufak birikimleri de ayrı ayrı yaparız. Büyük masrafları paylaşırız. Evlendigimizde eşimde bana gönder demişti. Yok canım kusura bakma dedim 😅
Ne kadar acı değil mi? Yıllarca çalış paranı hiç görme kayınların yesin,tam saç baş yolmalık ama tüm suç kadında atalarımızın meşhur lafı vardır " sen eşek olmaya heveslenirsen semer vuran çok olur"Bu kadın ve bunun gibiler çalışıp emeğinin, alın terinin arkasında durmazsa ne el acır ne koca....

bir de yillarca atanmak icin mucadele etmis, 2 farkli okul okumus, dogunun ucrasina gitmis para kazanicam diye.
onda da kazandigi kocaya:)
madem vizyonun buydu niye bunca sene gencligini çürüttün
Gerçekten ya onca emek, zaman kaybı, dirsek çürütme, günün sonunda bir şark kurnazı maaşına çöksün diye miydi?

Hadsiz herife nasıl cesaret vermişse sen maaşını at bana, gerisini unut diyebilecek kadar arsız.

Erkekte ar olur biraz edep olur. Bunu teklif etmeye utanır. Terbiyesiz adam!

Arkadaşlar siz niye bana bilendiniz acaba 😅 bende aynı düşünüyorum sizlerle zaten. Vermeyeceğim de ya kabul eder ya kendi bilir konuyu nereye götürürse götürsün umrumda olmaz. Sadece içimi dökmek istediğim için yazdım buraya
Size böyle bir teklifi kolayca edecek haddi nereden bulmuş?? Belki yok ataerkil,yok iyi biri,yok ona inancım tam diye diye daha önce yaptığı ama sizin görmezlikten geldiğiniz şeyler böyle gün ışığına çıktı....
Bu yüzü siz verdiniz" paranı ,emeğinin karşılığını bana ver ama unut soru sorma" densizliğine siz müsaade ettiniz.Böyle birini siz seçtiniz o yüzden kızıyoruz size nasıl bu sınırı aşmasına izin verdiniz????

Arkadaşlar siz niye bana bilendiniz acaba 😅 bende aynı düşünüyorum sizlerle zaten. Vermeyeceğim de ya kabul eder ya kendi bilir konuyu nereye götürürse götürsün umrumda olmaz. Sadece içimi dökmek istediğim için yazdım buraya
Konu sadece maaş-para değil farkında değil misiniz? Böyle karakterde adama arkanızı dönüp rahat rahat uyuyabilir misiniz? Siz eşinize maaşını bana vereceksin ve sormayacaksın kurcalamayacaksın diyebilir misiniz? Demezsiniz değil mi, sevmiş güvenmiş evlenmişsiniz. Derseniz de sen benimle maaşım için mi evlendin lafını işitir kapının önüne koyulursunuz, Hayatınızı emanet ettiğiniz kişinin gerçek yüzünü görmüşsünüz. Öyle ya da böyle hem maaşınızı hem birikmişinizi, hem de kaldıysa düğün takılarınızı mutlaka alacak. Sen bir hiçsin, emeğin hiç, isteklerin harcamaların planların her şeyin hiç diyor.

Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Maaşını kuruşuna kadar bana atan harçlık isteyen kocam gruptan ayrıldı..

Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Eşiniz aşır yanlış asla katlanamam. Bende maaşımın içerisinden gerekli harçlığı sadece kişisel harcamalarım için alıyorum gerisini eşime gönderiyorum ancak eşim aşırı şeffaftır. İznim olmadan yatırım yapamaz, iznim olmadan büyük harcama yapamaz. Ne harcadık elimizde kalan nedir ya da aylık hedefimiz varsa tutturduk mu tutturamadık mı hepsini tek tek birlikte bakarız

harikasin:KK9::KK9::KK9:
benim esim enflasyonun hic olmadigi bir yerden gelme - turkiyenin parasi olana firsat oldugunu bilmiyor. hayati boyunca hep euro biriktirip birkac ayri emeklilik fonlarina para yatiran, en büyük yatirim hedefi 20 sene mortgage ile ev almak olan bir insan😅😂
simdi simdi biraz gözünü actim - euronun kagit parcasi oldugunu, altinin / yatirimin daha cok kazandirdigini, enflasyonu hic olmayan ve kirasi hic artmayan - ev sahibinin 30 sene sonra bile seni evden cikaramayacagi bir ulkede 20 sene taksitle ev almaktansa o paraya turkiyede konut zengini olup yasliligini keyifle yasayacagini falan anlatiyorum😅 yavas yavas yola geliyor.
gecen soyle bir video gördüm - ki bence harika bir bilgi var - ilgisini ceken izlesin

sonra bir heveslendi, uyuyana kadar sehir sehir gezdi - onun dedigi yerlerdeki arsalara da ben sahibindenden baktim:)
simdilik hem issizim hem ev kredisi ödüyorum son 3 bucuk taksidim kaldi. bitsin, bir de ise girersem ben de arsaya cok hevesleniyorum. hobi olarak kaksi yuksek arsa bakıyorum kat karsiligi müteahide vermelik😂😂😂

eneee yabanci damat👻

adamcagiz ne bilsin enflasyon, kredi oranlari, tl ile taksitlenme vs 😄 turkiye'de yasayan bile anlamiyor bunlardan. bizimkiler anca btc, sanal kumar, hiyar hiyar isler.

esini ne guzel yonlendiriyormussun yengeccim. tirtikla adamdan yatirimlari sen yap hep😄

Ben ona sonsuz güveniyorum:KK68::KK68::KK68::KK68:

dediğin için

Back
X