Eşler arasında yalan yardım kızlar

günlük hayatında ona bır zararı yok tam tersı cevresı tarafından sevılen bırı sıcak ve samımı ama sıkıntı evlılıgınde benı gecıstırmesı kandırdıgını dusunmesı

İlerleyen zamanda dozunu aşacak ve insanları rahatsız etmeye başlayacaktır.
Çok rahatsızsanız boşanın.
Çünkü tedaviyi kabul etmiyorsa ilerleyecek hayatınız cehenneme çevrilecek.
Eşiniz hasta.
Siz bilirsiniz benden söylemesi sizden yaşaması :)

Dılar
Dışarıya yönelmek evde rahat huzurlu olmadığını gösterir canım yanlış anlama senle ilgili demiyorum. Belkide ilgilenmek işine gelmiyor bencillikten kaçıyor evden sorumluluk duygusu gelişmemiş evlilik için

zaten bu sekılde devam ederse sonumuz oraya dogru gıdıyor bugun aramıza mesafe koyup odaları ayırıcam bakalım tepkısı ne olucak.

psikolojik yalancılık diye bir olay var bildiğim kadarıyla bu durumla ne kadar örtüşür bilemem.
bu bir huy ya da hastalık vazgeçeceğini sanmıyorum.
eski sevgilim öyleydi benim. çay içse kahve içtim derdi, pilav yese makarna yiyorum yaa diye gereksiz amaçsız yalan söylerdi.

zaten bu sekılde devam ederse sonumuz oraya dogru gıdıyor bugun aramıza mesafe koyup odaları ayırıcam bakalım tepkısı ne olucak.
Ya ne gıcık bişey evleniyoruz evliliği nasıl algılıyo bu erkekler evlilik özel olarakta kendine vakit harcayacaksın ama eş oluyosun ya beraber olmadıktan sonra ne anlamı var

zaten onda sorumluluk duygusu yok ona gore calısıp evıne para getırmek sorumluluk sayılıyor dıger tum ısler bana aıt bızım su kahve harıcınde bı problemımız yok bırbırımızı cok sevıyoruz ama bu konu bızım huzurumuzu cok kacırıyor ve bende sureklı soylenıyorum. Tartısmamız hep bu yonde. kahveye sınırını stresını atmaya gıdıyormus ıste bunaldıgı ve yoruldugu ıcın

Ya ne gıcık bişey evleniyoruz evliliği nasıl algılıyo bu erkekler evlilik özel olarakta kendine vakit harcayacaksın ama eş oluyosun ya beraber olmadıktan sonra ne anlamı var
evlenmeden once ben arkdaslarımla gorustugumde hep sorun yaratıurdı sen onlara benden daha cok deger verıyorsun derdı ayrılma sebebımız dahı olmustu ben her zman cıkamzdım ama o her fırsatta gorumek ısterdı mesajlasmak konusmak ısterdeı asırı ılgılıydı ben artık bunalmıstım ılgısınden ama evlendıkten 1 hafta sonra kahve hayatına gerı dondu ılk 1 sene daha kötuydu ben bıraz bıraz mesafe koydum kahve ıle arasına ama son 4-5 aydır yıne aynı oldu yanı 1 kere gıttınmı bıtıyor ısı engel olamıyor ıradesı cok dusuk. hıc bır verdıgı sozu tutamaz.

İşte neden değişti canım orda bi kopukluk olmuş

Böyleleri evlenmesin flört aşamasında kalsın bence

İşte neden değişti canım orda bi kopukluk olmuş
soyle dusunuyorum ben oncesınde benımle gorusuyordu sonrasındada kahveye gıdıp ıstedıgı saate kadar duruyordu ama evlenınce oyle olmadı haftanın bellı zamanları ona yeterlı gelmedı her gun gıtmek ıstedı onada ben musade etmeyınce boyle oldu. bız 7 sene gorusme sonrasında evlendık ve 7 senedır de evlıyız ne benden nede kahveden vazgecıyor ben vazgecıryorum senden dedıgımde kendıne zarar vermekle tehdıt edıyor.

Gercekten karakter bozuklugu var bucadamda esek kadar cocuklu adam intiharla tehdit mi ediyor? Hastalik falan oldugunu dusunmuyorum gayet isine geldigi icin yalan soyluyor kahveye gidebilmek icin. Yalan olayini halletmek istoyosaniz hic karismayacaksiniz gitsin o zaman kahvedeyim der. Yada saglam bi rest cekeceksiniz bi gun gelecek sizi evde bulamayacak ya bu sorunu cozeriz yada ben yokum diyeceksiniz.

benım yapmak ıstedıgımde bu sozlu olarak soyledım bı kac gun konusmadım ozur dıledı bı sure vazgectı yada ben oyle sandım cunku suandada gıtmıyorum sozumu tutuyorum dıyor ama kahvadekı arkdaslarıyla mesajlasıyor facedn bırbırlerıne laf atıyorlar gıdıyor yanı emınımkı bu sefer kesın bı rest cekıcem zaten ve vagecmıcem eger oda kendını duzeltmezse artık yollarımızı ayırmaya kadar gıtmeyı dusunuyorum. ama tabı ondan sonra gıdıcegım yer daha ıyı olurmu onuda bılmıyorum

Evde napiyorsunuz eve geldigi aksamlar.

Alışmış artık yalan gıdası olmuş sözün,dede durmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…