Yarın gidecem emniyeteSen önce avukata danış ve karakola git davaya kadar dava süresinde görüşme konusunda yardımcı olsunlar sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gidecem emniyeteSen önce avukata danış ve karakola git davaya kadar dava süresinde görüşme konusunda yardımcı olsunlar sana
offfff vallahi offff....kocaman bir offff.....hı hı evet çocuk eşye hı jhı hıhıhıhıhıhıyok az geldi birde offfffffffffffffffffff offfffffffff püfff puffff pöffffffffffffRealiste bak coxukla eşyayı bir tutuyor.. sanki parayı verenin sahip olduğu bir eşya mı çocuk.. o kararı veren hakim de tuhaf.. iki tarafda istiyorsa çocuğu araştırmaları gerekirdi kim daha iyi bakabilir mutlu edebilir sağlıklı güzel bir gelecek sağlayabilir.. para atıyormuş da şu onun oluyormuş.. şu ya bu çocuk yada eşya ya.. hey allahim
Yani ben cevap bile vermedimofffff vallahi offff....kocaman bir offff.....hı hı evet çocuk eşye hı jhı hıhıhıhıhıhı
yanlış ınsana yazdım canım. fıkrayı ben yazdım ve boş yoruma ben of çektim. bir fıkrayla eşinle aynı fikirde olmam kanısıda çok hoşmuş.ne anladığını sende bilmiyorsun ya neyse.Yani ben cevap bile vermedimboyle bişey olmaz aynısını eşimde söylemişti aynı mantıkta bi insan kendisi
Babanın emeği yok demedi kimse.. ben gerçek olay sandım ve avukatın verdiği örnek o kapıya cikiyo kusura bakmayın.. coxuk velayeti isterken otomata parayı atan kişinin o ürünun sahibidir ornegi yanlis ve realist oldugunu degil laf ebeligi yaptigini gosterir bu cevabim da yazdiginizn gercek olsugunu dusunerek versidigim bir cevap.. evet babanin da gorme hakki var ama tedbir esliginde cunku adam tehdit etmis..kufur hakaret ediyor demesi yeterli degil mi ofke sorunu oldugunu anlamaniz icin..ortada siddet oldugu halde gorus gunu verilen kac baba cocugunu öldürdü karisina aci cektirmek icin.. coxuguna zarar verebilecek bir babanin gormeye hakki yok ha karisiyla kotudur ama cocuguna bunu yansitmaz zarar vermez geecekten iyi babalik yapar o zaman sonuna kadar hakki gormek görüşmek..yine de gostersin ilerde velayet konusunda sikinti yasamamak icin..yanlış ınsana yazdım canım. fıkrayı ben yazdım ve boş yoruma ben of çektim. bir fıkrayla eşinle aynı fikirde olmam kanısıda çok hoşmuş.ne anladığını sende bilmiyorsun ya neyse.
çocuğu eşya gıbı goren insandan çocuk yapmakda çok akıl karı değil.bir de eşinle aynı düşüncede yorum yapan birine laf atmakda öyle.kimse müneccim değil ve tüm yorumları okumak zorunda değil. birdakine konu açarken açıkla ki ona göre yapalım. fıkradan eşya sonucu da çokça maruz kaldınız herhalde benim zerre aklıma gelmedi.
neyse konuda anlam, ana fikir vs konularını öğrenin.fıkradan çıkarılacak konu annenin emeği kadar babanında emeği var. (şimdi bunuda cinsellik olarak anlarsınız fıkrada o yazıyor ya)neyse beyninizi yakmıyım.yoıne anlamamakda ısrar edeceniz by
Tam bir ergen gibi davranmış eski eşiniz.Refakatci eşliğinde görüşmesi yerinde olmuş.Umarım hiçbir yara almadan atlatırsınız bu süreciBirinin refakatinde gorecek zaten oyle bişey yaparsa tamamen o hakkini kaybeder
Ofke kontrolu yapamayan bi insan icin cocugudur bisey olmaz yapmaz diyemiyor insan gercekten
Evdeyken surekli tehtid ediyordu beni gorursun bak bu cocugu sana karsi nasil dolduracam seni sevmeyecek diye bi kac defa anne seni sevmiyo dedigini gördüm kiyameti kopardim evde
hanfendi bakın konuda hepsini belirtse amenna.siz hepsini okumuşsunuz yorumların. ona göre cevap vermişsiniz.sizin şu baba ile ilgili yazdıklarınıza elbette bende onay vermem ve korkuyla yaklaşırım, mahkemeyede kanıtlarıyla sunarım .o paylaştığım yazı babasının görmeye haklı olduğu ile ilgili bir konu.laf ebeliği dediğiniz konu bir fıkra. benimde evladım var. çıkarımınızı asla kabul etmiyorum. uzatmaya gerek yok sanırım iki avuç insanız şurada yok yere gerilmeyelim.Babanın emeği yok demedi kimse.. ben gerçek olay sandım ve avukatın verdiği örnek o kapıya cikiyo kusura bakmayın.. coxuk velayeti isterken otomata parayı atan kişinin o ürünun sahibidir ornegi yanlis ve realist oldugunu degil laf ebeligi yaptigini gosterir bu cevabim da yazdiginizn gercek olsugunu dusunerek versidigim bir cevap.. evet babanin da gorme hakki var ama tedbir esliginde cunku adam tehdit etmis..kufur hakaret ediyor demesi yeterli degil mi ofke sorunu oldugunu anlamaniz icin..ortada siddet oldugu halde gorus gunu verilen kac baba cocugunu öldürdü karisina aci cektirmek icin.. coxuguna zarar verebilecek bir babanin gormeye hakki yok ha karisiyla kotudur ama cocuguna bunu yansitmaz zarar vermez geecekten iyi babalik yapar o zaman sonuna kadar hakki gormek görüşmek..yine de gostersin ilerde velayet konusunda sikinti yasamamak icin..
Inşallah çok teşekkür ederim o kadar kıyameti koparıp gelmedi zaten inşallah gelmez deTam bir ergen gibi davranmış eski eşiniz.Refakatci eşliğinde görüşmesi yerinde olmuş.Umarım hiçbir yara almadan atlatırsınız bu süreci