Aynen yıllardır ev kredisi öduyorum,aklımın ucundan geçmedi bu tarz şeyler hesaplamak.Eşinizle bi sorununuz yoksa,bu kadar ucu ucuna hesap kitap hoş olmuyor..evide ben ödüyorum evin masrafını da ben yapıyorum eşimin bazı aylar işi hiç olmuyor yani sen ben değil beraber yapılacak
Mutlu güvendiğiniz bir evlilik varsa tabiki ortak ödemeler destekler el birliğiyle olacak, çalışıyor musunuz? Aklınıza takılmış gibi bir güvensizlik mi yaşıyorsunuz?Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Siz de haklısınız ama yarın ne olacağı belli değil ki. Bir de bakmışım evim başıma yıkılmış.Eşinizle bi sorununuz yoksa,bu kadar ucu ucuna hesap kitap hoş olmuyor..evide ben ödüyorum evin masrafını da ben yapıyorum eşimin bazı aylar işi hiç olmuyor yani sen ben değil beraber yapılacak
Nerden böyle bir şey çıkardınız anlamadım,sadece fikir sordum aldığımız ilk ev olacak sonuçta.Ayy evli olduğunuza emin misiniz siz? Karşıdan bakınca daha çok ev arkadaşı gibisiniz
Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Ya da tapuyu ortak yapsınlar.Ben daha fazla ödüyorum diye düşündüğünüz bir evlilikte ev almayın.
Bir tanıdığım kari koca odemeleri sizinki gibi yapmış, ama ev tapusu kadının üzerine yapılmıştı. Çünkü kadin calismasa ev sahibi olamayacaklardi.Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Boşanma durumunda mallar ikiye bölünüyor. kimin ne kadar odediğinin önemi olmuyor. krediden önce nasil bir ekonomik duzeniniz vardi?
siz sahsi gelirinizi kendi adiniza degerlendirebiliyor muydunuz?
Peşinatta ben bir miktar fazla verdim eşim ev giderlerini ancak karşılarım dedi.
pesinat icin de bir miktar odemissinizdir, orda da ortaksaniz sorun yok bence.
Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Krediyi sizin üzerinize mi çekecek? Çekinceniz bundan dolayı mı? Gerçi evlilik sağlamsa buda sorun edilmezdeEv alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?