Geçmiş konularınıza bakınca size hak verdim. Ancak bunu eşinize söyleseniz de bir şey değişmez. Güven sorunu yaşanan bir evlilik madem kredi çekme riskine girmeyin. Kredi eşinizin üzerine olsun. En sağlam hareket bu olur.Olumsuz yorum yapanlar bu dönemde kaç yıllık evlilikler bitiyor,bu kadar büyük konuşmayın derim.Çok mu zor yapıcı bir yorum yapmak hep bir eleştiri bir kötü niyet.Bu şekilde olanlar yazmasın lütfen.
Bacım senin kocan norma değil ki zaten.
Öyle olursa, her ayrıntıyı düşünür tabi insan.
Senın konun farklı o zaman erkekler nıye mutfak fatura kıra verıyor tek başlarına burda o zaman konu sahıbı tek kemdıne harcasın ama ılerde ayrılırlarsa kı bunu düşünüyorsa katkısı olmadığı şeylerde ve ya ılerde evı ıstememezlık yapıcak mı?Hicbir evliligin bosanmayla bitmeyecegi kesin degil. Allah yasatmasin tabi de .evlilikten sonra alinan mallar ikiye bolunur diye biliyorum. Siz cok verdiyseniz oyle kalir. Hemen elestirmisler para hesabi mi yapiyorsunuz diye ama bence yapilmali ben de bunu yasadigim bazi durumlar neticesinde dusunmeye basladim.... Misal benim esim evlenmeden once aldigi kredisini hala odedigimiz arabanin bir sey olursa kardesine kalmasini istedi. Ya evlilik boyle bir sey degil ama kardes kardese dusman oluyor para da boyle bir sey malesef.
Benim param onun ,onun parası benimdir. Evlilikte bu ayrimi hicbir zaman anlamiyorum evlilik bir hayati paylaşmaktır o evde de beraber yaşıyorsunuz bu düşünceniz bence biraz çirkin olmuş. 12 yıllık evliyiz hicbir zaman bütçemizi ayirmadik bütün parayı birleştirir birlikte harcarız. Şu anda çalışmıyorum ve ev aldik. eşim hem masrafları hem krediyi ödüyor.Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
Ben oyle dusunuyorum, konu sahıbı dupdururken dusunmemistir bunu, kesin kocasındabır sıkıntı var.Konu sahibinin de bazi sorunlari vardir belki ondan guvensizlik olusmus olabilir.
Ne alaka?Ben şeyi merak ettim. Dışarıda yemek yediğinizde de hesabı birbirinize kitlemeye çalışıyor musunuz mesela? Hesap gelince kalkıp lavaboya falan mı gidiyorsunuz yoksa direkt “geçen gün tatlıları ben ısmarlamıştım, bugün de yemekler senden’’ mi diyorsunuz?
20 bin.Yine yargılayacaklar olacaktır ama takmıyorum takmıcam.Fazla ödediğiniz tutar ne kadar mesela??
İlişkinizi bilemem belki sorgulanacak kadar güvensizdir.
Ne konu açsam linç yiyorum zaten sorsan herkes mükemmel,sütten çıkmış ak kaşık bacım.Bacım linçlenmelik konu açmışsın gazan mübarek olsun
Aman sen burdakilere bakma kocama çok güveniyorum deyip ya maaş kartını kocasına verirler yada tüm maaşı gönderip harçlık alırlar eşlerinden20 bin.Yine yargılayacaklar olacaktır ama takmıyorum takmıcam.
Ne konu açsam linç yiyorum zaten sorsan herkes mükemmel,sütten çıkmış ak kaşık bacım.
Kimse kusura bakmasın da bana o garip geliyor asıl çalışıp maaşımı eşime verim diye de okutmadı beni annem babam.bana da bu ters.kimseye maaşımı sayıp harçlık bekleyemem bu devirde.Aman sen burdakilere bakma kocama çok güveniyorum deyip ya maaş kartını kocasına verirler yada tüm maaşı gönderip harçlık alırlar eşlerindenüstüne de tüm evin temizliğini, yemeğini yapar kadın erkek eşit derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?