• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle para kavgası

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
961
827
53
Ben bir ara borsaya girdim ve ilk zamanlar iyiyken sonrasında hep zararım oldu ve eşim hep kızıyordu kafana göre iş yapıyorsun diye en son da 2 ay önce baya bir kaybım oldu yani altın alsaydık baya katlayacakken aksine zarar yazdı hep. Sonra eşimle baya kavga ettik ben borsadan çıktım ve ben dedim ki bundan sonra altın alıcam hem kafam rahat olur .
Şimdi bana banka promosyonu geldi ve altın alacağımı söyledim bu seferde eşim başka bir ülkenin hisse senediyle ilgilendiğini parayı istediğini söyledi ve ben istemedim altın ne olursa olsun en azından kafamız rahat olur bundan sonra diye. Sonra bana güvenmiyosun ama kendin kafana göre her istediğini yapıyosun diye surat astı ve yüzüme bakmıyor.
Halbuki 2 aydır borcumuz var ve eksi olan hesaba neredeyse tüm paramı gönderiyorum. Bunu da ona söyleyince ben paracı oldum. Diyo ki ben sana geri gönderirim o paraları ne yaparsan yap sonra gibi salak saçma laflar kafayı yiyeceğim ya.
Kendisi de konunun para olmadığını ve ona güvenmediğimi ve kendi kafama göre hareket ettiğimi söylüyor.
Bahse konu geçen benim maaşım onun maaşı giderlere gidyor bitiyor benimki de birikim

paranız ortaksa, yani ettiğiniz zarar kocanızdan da çıkıyorsa kocanız haklı. onun parasını dahil ederek zarar ettiyseniz istediği karlı gördüğü işe girmesine bu sefer siz paranızı dahil etmelisiniz diğer türlü adil olmuyor.
Onun maaşı ile ev geçindiriyoruz bitiyor benimki de birikim ve kalan borçlara gidiyor

Ben bir ara borsaya girdim ve ilk zamanlar iyiyken sonrasında hep zararım oldu ve eşim hep kızıyordu kafana göre iş yapıyorsun diye en son da 2 ay önce baya bir kaybım oldu yani altın alsaydık baya katlayacakken aksine zarar yazdı hep. Sonra eşimle baya kavga ettik ben borsadan çıktım ve ben dedim ki bundan sonra altın alıcam hem kafam rahat olur .
Şimdi bana banka promosyonu geldi ve altın alacağımı söyledim bu seferde eşim başka bir ülkenin hisse senediyle ilgilendiğini parayı istediğini söyledi ve ben istemedim altın ne olursa olsun en azından kafamız rahat olur bundan sonra diye. Sonra bana güvenmiyosun ama kendin kafana göre her istediğini yapıyosun diye surat astı ve yüzüme bakmıyor.
Halbuki 2 aydır borcumuz var ve eksi olan hesaba neredeyse tüm paramı gönderiyorum. Bunu da ona söyleyince ben paracı oldum. Diyo ki ben sana geri gönderirim o paraları ne yaparsan yap sonra gibi salak saçma laflar kafayı yiyeceğim ya.
Kendisi de konunun para olmadığını ve ona güvenmediğimi ve kendi kafama göre hareket ettiğimi söylüyor.
Bahse konu geçen benim maaşım onun maaşı giderlere gidyor bitiyor benimki de birikim
Benim maaşım onun maaşı varsa geçmiş olsun. Benim maaşım birikim diyorsunuz da sonuçta belli bi para geliyor eve ortak, sizin paranızla da evi geçindirip eşinizin maaşı da birikim olarak kullanılıyor olabilirdi. Benim maaşım birikime gidiyor nasıl birikim yapacağıma ben karar veririm gibi düşünmeyin bence

Onun maaşı ile ev geçindiriyoruz bitiyor benimki de birikim ve kalan borçlara gidiyor
Onun parası görünürde kalmıyor sizde istediğiniz gibi paranızla oynuyor adam yatırım yapacağım dediğinde zaten sizin olan paranın yatırımına riskli risksiz siz karar vermiş oluyorsunuz
Bende olsan bozulur hatta ev masraflarını bölüşür geriye herkes kendi parasını yönetsin derdim

Bundan sonra evin giderlerini siz karşılayın eşiniz birikim yapsın

Bence ikiniz de dümdüz bir şey alıp satmayın belli ki bu işlerden anlamıyorsunuz😁😁😁 dúz altın alın gitsin
Ben anlamıyodum evet kumar gibi oldu ve bundan sonra strese girmeyelim dedim şimdi de eşim başladı o zaman yerimizde sayarız demeye halbuki ben de o duyguyla girmiştim altından çok getirir diye ama altın uçtu 😊

Bir tarafın maaşı tamamen ev giderlerine bir tarafın birikime gidiyorsa birikim sadece size ait değil o zaman eşinizin de söz hakkı var tabi ki.

Eşine maaş kartını verenler azarlanıyodu burda en son ne oldu ben tüm parayı gönderiyorum 2 aydır zaten borç vardı daha yeni bitti geldi şimdi bana gelen promosyonu istiyor
Aynı şey değil ki. Evin giderlerini ortak karşılayıp kendinize birbirinizin karışmayacağı bir para ayırın onunla istediğinizi yapın. Bu başka. Ev giderlerini bölüşün. Ortak birikim yapın. Bir de ayrı birikim yapın.

Eşine maaş kartını verenler azarlanıyodu burda en son ne oldu ben tüm parayı gönderiyorum 2 aydır zaten borç vardı daha yeni bitti geldi şimdi bana gelen promosyonu istiyor
Eşiniz evin giderlerini karşılıyorsa sizin paranız üzerinde de hak sahibi elbette. Aradaki farkı görmüyor musunuz gerçekten?

Maaş kartınızı eşinize verin dediğimi hatırlamıyorum
Evin giderlerine ortak olun yada rolleri değişin neden zorunuza gitti ki
Siz tasarruf yapmamış borsa da kaybetmişsiniz paraları
Olay tam tersi olsaydı eşiniz borsada kaybetseydi eşin karşılasın tüm giderleri birikimi siz yapın derdim kadın olunca farklı olmuyor

sakın vermeyin yahu boşansanız ne olacak giden gelicek mı şimdi derler ee adamın parası da gitti ama o erkek bunu göz alarak evleniyor siz evinize katkı sağlıyor borcu kapatmaya çalışıyorsunuz ve belli ki daha da borç var
yok artık ya bu erkeklerin hem işi yapılsın hem çocuğu bakılsın hem de parayı alsınlar keşke söylemeseydiniz promosyonu
bari vercek denizde hepsini vermeyin ailemin kardeşimin ihtiyacı var falan diyip altın yapıp biriktirin

Ben Evın ıhtıyaclarını karşılamak için elim boş kalsaydım ve eşim karşıma gecıp parayı borsada batırdım deseydı geri kalan hayatım ıcın eşime güvenmezdim çünkü bi bakıma yatırım aracı ama kumar gibi sonu belli olmayan bir sistem borsa gördüğünüz üzere pat die gidebiliyor elde olan .

Giderler ortak olsun sonrasında herkes cebınde kalanı biriktirsin günün sonunda herkes kendi birikimini bilsin .

sakın vermeyin yahu boşansanız ne olacak giden gelicek mı şimdi derler ee adamın parası da gitti ama o erkek bunu göz alarak evleniyor siz evinize katkı sağlıyor borcu kapatmaya çalışıyorsunuz ve belli ki daha da borç var
yok artık ya bu erkeklerin hem işi yapılsın hem çocuğu bakılsın hem de parayı alsınlar keşke söylemeseydiniz promosyonu
bari vercek denizde hepsini vermeyin ailemin kardeşimin ihtiyacı var falan diyip altın yapıp biriktirin
Çok afedersiniz adam eşek mi?
Bütün maaşını eve harcıyor ama birikim yapması gereken kadın parayı borsada batırıyor
Asıl adamın aklı varsa bundan sonra parasının hepsini eve harcamaz
Erkek diye ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Çok afedersiniz adam eşek mi?
Bütün maaşını eve harcıyor ama birikim yapması gereken kadın parayı borsada batırıyor
Asıl adamın aklı varsa bundan sonra parasının hepsini eve harcamaz
Erkek diye ne yapmasını bekliyorsunuz ?
kadının harcamadığını nerden biliyorsunuz adam da batabilirdi olur böyle şeyler kadın akıllanmış altın yapıcam diyor ya

Back
X