• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle paylaşımlar

8 sene oldu. Çocuğumuz yok hala :( belki bebeğim olsaydı oyalanirdim güzel olurdu.
Cok masum ve tatli geldin bana neden bilmiyorum esine anlatmazsan kime anlatacaksin, hayat arkadasin sonucta :) istersen numarami vereyim bana anlat bana yaz hehhhhhe ozel mesaj da atabilirsin ben severim dinlemeyi, muhabbet etmeyi :D anlat kiz ne olacak :D

Öğretmenimiz sanırım. Okuldan geldikten sonra gerçekten hala konuşacak enerjiyi kendinizde bulabiliyorsaniz helal olsun size. Benim konuşacak halim kalmıyor. :)

Ben evli değilim ama sevgilimle her şeyi konuşuruz, gün içinde ne yaptım ne ettim, iş yerinde neler oldu saçma sapan da olsa her şeyi anlatırım. O da bana anlatır dinleriz birbirimizi. Sıkıntı yaşamadım hiç.

esim anlatmıyor bizde sorun bu sanırım. Onun da konuşmasını bana eslik etmesini istiyorum. Ama dedikodu falan hic ilgisini çekmiyor. Hatta bi gün birinden hic hoşlanmadığımi söyledim. Davranışları lacka dedim. Ertesi gün dedikodusunu yaptığımız kişiyle karşılaştık selamlaştık. Eşim çok kızdı bana. Daha dun sevmiyorum dedin bugün nasıl selam veriyorsun dedi. Kaldım boyle
Bende kadinlatdan yaraliyim valla hi o kafka iyi anlıyorum ki sizi.Dost arayisi biraz da sizin ki .Esinizin tavriyla ilgili aslında.Mizac olarak bitaz sert midir ?

anlattıklarımla ilgilenmediyse susuyorum hemen. Sonra ilk fırsatta tekrar başlıyorum anlatmaya. Bazen yanina gidip yorgun musun sana anlatacaklarım var diyorum... Eğer hic dinlemezse tartışıyoruz. Abartı ama bazen uykudan uyandirmisligim bile var kafama bir şey takildiysa
ben zaten çok konuşmayı sevmem bir de eşimle çalışma alanımız ortak olmayınca anlattıklarım ilgisini çekmiyor. Ama ben onu dinliyorum.
iletişimsizlik kötü

Sizin gbi bir arkadasım var kendisini çok seviyorum ama gereksiz detayları o kadar çok anlatıyor ki bazen dinlemiyorum kafamı baska seye verıyorum
İçimden bananeeee! Dediğimde oluyor

Cok masum ve tatli geldin bana neden bilmiyorum esine anlatmazsan kime anlatacaksin, hayat arkadasin sonucta :) istersen numarami vereyim bana anlat bana yaz hehhhhhe ozel mesaj da atabilirsin ben severim dinlemeyi, muhabbet etmeyi :KK70: anlat kiz ne olacak :KK70:
:KK200::KK49:

Back
X