Eşle ortak ev borcu

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?

Boşanma durumunda mallar ikiye bölünüyor. kimin ne kadar odediğinin önemi olmuyor. krediden önce nasil bir ekonomik duzeniniz vardi?
siz sahsi gelirinizi kendi adiniza degerlendirebiliyor muydunuz?

pesinat icin de bir miktar odemissinizdir, orda da ortaksaniz sorun yok bence.

Eşinizle bi sorununuz yoksa,bu kadar ucu ucuna hesap kitap hoş olmuyor..evide ben ödüyorum evin masrafını da ben yapıyorum eşimin bazı aylar işi hiç olmuyor yani sen ben değil beraber yapılacak
Aynen yıllardır ev kredisi öduyorum,aklımın ucundan geçmedi bu tarz şeyler hesaplamak.

Mutlu güvendiğiniz bir evlilik varsa tabiki ortak ödemeler destekler el birliğiyle olacak, çalışıyor musunuz? Aklınıza takılmış gibi bir güvensizlik mi yaşıyorsunuz?

Eşinizle bi sorununuz yoksa,bu kadar ucu ucuna hesap kitap hoş olmuyor..evide ben ödüyorum evin masrafını da ben yapıyorum eşimin bazı aylar işi hiç olmuyor yani sen ben değil beraber yapılacak
Siz de haklısınız ama yarın ne olacağı belli değil ki. Bir de bakmışım evim başıma yıkılmış.

Bu nasıl ucu ucuna hesap kitap ya ...
Biz ev aldik.
Ben maaşımın tamamını eşim e gönderiyorum konut kredisini, kredi kartını,faturalarını ödeyip sonra bana harçlık veriyor .
Param bitince istiyorum hiç vermemezlik etmez sağolsun .
Kimde parası varsa mutfak alışverişini yapar .
Aysonunda para arttı mı birikime atar .
Bizde senin benim param yok ..olmamalı.

Ben çok ödüyorum o az ödüyor düşüncesi ne garip ya ..

Ben daha fazla ödüyorum diye düşündüğünüz bir evlilikte ev almayın.

Bir tanıdığım kari koca odemeleri sizinki gibi yapmış, ama ev tapusu kadının üzerine yapılmıştı. Çünkü kadin calismasa ev sahibi olamayacaklardi.

Ticaret anlaşmasını imzalamadan öncek

Ticaret anlaşması yapayım mı? der gibi olmuş.

Krediyi sizin üzerinize mi çekecek? Çekinceniz bundan dolayı mı? Gerçi evlilik sağlamsa buda sorun edilmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…