Aylık ne kadar fazladan ödeyeceksiniz?
Acaba mantıklı mı dıye dusundugum seyler genelde hep mantıksız cıktı. Anormal olmasa boyle dusunmezdım demek dedım bende kendı kendime.
İnsallah krediyi senın ustune cektırmıyordur
Ev henüz kredi aşamasına gelmedi,peşinatta ben daha fazla verdim aylık ödemeleri ortak ödeyecez.kredi aşaması ev tesliminde olacak.Krediyi sizin üzerinize mi çekecek? Çekinceniz bundan dolayı mı? Gerçi evlilik sağlamsa buda sorun edilmezde
Evliliginiz kagit ustundemi sadeceEv alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Hiç vermemezlik etmez sağolsun cümlesini anlamadım zaten paranın hepsini ona veriyormuşsunuz yapması gereken şey o değil mi ?Bu nasıl ucu ucuna hesap kitap ya ...
Biz ev aldik.
Ben maaşımın tamamını eşim e gönderiyorum konut kredisini, kredi kartını,faturalarını ödeyip sonra bana harçlık veriyor .
Param bitince istiyorum hiç vermemezlik etmez sağolsun .
Kimde parası varsa mutfak alışverişini yapar .
Aysonunda para arttı mı birikime atar .
Bizde senin benim param yok ..olmamalı.
Ben çok ödüyorum o az ödüyor düşüncesi ne garip ya ..
Ay sinirim bozuldu okuyunca. Demek ki o cumleye tek takilan ben degilmisim.Hiç vermemezlik etmez sağolsun cümlesini anlamadım zaten paranın hepsini ona veriyormuşsunuz yapması gereken şey o değil mi ?
Ben 'bana harçlık verır' e takılmıstım okudugumda.Ay sinirim bozuldu okuyunca. Demek ki o cumleye tek takilan ben degilmisim.
Ben senin esinle ilgili kafanda sorunlar oldugunu dusunuyorum, dupdururken su soruyu sormaz kimse cunku.Olumsuz yorum yapanlar bu dönemde kaç yıllık evlilikler bitiyor,bu kadar büyük konuşmayın derim.Çok mu zor yapıcı bir yorum yapmak hep bir eleştiri bir kötü niyet.Bu şekilde olanlar yazmasın lütfen.
Tamam bitti diyelim, evlilik sürecinde alınan mallar ortak oluyor boşanma durumunda zaten.Olumsuz yorum yapanlar bu dönemde kaç yıllık evlilikler bitiyor,bu kadar büyük konuşmayın derim.Çok mu zor yapıcı bir yorum yapmak hep bir eleştiri bir kötü niyet.Bu şekilde olanlar yazmasın lütfen.
Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Sizin isteğiniz nedir peki? Peşinatı fazla verdim krediyi de o ödesin mi diyorsunuz? Yani faturalar, ödemeler, kredi çıkınca eşinizin maaşından para kalıyorsa hepsini o ödesin madem siz de maaşınızı tek başınıza harcayın.Olumsuz yorum yapanlar bu dönemde kaç yıllık evlilikler bitiyor,bu kadar büyük konuşmayın derim.Çok mu zor yapıcı bir yorum yapmak hep bir eleştiri bir kötü niyet.Bu şekilde olanlar yazmasın lütfen.
Bacım senin kocan norma değil ki zaten.Hicbir evliligin bosanmayla bitmeyecegi kesin degil. Allah yasatmasin tabi de .evlilikten sonra alinan mallar ikiye bolunur diye biliyorum. Siz cok verdiyseniz oyle kalir. Hemen elestirmisler para hesabi mi yapiyorsunuz diye ama bence yapilmali ben de bunu yasadigim bazi durumlar neticesinde dusunmeye basladim.... Misal benim esim evlenmeden once aldigi kredisini hala odedigimiz arabanin bir sey olursa kardesine kalmasini istedi. Ya evlilik boyle bir sey degil ama kardes kardese dusman oluyor para da boyle bir sey malesef.
Bizde ev aldık ama hiç böyle bir şeyin konusu bile açılmadı. Hesap yapılması hiç hoş değil bence öncelikle bir konuşun tatli dille.Evlilikte bakış açısı sanki biraz farkliEv alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?