Eşler arası

Elifdiyebiri123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
61
-24
1
Öncelikle bayanım sanırım hesabı yanlış kurdum , Arkadaşlar eşiniz her konuda yeterli maddi manevi fakat karı koca ilişkisi dışında sarılıp öpmesi yok düşünceleriniz nelerdir teşekkürler

Öncelikle bayanım sanırım hesabı yanlış kurdum , Arkadaşlar eşiniz her konuda yeterli maddi manevi fakat karı koca ilişkisi dışında sarılıp öpmesi yok düşünceleriniz nelerdir teşekkürler
Başkalarının ne düşündüğünün ne önemi var ki. Eşinizin size davranışları sizi mutlu etmiyorsa; bunu eşinizle konuşacaksınız.

Hiçbir gelin robot değildir diye bir şey vardı ya hiçbir koca robot değildir diycem şimdi. Herkesin yapısı farklı, hayatınızda mutlu ve huzurlu musunuz güvende hissediyor musunuz ona bakın bence. Sarılıp öpmesi olsa bu sefer de başka beklentilere de gireceksiniz

Karı koca iliskisi dışında neden sarılıp öpsün ki ?
Rus mu adam,her önüne gelene selamlaşmak için sosyalist kardeşlik öpücüğu atıyor ancak sizi sadece yatakta mi öpüyor ?
Anlamadım yahu 🤔🤔

Karı koca iliskisi dışında neden sarılıp öpsün ki ?
Rus mu adam,her önüne gelene selamlaşmak için sosyalist kardeşlik öpücüğu atıyor ancak sizi sadece yatakta mi öpüyor ?
Anlamadım yahu 🤔🤔
Seks dışında temas yokmuş, karı koca ilişkisi derken bunu diyor

Benm ki temas bağımlısı öpmeden koklamadan duramaz. Ben de cok alıştım artk yapmasa duramam heralde :)
Ben de temas bağımlısıyım uyurken arkam dönük olsa bile elimi uzatıp bir yerine temas ederek uyurum. Ama eşim öyle değil. Daha mesafeli bana göre ama canı başka şeyler istediğinde o da vıç vıç oluyor :rolleyes:

4 yıllık evliyiz bir kaç aydır yapmıyor sadece dışarı çıkacağı zaman felan mutlu anlarında yapıyor söylediğim zaman ya önceden yapıyormuydm hatırlamıyorum felan diyip alay eder gibi haliyle kırıcı cevaplar verıyor
Ee bu adamın neresi her haliyle maddi manevi yeterli?

Back
X