• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler arası yaş farkı

benim şu an psikolojim bozuldu onceki konularindan 1 Ocakta açtığı konu var. sevgilisiyle nasıl küfürler var aman allahimmmm bi de ağlayan sevgilim diye fotosunu atmis ahahahhahaa bu mutemadiyenuzgun kaale alinacak gibi değilmiş:KK70:
ayyy bende tutup cevap yazdım cıddı cıddı
bende dıyorum bu kullanıcı bı yerden tanıdık ...

benim şu an psikolojim bozuldu onceki konularindan 1 Ocakta açtığı konu var. sevgilisiyle nasıl küfürler var aman allahimmmm bi de ağlayan sevgilim diye fotosunu atmis ahahahhahaa bu mutemadiyenuzgun kaale alinacak gibi değilmiş:KK70:
Hemen bakıyorum merak ettim:KK48:

Ortada bir dert yok zaten. Bu üyemiz canı sıkıldıkça hayatında hiç olmayan şeyler hakkında gelip gelip burda konu açıyor. O kadar utangaç ki habire başka erkeklerden hoşlanıyor filan. Geliyor kıyafet sayısıyla hava atıyor...
Yaşadığı kafayı anlamak mümkün değil...

Helen senin herkesin geçmiş konularını en ince detayına kadar hatırlamana bayıldığımı söylemiş miydim? :KK48: Sayende eski konularına bakmama gerek kalmıyor.

Hehe söylemiştin galiba ama olsun bir daha söyleee :KK53: işe yarıyor olmama çok sevindim :KK52:

Ay dayanamadım baktım yine. Konu sahibinin 66 konusu var ve hepsi de benzer içerikli. Bunların sonucunda ne elde ediyor bilmiyorum, ya ilişki senaryosu ya da şöyle böyle olsa ne yaparsınız içerikli konular. Bunlar sadece konularından bazıları. :/

eşler arası yaş farkı
hayat arkadaşımla nasıl karşılaşırım
eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz
bu flört işleri nasıl oluyor arkadaşlar
ayni anda on kisiyi sevmiyorum
universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :KK43:
hoslandigim cocuga abi diyorum
kırtasiyeciden hoşlandım sanırım

hahahaahaah ben de hatırladım hatta hesabına girip bakmıştım ama bunları daha yeni öğreniyorum. Garip çok garip :oha::spor:

Ay dayanamadım baktım yine. Konu sahibinin 66 konusu var ve hepsi de benzer içerikli. Bunların sonucunda ne elde ediyor bilmiyorum, ya ilişki senaryosu ya da şöyle böyle olsa ne yaparsınız içerikli konular. Bunlar sadece konularından bazıları. :/

eşler arası yaş farkı
hayat arkadaşımla nasıl karşılaşırım
eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz
bu flört işleri nasıl oluyor arkadaşlar
ayni anda on kisiyi sevmiyorum
universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :KK43:
hoslandigim cocuga abi diyorum
kırtasiyeciden hoşlandım sanırım
Evet işte bu konuları senaryo yani gerçekten başına gelse gene neyse açsın banane derdim de işte diyemiyorum ve hep aynı içerikli konuları görmekten gerçekten sıkıldım

Neden herkes tepki veriyor ya anlamadim???
Konu sahibi tecrubeli kisilerden fikir almak istiyor ne var bunda?

Kisi basi konu acma siniri mi var?

Cevap vermeye uygun gormuyorsaniz vermeyin, okumayin.

Neden asagiliyorsunuz??!

Back
X