Eşle tartışma durumunda telefona cevap vermeme

Olgunlaş canım olur mu?Ergen gibi cevap vermenden belli.Egolarınıza çocuğu alet etmeyin.Çocuğu bu olayların dışında bırakın.Anne ,baba olduysanız bunun hakkını verin.Siz artık annesiniz,çocuk değilsiniz.
Olgunlaşmı ? Pardonda beni ne kadar taniyorsunuz benim durumda olsaniz ne yapardiniz cok merak ettim

Olgunlaşmı ? Pardonda beni ne kadar taniyorsunuz benim durumda olsaniz ne yapardiniz cok merak ettim
Sizin durumunuzu tam bilmiyorum.Ama boşanan bir anne babanın çocuğu olarak ben olsaydım çocuğuma kamerayı tutar ama tek kelime laf etmezdim.Yani çocuğu karıştırmazdım olaya

Sizin durumunuzu tam bilmiyorum.Ama boşanan bir anne babanın çocuğu olarak ben olsaydım çocuğuma kamerayı tutar ama tek kelime laf etmezdim.Yani çocuğu karıştırmazdım olaya
Keske okuyupta yazsaydin

Senin icin ozetleyeyim hamileyim kizim iki yasinda kufurlerle hakaretlerle evden kovdu bizi 1 aydir babaannemleyim babam vefat ettigi icin kimsesiz olarak goruyo oyle dedi kendisi kimsen yok senin falan dedi kapiya koyarken
Tartisma nedenimiz de 4 yıldır o oturuyor ben calisiyorum dogum da izin alacagim icin artik calis ise gir dedim zoruna gitti aylarca bahaneler üretip tartıştı benimle sonucta bu simdi de 1 ay sonunda kizini goresi gelmis gece 12 de görüntülü arıyor goster diye açmayıncahakaterlerine devam edip tehtit ediyor beni polisle gelirim kapina gostercem sana vs vs ben muhattap olmadim amcamlarla konustu gorecekse gelsin burda gorsun telefonlarına cevap vermem ben dedim yarin gelip görecek

Keske okuyupta yazsaydin

Senin icin ozetleyeyim hamileyim kizim iki yasinda kufurlerle hakaretlerle evden kovdu bizi 1 aydir babaannemleyim babam vefat ettigi icin kimsesiz olarak goruyo oyle dedi kendisi kimsen yok senin falan dedi kapiya koyarken
Tartisma nedenimiz de 4 yıldır o oturuyor ben calisiyorum dogum da izin alacagim icin artik calis ise gir dedim zoruna gitti aylarca bahaneler üretip tartıştı benimle sonucta bu simdi de 1 ay sonunda kizini goresi gelmis gece 12 de görüntülü arıyor goster diye açmayıncahakaterlerine devam edip tehtit ediyor beni polisle gelirim kapina gostercem sana vs vs ben muhattap olmadim amcamlarla konustu gorecekse gelsin burda gorsun telefonlarına cevap vermem ben dedim yarin gelip görecek
Anladım canım keşke böyle bir evliliğe bir çocuk daha heba etmeseydin hem sana hem çocuklara yazık.Yine de bırak görmek istediği zaman görsün çocuklarını sonradan çocuklar bunları anlamaz seni suçlarlar babamla görüştürmedin diye.Yani öyle bir adamla evlenmişsin ki iyi ki kurtulmuşsun diyebilirim.Kimsesiz olmana güvenip gidemeyeceksin sanmıştır.Şikayette bulun da uzaklaştırma alsın

Anladım canım keşke böyle bir evliliğe bir çocuk daha heba etmeseydin hem sana hem çocuklara yazık.Yine de bırak görmek istediği zaman görsün çocuklarını sonradan çocuklar bunları anlamaz seni suçlarlar babamla görüştürmedin diye.Yani öyle bir adamla evlenmişsin ki iyi ki kurtulmuşsun diyebilirim.Kimsesiz olmana güvenip gidemeyeceksin sanmıştır.Şikayette bulun da uzaklaştırma alsın
Dogumu mu bi yapayım hayırlısıyla çok guzelde hayatima devam edecem ondan kurtulmuş bi sekilde insallah

Çocuğu babasına göstermemeye hakkınız yok. Sizin ilişkiniz bozulabilir ama onlar hala baba evlat. Sizi aradığında direkt çocuğunuza verin siz muhatap olmayın.

HAKKI NEYSE ALIR BEN COCUGU ALIP KACIRMADIM ONDAN GELIP GORECEK AMA GECE 12 DE YADA KAFASINA ESINCE 1 AY SONRASINDA TELEFONLARINA CEVAP VERMEK ZORUNDA DEGILIM
Bize burda atar yapmanın anlamı ne pardon ?
Konu açtın , yazdığın kadarına yorum yaptık.
Kimse burda günah keçisi değil madem kendince haklısın konu açıp danışmanın manası ne ?
Kötü şeyler yaşamış/eski eşin yaşatmış olabilir psikolojinde belki bozulmuş olabilir ama tek önemli nokta var çocukları bulaştırma.
Eski eşin seni aramamış ki çocuğumu görücem demiş telefonu aç çocuğun eline ver sen görme, konuşma ama hiç aramasaydı yoksaysaydı görüşmeseydi bu sefer burda eski eşim çocuklarımı görmek istemiyor çocuklarım etkilenir mi diye konu açıp eşini suçlardın.
Haklıyken haksız duruma düşürür seni üzülürsün.

Karı-koca anlaşamadıkları için boşanma davası açmışlardı. Hem kadın hem erkek ortak çocuğun vekaletini almak istediklerinden boşanma davası çocuğun velayeti konusunda düğümlenmişti. Kadının avukatı çocuğun velayetinin müvekkili anneye verilmesi için olaya duygusal yaklaşmanın isabetli olacağını düşünmüştü. Duruşmada bu yönde iddiada bulundu:
– “Sayın hakim. Ortak çocuğun velayeti müvekkilemiz olan anneye verilmelidir. velayet annenin hakkıdır. Çünkü anne onu 9 ay karnında taşımıştır ve dünyaya getirmiş kişidir. Bu sebeple çocuğun velayetinin anneye verilmesini talep ediyoruz” dedi.
Karşı taraf olan babanın tuttuğu boşanma avukatı ise daha realist bir bakış açısına sahipti. Karşı taraf avukatının iddiasına karşı şu savunmayı yaptı:
– Efendim biz velayetin müvekkilimiz babaya verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Meslektaşım haklıdır. Anne çocuğu karnında taşımış ve dünyaya getirmiştir, buna itirazımız yoktur. Fakat dünyaya getirmek sahiplenmeyi sonuçlamaz; ki bunu şu misalle anlatabiliriz: Bir içecek otomatı makinasına para attık ve o da bize bir içecek verdi diyelim. Şimdi bu durumda bu içecek makineye aittir mi diyeceğiz, yoksa içeceğin gelmesi için parayı makinenin deliğine atan kişiye aittir mi diyeceğiz? Mesele bu kadar basittir!
Hakim zabıt katibine döner ve:
– Yaz kızım. Gereği düşünüldü. Müşterek çocuğun velayetinin babaya verilmesine

bu geldi aklıma.
kusura bakma ama haddin değil babadan alıkoymak.

Benim sinirlendigim konu göstermiyor kaçıyorum gibi yorumlar yapiyosunuz GÖREBILIR BABASI ama ben aramalarina cevap vermek istemiyorum bunu ilerde mahkeme açılınca bana karşı kullanir mi diye sordum

Yarın gelip görecek zaten görüşmesine engel olmuyorum
Lütfen dikkatli olun.Bu adamla kizininizi tek başına bırakmayın.Sizi zor durumda bırakmak için çocuğunuzu sizden kaçırabilir.Sonra da size gostermeyebilir.İsterseniz eşinize karşı bir koruma tedbiri çıkartırın.Herhangi Bir şey olursa yasal dayanağınız olsun.

Lütfen dikkatli olun.Bu adamla kizininizi tek başına bırakmayın.Sizi zor durumda bırakmak için çocuğunuzu sizden kaçırabilir.Sonra da size gostermeyebilir.İsterseniz eşinize karşı bir koruma tedbiri çıkartırın.Herhangi Bir şey olursa yasal dayanağınız olsun.
Birinin refakatinde gorecek zaten oyle bişey yaparsa tamamen o hakkini kaybeder
Ofke kontrolu yapamayan bi insan icin cocugudur bisey olmaz yapmaz diyemiyor insan gercekten

Evdeyken surekli tehtid ediyordu beni gorursun bak bu cocugu sana karsi nasil dolduracam seni sevmeyecek diye bi kac defa anne seni sevmiyo dedigini gördüm kiyameti kopardim evde

Aramalarina cevap vermek zorunda degilim ama görmek istiyorsa yüzü varsa gelip ailemin yanında görsün
işte bakın bu durumda bile çocuğu kullanıyor onu da üzüyor gibi oluyorsunuz
özlemiştir babasını.. bırakın görsün çocuğunu
kendi yaşadığınız sizi ilgilendirir çocuğun suçu yok!

aynı şeyi ya o size yapsaydı çocuğu o götürmüş bulunsaydı ve size göstermeseydi

Göstermeseydi demeyin allah aşkına gostermeme gibi bi durum yok ama o benim aramalarima cevap vermese vermeyebilir

Ya

Yani ben cocugu göstermeyip dersini vereyim sürünsün kafasında degilim gercekten

Yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz çocuğu evi için hiç çaba harcamamış şimdi mi baba olduğu aklına gelmiş huzursuz etmek için yapıyor çocuğunu sevse sizi kapıya koyar mı uzaklaştırma kararı çıkartın çocuk için de çıkartabilirsiniz çok hümanist olmaya gerek yok kadınların çocukları gözleri önünde öldürüldüklerine şahit olduk Allah yardımcınız olsun

Keske okuyupta yazsaydin

Şu an dava açmazsan bile polise git durumu anlat ondan önce sen git.. beni tehdit ediyo çocuğu göstermiyorsun diye.. öyle birşey yok gösteririm ama korkuyorum zarar verir diye bu şekilde anlat.. görmek isterse polislerle gösterirsin.. mahkemede de göstermiyo diyemez.. yine bi avukata da daniş olanları.. velayetten olma.. avukat daha iyi yardimci olur sana

Karı-koca anlaşamadıkları için boşanma davası açmışlardı. Hem kadın hem erkek ortak çocuğun vekaletini almak istediklerinden boşanma davası çocuğun velayeti konusunda düğümlenmişti. Kadının avukatı çocuğun velayetinin müvekkili anneye verilmesi için olaya duygusal yaklaşmanın isabetli olacağını düşünmüştü. Duruşmada bu yönde iddiada bulundu:
– “Sayın hakim. Ortak çocuğun velayeti müvekkilemiz olan anneye verilmelidir. velayet annenin hakkıdır. Çünkü anne onu 9 ay karnında taşımıştır ve dünyaya getirmiş kişidir. Bu sebeple çocuğun velayetinin anneye verilmesini talep ediyoruz” dedi.
Karşı taraf olan babanın tuttuğu boşanma avukatı ise daha realist bir bakış açısına sahipti. Karşı taraf avukatının iddiasına karşı şu savunmayı yaptı:
– Efendim biz velayetin müvekkilimiz babaya verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Meslektaşım haklıdır. Anne çocuğu karnında taşımış ve dünyaya getirmiştir, buna itirazımız yoktur. Fakat dünyaya getirmek sahiplenmeyi sonuçlamaz; ki bunu şu misalle anlatabiliriz: Bir içecek otomatı makinasına para attık ve o da bize bir içecek verdi diyelim. Şimdi bu durumda bu içecek makineye aittir mi diyeceğiz, yoksa içeceğin gelmesi için parayı makinenin deliğine atan kişiye aittir mi diyeceğiz? Mesele bu kadar basittir!
Hakim zabıt katibine döner ve:
– Yaz kızım. Gereği düşünüldü. Müşterek çocuğun velayetinin babaya verilmesine

bu geldi aklıma.
kusura bakma ama haddin değil babadan alıkoymak.
Realiste bak coxukla eşyayı bir tutuyor.. sanki parayı verenin sahip olduğu bir eşya mı çocuk.. o kararı veren hakim de tuhaf.. iki tarafda istiyorsa çocuğu araştırmaları gerekirdi kim daha iyi bakabilir mutlu edebilir sağlıklı güzel bir gelecek sağlayabilir.. para atıyormuş da şu onun oluyormuş.. şu ya bu çocuk yada eşya ya.. hey allahim

Realiste bak coxukla eşyayı bir tutuyor.. sanki parayı verenin sahip olduğu bir eşya mı çocuk.. o kararı veren hakim de tuhaf.. iki tarafda istiyorsa çocuğu araştırmaları gerekirdi kim daha iyi bakabilir mutlu edebilir sağlıklı güzel bir gelecek sağlayabilir.. para atıyormuş da şu onun oluyormuş.. şu ya bu çocuk yada eşya ya.. hey allahim
Cok haklısınız
Ya cocuk oyle bisey ki suanda yaşadığı şeyler bütün hayatini etkileyecek gercekten olumsuz bisey yasasin görsün istemiyorum

Cok haklısınız
Ya cocuk oyle bisey ki suanda yaşadığı şeyler bütün hayatini etkileyecek gercekten olumsuz bisey yasasin görsün istemiyorum
Sen önce avukata danış ve karakola git davaya kadar dava süresinde görüşme konusunda yardımcı olsunlar sana

Back
X