Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorumun cok dışında cevaplar geldi yani yaşananlar bi yana sadece telefona cevap vermemek ne gibi sonuclar dogurur onu merak ettm
Polisle gelip kizini görebilir aranizdaki sorunu bilmiyorum ama saklayarak veya gostermeyerek hem cocuga hem kendinize sikinti yasatabilirsinizMerhaba bayanlar
Çok uzatmayacam bi sorum olacak size
Eşimle tartıştık memleketimde ailemin yanındayım boşanacaz
Beno dün gece ve bugün görüntülü ve sesli arayıp mesaj atıp kızımi göster falan dedi açmadım telefonları
Polisle gelecem kapıya çocuğu göstermiyor diye tehtid ediyo bişey yapabilir mi ?
Ilk yil yapmadılarNikah yok mu yanlış mı anladım? Resmi nikah yoksa feriştahı gelse polis kapıya gelmez.
Çocuk size ait bir eşya değil.Babası ne zaman görmek isterse görür.Sizin haddinize değil çocukla baba arasına girmek.Eşiniz size kötü davranmış olabilir çok acı çektirmiş olabilir, ondan nefret ediyor olabilirsiniz bu duyguların her birini çok iyi anlıyorum fakat atladığınız bir şey var "Çocuğunuzu eşinize göstermek ona bir ödül değil, yaptığı kötü davranışlara aferin demekte değil" . Çocuk sizin birbirinize karşı intikam kaynağınız olamaz. Eşiniz gelip alayım ben de kalsın dememiş ki, hani çocuk kaçırma gibi bir düşüncesi varda engel oluyorsunuz içgüdüsel desem. Siz eşinizin baba olduğu gerçeğini değiştiremezsiniz iyi de olsa kötü de olsa o çocuğun babası ve siz onunla çocuğunuz için bir çok kez karşı karşıya geleceksiniz zaten. Zaten boşanmak olaylar yıpratmış sizi artık iyi anne baba olma zamanı aynı şekilde eşiniz de sizin anne olduğunuz gerçeğini değiştiremez. Siz boşanınca eşiniz sizinle boşanmış olacak çocuğunuzla değil. Hukuken de bildiğim kadarıyla eğer dava açmış ve geçiçi velayet size verilmiş, henüz babayla çocuk arasında kişisel ilişki günü düzenlenmemiş ise o halde bu kararı avukatı yoluyla çıkarabilir. Eğer boşanma davası açılmamış ve eşiniz annesi çocuğu bana göstermiyor kaçırıyor şeklinde şikayette bulunursa, velayet müşterek olduğu için çocuk kaçırma suçu işlemiş olursunuz ve eşinizin şikayeti dikkate alınır. Zor zamanlar yaşıyorsunuz Allah kolaylık versin.
Tekrar tekrar soyluyorum gormesine engel olmuyorum ama telefondan gostermek aramak acmak zorunda degilim bu nasil bi uslup kendinize gelinÇocuk size ait bir eşya değil.Babası ne zaman görmek isterse görür.Sizin haddinize değil çocukla baba arasına girmek.
Allah aşkına kızınızı cezalandırmayın bu süreçte.Onu babasından ayırma hakkınız yok.Bırakın görüşsün2 yaşında
Yarın gelip görecek zaten görüşmesine engel olmuyorumAllah aşkına kızınızı cezalandırmayın bu süreçte.Onu babasından ayırma hakkınız yok.Bırakın görüşsün
Ben çocuğu kaçırmıyorum yanlız o evden kovdu biziÇocuğa babasını kötülemeyin asla onları ayırmaya çalışmayın hem çocuğun psikolojisi için çok önemli bu gösterseydin çocuğu yanlış yapmışsın onunda evladı sonuçta
Sizin eşinizyle aranızda sorun olabilir ama bunu çocuğa babayı kötü gösterek ondan uzaklaştırarak yansıtmak çok yanlış
O zaman durum değişir evden kovmak ne demek o zaman düşünmedimi çocuğunuBen çocuğu kaçırmıyorum yanlız o evden kovdu bizi
Bende onu diyorum canim 2 yasindaki kiz beni kovarken bile bile kovduO zaman durum değişir evden kovmak ne demek o zaman düşünmedimi çocuğunu
Telefondan görmek istiyorsa göstermek zorundasınız.O zaman çocuk niye sizin yanınızda?Madem telefondan göstermek istemiyorsunuz çocuğu verin adama.Tekrar tekrar soyluyorum gormesine engel olmuyorum ama telefondan gostermek aramak acmak zorunda degilim bu nasil bi uslup kendinize gelin
Oldu canım heTelefondan görmek istiyorsa göstermek zorundasınız.O zaman çocuk niye sizin yanınızda?Madem telefondan göstermek istemiyorsunuz çocuğu verin adama.
Olgunlaş canım olur mu?Ergen gibi cevap vermenden belli.Egolarınıza çocuğu alet etmeyin.Çocuğu bu olayların dışında bırakın.Anne ,baba olduysanız bunun hakkını verin.Siz artık annesiniz,çocuk değilsiniz.O
Oldu canım he
HAKKI NEYSE ALIR BEN COCUGU ALIP KACIRMADIM ONDAN GELIP GORECEK AMA GECE 12 DE YADA KAFASINA ESINCE 1 AY SONRASINDA TELEFONLARINA CEVAP VERMEK ZORUNDA DEGILIMKendi çocuğu alıp gitseydi ve sana göstermese telefonlarını açmasaydı nasıl hissederdin ?
Ben babanın yerinde olsam velayet davası açardım çünkü velayeti sende olsada göstermezsin korkusu oluşturuyorsun adamda.
Çocuk sizin intikam maşanız değil, kendi konunuzda haklı olabilirsiniz ama çocuk ikinizin ortak senin kadar onunda görme ve onunla birlikte yaşama hakkı var unutma.