Eşler Arası Cinsellik

bence buraya yazdığı mesajları gördü eşi. :ssz:

Ben de aynen böyle düşünüyorum:31:

Ilk evlendigimde 2-3 ay ben sorun yasadim bu konuyla ilgili. Korkularimin beraberinde getirsigi psikolojik isteksizlik..

Zamanla degisti. Ama esimle aramizda o donem haric istemek yada istememek gibi bi sorun olmadi. Gun geldi ayni gunde tekrarlandi. Gun geldi hafta da bir kez oldu.

Karsilikli anlayis cok onemli.

En son mesajinizda bosaniyoruz galiba yazmissiniz... Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin ne diyim bilemedim.

Gelinim haklısın canım bi çoğumuz yaşadık senin yaşadığın süreci..
Yapı meselesi sanırım
Erkekten erkeğe değişen bi durum belli ki
Arkadaşın eşi fazla bekleyen biri..
Uyum sağlamak gerek,mecbur olmak da zor..:ssz:

Saat sabaha karşı 03:00 civarları...biri beni uyandırmaya çalışıyor,bi baktım benimki "tatlım sevişelim mi" gülmekten yıkılıyorum aşkıma yaaa:27: gece nöbetlerim bile var benim arkadaşım:27: uyku yok yeminle:52::52:

size çook gülüyorum zaten maşallah :1::1:

ya iyide bu kötü bişey değil ki...Benim eşim ile cinsel olarak ilişkimizin 5. yılı....İlk zamanlar inanmayacaksınız ama günde5-6 kez olurdu..Şimdi 5 yıl sonra evliliğimizin 2.5 uncu yılında hergün en az 1 kere ...Tabi ben yorgun değilsem _ki nadiren yorgun olurum :)
yani aramızda geyiği bile vardır ben hep umarım şu halin 65ine kadar devam eder diye söylerim o da oha abartma der...Ne biliyim tabi ki evlilik sadece cinsellik değil ama çoook güzel bir yanı olduğu kesin...Bence keyfini çıkarmaya çalışın durumun,olmayanlar napsın ;)

günde 5-6 ne ya sizin başka işiniz gücünüz yokmu:52:

Vay arkadaş şükretcenize şika yet ediyosnuz :) benimki hiç başlamıyo ne yaptımsa nafile kullandığı ilaçlar yüzündenmiş ama kendime güvenim 0 ysni dünya güzeli de olsan Allah kimseyi kocam beni istemiyor piskolojisiyle sınamasın

Yok canim ne bosanmasi hem de bu dertten ötürü. .. dediginizden degilde arkadaş lar demişler yazdiklarinizi gordugunden bu tepkiyi vermis olabilir.. ins iki taraf da memnun sekilde atlatirsiniz durumu :)

Bu kizin eşi buraya yazdiklarini gordu herhalde.. ne kadar oldu ses yok.. bize daha 4. Gun sırrını bile anlatamamisti oysa ki :)) :p

Adamın biri çok istekliymiş.İşten gelir gelmez , hatta izin alır gelir , evde zaten durmazmış.Kısaca karısını bezdirmiş.Bir gün karısı dayanamamış.Birkaç gün de olsa kurtulmak için bir yalan uydurmuş.Adam işten gelmiş,hadi avrat hazırlan demiş.Karısı olmaz , yastayım,uzaktaki amcam ölmüş demiş.Adam ne yapacağını şaşırmış.Gitmiş yatak odasına,düşünmüş , taşınmış.P.pisine siyah bir kurdele bağlamış,geçmiş hanımın yanına.Demiş ki;
Bir başsağlığı dileyip çıkacağım...

bu sıklığın sebebi yüksek libido da olabilir tabi,

ama psikolojik bir durum da olabilir...

eğer zamanla azalmazsa psikolojik bir sebepten olması muhtemeldir...

bir yerde okumuştum bir zamanlar:

bazı erkeklerler cinselliği yani boşalmayı bir erkeklik göstergesi, bir başarı olarak algılıyormuş
başarı odaklı olunca da sürekli bu başarı yaşama durumunu tekrarlamak istermiş
(bu da sanırım yine çocukluğunda yaşadığı cinsel organı ile ilgili durumlarla ilgilidir)

ya da karşısındaki kadını mutlu etmek ve bir işe yarama hissinden kaynaklı da olabilir
(yerleşmiş tuhaf iddialar: kadın nazlanır ama aslında ister veya karısının eskiden yaşayamadığı cinsel hayatı yaşatma isteği
veya başka erkeklerle kıyaslanma korkusu veya hakkında duyabileceği olumsuz cinsel etiketlenme korkusu vs vs)

ya da sevgi göstergesi onun için sadece ve sadece cinselliktir (ki bence olay bundan ibaret)
eğer sevişmek istemediğini söylersen eşinin dünyası yıkılabilir çünkü senin onu sevmediğini düşünebilir
bu yüzden dikkatli olmalısın

bu sevgi=cinsellik düşüncesi, kadınlarda da mevcut olabilir

mesela aradan 1-2 gün geçerse ve eşim bana o anlamda tekrardan ilgi göstermezse (bir de ben gösterdiğim halde) çıldırabiliyorum bazen :52:

Adamın biri çok istekliymiş.İşten gelir gelmez , hatta izin alır gelir , evde zaten durmazmış.Kısaca karısını bezdirmiş.Bir gün karısı dayanamamış.Birkaç gün de olsa kurtulmak için bir yalan uydurmuş.Adam işten gelmiş,hadi avrat hazırlan demiş.Karısı olmaz , yastayım,uzaktaki amcam ölmüş demiş.Adam ne yapacağını şaşırmış.Gitmiş yatak odasına,düşünmüş , taşınmış.P.pisine siyah bir kurdele bağlamış,geçmiş hanımın yanına.Demiş ki;

ha haaaa hıc gulecegım yoktu

:1::1::1::1: nereden buldun süpermiş

:1::1::1::1::1:

Merhaba!
Hic kimseyle paylasamadigim bir sıkıntımla ilgili birilerinden bir seyler duymaya ihtiyacim var.Bu sebeple bugün bu siteye kaydoldum.
24 yasindayim,1,5 senelik evliyim ve 7 aylik bebegim var.Sorunum,esimin isteksizligi...Yazarken bile utaniyorum ama cok caresiz hissediyorum kendimi.Esimle evlendikten sonra cinsel hayatimizin tadi tuzu kalmadi.Evlenmeden önce uzun yillar birlikteydik ve her görüsmemizi iple cekerdik,özlerdik birbirimizi.Cok arzuluydu o zamanlar bana karsi.Hep evlenecegimiz,birlikte olacagimiz günlerin hayalini kurardik ama simdi bazen haftalarca birlikte olmaya yanasmiyor.Insan esini hic mi arzulamaz?Ben daha 24 yasinda,en istekli zamanlarimdayim,ama beni bundan mahrum birakiyor.O yaklasmayinca ben de atamiyorum ilk adimi,gururumu yenemiyorum,o baslatsin istiyorum.Sadece bir kere konustuk bu konuyu,o da benden bekliyormus,onu tahrik edecek bir sey yapmiyormusum...bir de bebegimiz oldugu icin,beni yormak istemiyormus,ama cinsellik de bir ihtiyac degil mi.Bazen o kadar ihtiyacim oluyor ki,cocuk da uyumus oluyor,vakit de cok gec degil ama bakiyorum ki coktan uyumus...Oysa geceleri hazirlanip,cok hos gecelikler giyip,bir erkegi bastan cikarabilecek hallerdede geldim yanina ama yine bir sey olmadi.Bazen ayda bir iki defa anca birlikte olabiliyoruz.cok bunaltti bu durum beni.beynim o kadar yoruldu ki bunu düsünmekten.Daha simdiden böyleysek biz,bir bes-on sene sonrasini hayal bile edemiyorum.Coook uzun oldu,kusura bakmayin.Okudugunuz icin tesekkür ederim,bana yardimci olacak bir fikriniz varsa,paylasirsaniz cok mutlu olurum...sevgilerle...

(Sitede yeni oldugum icin özelden yazamiyorum)Yok,aldatma durumu olmadigina adim kadar eminim.Telefonlarimiz,bilgisayarimiz hep ortada durur.Isten eve,evden ise gider sadece.Birbirimizi seviyoruz,zaten sevdigimiz halde neden bu kadar uzagiz diye kahroluyorum.Evlilik degistiriyor galiba erkekleri...

Merhaba!
Hic kimseyle paylasamadigim bir sıkıntımla ilgili birilerinden bir seyler duymaya ihtiyacim var.Bu sebeple bugün bu siteye kaydoldum.
24 yasindayim,1,5 senelik evliyim ve 7 aylik bebegim var.Sorunum,esimin isteksizligi...Yazarken bile utaniyorum ama cok caresiz hissediyorum kendimi.Esimle evlendikten sonra cinsel hayatimizin tadi tuzu kalmadi.Evlenmeden önce uzun yillar birlikteydik ve her görüsmemizi iple cekerdik,özlerdik birbirimizi.Cok arzuluydu o zamanlar bana karsi.Hep evlenecegimiz,birlikte olacagimiz günlerin hayalini kurardik ama simdi bazen haftalarca birlikte olmaya yanasmiyor.Insan esini hic mi arzulamaz?Ben daha 24 yasinda,en istekli zamanlarimdayim,ama beni bundan mahrum birakiyor.O yaklasmayinca ben de atamiyorum ilk adimi,gururumu yenemiyorum,o baslatsin istiyorum.Sadece bir kere konustuk bu konuyu,o da benden bekliyormus,onu tahrik edecek bir sey yapmiyormusum...bir de bebegimiz oldugu icin,beni yormak istemiyormus,ama cinsellik de bir ihtiyac degil mi.Bazen o kadar ihtiyacim oluyor ki,cocuk da uyumus oluyor,vakit de cok gec degil ama bakiyorum ki coktan uyumus...Oysa geceleri hazirlanip,cok hos gecelikler giyip,bir erkegi bastan cikarabilecek hallerdede geldim yanina ama yine bir sey olmadi.Bazen ayda bir iki defa anca birlikte olabiliyoruz.cok bunaltti bu durum beni.beynim o kadar yoruldu ki bunu düsünmekten.Daha simdiden böyleysek biz,bir bes-on sene sonrasini hayal bile edemiyorum.Coook uzun oldu,kusura bakmayin.Okudugunuz icin tesekkür ederim,bana yardimci olacak bir fikriniz varsa,paylasirsaniz cok mutlu olurum...sevgilerle...
eşinizin işte falan sıkıntısı mı var acaba,kafasını meşgul edecek türden

Is yerinde sorunlar oluyor tabi ara ara,ama erkeklerde isteksizlige sebep olur mu bilmiyorum,olmamasi lazim bence.Cünkü kendisi de der hep,isle evi ayri tutuyorum diye.Bu yüzden iyice uzaklastik birbirimizden.Evlilikten cok sogudum.Ayni evin icinde arkadas gibiyiz.Cinselligi gectim,en azindan sevdigini belli etse biraz raziyim(durup dururken sarilmak,anlamli bir bakis,bir tatli söz...vs) kendisine bunlari söyledigimde,benim sevgim icimde der hep.Kadinina sevgisini göstermek bir erkegin gururuna dokunmamali bence...Allah sonumuzu hayirli etsin!

Benim eşimde böyle yerinde duramayan cinsten haftanın 7 günü sabahı akşamı neredeyse ilişkiye girmek istiyor sırf bu yüzden ayrılma noktasına bile gelmiştik çok rahatsız ediyor böyle bir durum insanı.Yapılmasın böyle şeyler tavrınızı ortaya koyun bayanlar.

bende 6 aylık evliyim ve benim de sorunum bizim aramızda yaşanmayan cinsellik .... bizimde yaşadığımız birliktelik bir elin parmaklarını geçmez :) sanırım bunun fazlası da azı da şikayet meselesi :) hakikaten biz kadınları anlamakta zormuş :)

Son düzenleme:
Back
X