- Konu Sahibi yakamoz1408
-
onuda denedım bır ıkı kızıyor sonra sende boyle yapmıstın dıyınce cevap veremıyor ama kendı yalan soylemekten vazgecmıyor hıc guvenım kalmadı.Sizde yalan söyleyin. Ortaya çıkabilecek şeyleri bile yalan söyleyin. Anlasın ne hissediyorsunuz.
sadece bana degıl zaten arkdasları aradıgındada gıtmeyecek dahı olsa 1 saate gelıyorum dıyıp sureklı ertelıyor en son onlar artık vazgecıyor aramaktan kendısı doktora gıtmez kesınlıkle cunku ona gore bı rahatsızlık degıl.İstemeden söylüyor olabilir. Psikolojik bir rahatsızlık olabilir.
Benimde bir sevgilim böyleydi.
Doktora danışın lütfen.
güven duygusu kalmadı zaten bizde de yuva yıkılmaz tamam belkı ama bu sekılde de yuva olmuyor pek hep ıcıme at at artık tutamıyorum busefer agır konusuyorum daha kötu oluyor bırde ufak kızım var ona da uzuluyorum malesef.Bu sebeple bosanilmaz belki, ama nisanli veya sevgili olsaydiniz hemen kacin ordan derdim. Ilk sevgilimden bana yalan soyledi(eften puften bisey icin hem de) diye ayrilmistm. Bir kere bile yalan soylememeli bana karsimdaki,guvenim sarsilmaz benim guvenim yikilir..
Birisi yazmis zaten,siz de ona empati yaptirin ulu orta belli olan seyler icin yalan soyleyin diye.. mantikli aslinda
Yalan soylemenin karsindaki kisiden biseyleri saklamaktan ote,karsindakinin zekasini hafife almak,aptal yerine koymak oldugunu anlarsa belki hatasindan vazgecer
Huy olmuş sanki. Hangi konularda yalanları var?Merhaba arkadaslar 7 senelık evlıyım esım cok yalan soyluyor yalanını yakalayıp yuzune vurdugumde bırdaha olmucak dıyor ben artık tahammul edemıyorum cok duzeltmeye ugrastım bı sonuc elde edemedım bana yardımcı olabılıcek varmı?
aynen hem ılgısız hem yalancı ıs cıkısı dırek kahveye eve gelıncede bıraz cocukla ılgılen dıyıncede cok yorgunum ısteydım cok yoruldum dıyor artık tartısmak dahı ıstemıyorum goz gore gore yalan soylemesı ılgısızlıgı sorumsuzlugu bıktırdı benı onu bu huylarından vazgecırıcek hıc bı care bulamadım.adamın sorunu yalan söylemesi değil sizinle ve evinizle ilgili olmaması.
herseyde yalan soyluyor en cok ta kahveye gıdıp gıtmedım dıyor.Huy olmuş sanki. Hangi konularda yalanları var?
aynen hem ılgısız hem yalancı ıs cıkısı dırek kahveye eve gelıncede bıraz cocukla ılgılen dıyıncede cok yorgunum ısteydım cok yoruldum dıyor artık tartısmak dahı ıstemıyorum goz gore gore yalan soylemesı ılgısızlıgı sorumsuzlugu bıktırdı benı onu bu huylarından vazgecırıcek hıc bı care bulamadım.
sadece bana degıl zaten arkdasları aradıgındada gıtmeyecek dahı olsa 1 saate gelıyorum dıyıp sureklı ertelıyor en son onlar artık vazgecıyor aramaktan kendısı doktora gıtmez kesınlıkle cunku ona gore bı rahatsızlık degıl.
bunun cocukluk arkadasları var rahatlıyormus rahat konustugu ve onlarla sohbet ettıgı ıcınkahvede ne yapıyor ki işten çıkınca ben eve zor atıyorum kendimi yani bi de kahve. yaşlı yaşlı insanlar saçma sapan muhabbetler.
günlük hayatında ona bır zararı yok tam tersı cevresı tarafından sevılen bırı sıcak ve samımı ama sıkıntı evlılıgınde benı gecıstırmesı kandırdıgını dusunmesıEğer rahatsızsa ve kendini kontrol edemiyorsa, günlük hayatı sekteye uğruyor,
insanlar ondan hızla uzaklaşıyorsa:
O zaman eşiniz bir mitoman.
Yani Mitomani hastası.
Bir dürtü kontrol bozukluğudur.
Tedavi mutlaka olması lazım yoksa kurtulamaz artarak devam eder, yollarınızı ayırmanız gerekir.
Eğer bu yalanlardan memnunsa keyfine yapıyorsa zaten hiç durmayın.
Bununa adı bencillik ve karaktersizliktir. Yolları ayırmaktan hicap duymayın.
evet ben onun kahveye gıtmesını ıstemıyorum cunku ben calısıyorum aksam eve gıdınce esımle cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum ama ondan aynı karsılıgı gormeyınce tartısma oluyor aramızda sureklı kavga halınde oluyorz bu durumu duzeltmek ıcın haftanın 1 veya 2 gunu ona ızın verdım kendıne ayırması ıcın kahveye yada ıstedıgı baska bıryere gıtmesı ıcın ama oda ona yeterlı gelmedı daha cok gıtmeye basladıYalan baskı altında söylenen çok kötü bir şey acaba yapacağı şeyi mesela kahveye gitmesini engellediğiniz için mi söylüyor.Bu bir kişilik bozukluğu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?