- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi yakamoz1408
-
günlük hayatında ona bır zararı yok tam tersı cevresı tarafından sevılen bırı sıcak ve samımı ama sıkıntı evlılıgınde benı gecıstırmesı kandırdıgını dusunmesı
Dışarıya yönelmek evde rahat huzurlu olmadığını gösterir canım yanlış anlama senle ilgili demiyorum. Belkide ilgilenmek işine gelmiyor bencillikten kaçıyor evden sorumluluk duygusu gelişmemiş evlilik içinevet ben onun kahveye gıtmesını ıstemıyorum cunku ben calısıyorum aksam eve gıdınce esımle cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum ama ondan aynı karsılıgı gormeyınce tartısma oluyor aramızda sureklı kavga halınde oluyorz bu durumu duzeltmek ıcın haftanın 1 veya 2 gunu ona ızın verdım kendıne ayırması ıcın kahveye yada ıstedıgı baska bıryere gıtmesı ıcın ama oda ona yeterlı gelmedı daha cok gıtmeye basladı
zaten bu sekılde devam ederse sonumuz oraya dogru gıdıyor bugun aramıza mesafe koyup odaları ayırıcam bakalım tepkısı ne olucak.İlerleyen zamanda dozunu aşacak ve insanları rahatsız etmeye başlayacaktır.
Çok rahatsızsanız boşanın.
Çünkü tedaviyi kabul etmiyorsa ilerleyecek hayatınız cehenneme çevrilecek.
Eşiniz hasta.
Siz bilirsiniz benden söylemesi sizden yaşaması :)
Ya ne gıcık bişey evleniyoruz evliliği nasıl algılıyo bu erkekler evlilik özel olarakta kendine vakit harcayacaksın ama eş oluyosun ya beraber olmadıktan sonra ne anlamı varzaten bu sekılde devam ederse sonumuz oraya dogru gıdıyor bugun aramıza mesafe koyup odaları ayırıcam bakalım tepkısı ne olucak.
zaten onda sorumluluk duygusu yok ona gore calısıp evıne para getırmek sorumluluk sayılıyor dıger tum ısler bana aıt bızım su kahve harıcınde bı problemımız yok bırbırımızı cok sevıyoruz ama bu konu bızım huzurumuzu cok kacırıyor ve bende sureklı soylenıyorum. Tartısmamız hep bu yonde. kahveye sınırını stresını atmaya gıdıyormus ıste bunaldıgı ve yoruldugu ıcınDılar
Dışarıya yönelmek evde rahat huzurlu olmadığını gösterir canım yanlış anlama senle ilgili demiyorum. Belkide ilgilenmek işine gelmiyor bencillikten kaçıyor evden sorumluluk duygusu gelişmemiş evlilik için
Çünkü siz kahveye gitmesine kızıyorsunuz,herseyde yalan soyluyor en cok ta kahveye gıdıp gıtmedım dıyor.
evlenmeden once ben arkdaslarımla gorustugumde hep sorun yaratıurdı sen onlara benden daha cok deger verıyorsun derdı ayrılma sebebımız dahı olmustu ben her zman cıkamzdım ama o her fırsatta gorumek ısterdı mesajlasmak konusmak ısterdeı asırı ılgılıydı ben artık bunalmıstım ılgısınden ama evlendıkten 1 hafta sonra kahve hayatına gerı dondu ılk 1 sene daha kötuydu ben bıraz bıraz mesafe koydum kahve ıle arasına ama son 4-5 aydır yıne aynı oldu yanı 1 kere gıttınmı bıtıyor ısı engel olamıyor ıradesı cok dusuk. hıc bır verdıgı sozu tutamaz.Ya ne gıcık bişey evleniyoruz evliliği nasıl algılıyo bu erkekler evlilik özel olarakta kendine vakit harcayacaksın ama eş oluyosun ya beraber olmadıktan sonra ne anlamı var
haftanın hergunu gıtmesıne kızıyorum tabıkıde sonucta evlı esı ve cocugu var ama haftada1-2 gun gıdebılırsın dedıgımdede aynı sorunlarımız oluyor cunku 1-2 gunle kalmıyorÇünkü siz kahveye gitmesine kızıyorsunuz,
Her gün ama belli saatler koymayı denediniz mi?haftanın hergunu gıtmesıne kızıyorum tabıkıde sonucta evlı esı ve cocugu var ama haftada1-2 gun gıdebılırsın dedıgımdede aynı sorunlarımız oluyor cunku 1-2 gunle kalmıyor
evet ozmanda saatın farkına varmamısım dıyor ben arıyoum ozman da yarım saate gelıyorum dıyor ve 1-2 saatı buluyor gelmesıHer gün ama belli saatler koymayı denediniz mi?
İşte neden değişti canım orda bi kopukluk olmuşevlenmeden once ben arkdaslarımla gorustugumde hep sorun yaratıurdı sen onlara benden daha cok deger verıyorsun derdı ayrılma sebebımız dahı olmustu ben her zman cıkamzdım ama o her fırsatta gorumek ısterdı mesajlasmak konusmak ısterdeı asırı ılgılıydı ben artık bunalmıstım ılgısınden ama evlendıkten 1 hafta sonra kahve hayatına gerı dondu ılk 1 sene daha kötuydu ben bıraz bıraz mesafe koydum kahve ıle arasına ama son 4-5 aydır yıne aynı oldu yanı 1 kere gıttınmı bıtıyor ısı engel olamıyor ıradesı cok dusuk. hıc bır verdıgı sozu tutamaz.
Böyleleri evlenmesin flört aşamasında kalsın bencezaten onda sorumluluk duygusu yok ona gore calısıp evıne para getırmek sorumluluk sayılıyor dıger tum ısler bana aıt bızım su kahve harıcınde bı problemımız yok bırbırımızı cok sevıyoruz ama bu konu bızım huzurumuzu cok kacırıyor ve bende sureklı soylenıyorum. Tartısmamız hep bu yonde. kahveye sınırını stresını atmaya gıdıyormus ıste bunaldıgı ve yoruldugu ıcın
soyle dusunuyorum ben oncesınde benımle gorusuyordu sonrasındada kahveye gıdıp ıstedıgı saate kadar duruyordu ama evlenınce oyle olmadı haftanın bellı zamanları ona yeterlı gelmedı her gun gıtmek ıstedı onada ben musade etmeyınce boyle oldu. bız 7 sene gorusme sonrasında evlendık ve 7 senedır de evlıyız ne benden nede kahveden vazgecıyor ben vazgecıryorum senden dedıgımde kendıne zarar vermekle tehdıt edıyor.İşte neden değişti canım orda bi kopukluk olmuş
evet ama onu bılemıyoruz evlenınce degısıp degısmeycegını evlenmeden goremıyoruz malesef.Böyleleri evlenmesin flört aşamasında kalsın bence
evet ama onu bılemıyoruz evlenınce degısıp degısmeycegını evlenmeden goremıyoruz malesef.
Gercekten karakter bozuklugu var bucadamda esek kadar cocuklu adam intiharla tehdit mi ediyor? Hastalik falan oldugunu dusunmuyorum gayet isine geldigi icin yalan soyluyor kahveye gidebilmek icin. Yalan olayini halletmek istoyosaniz hic karismayacaksiniz gitsin o zaman kahvedeyim der. Yada saglam bi rest cekeceksiniz bi gun gelecek sizi evde bulamayacak ya bu sorunu cozeriz yada ben yokum diyeceksiniz.soyle dusunuyorum ben oncesınde benımle gorusuyordu sonrasındada kahveye gıdıp ıstedıgı saate kadar duruyordu ama evlenınce oyle olmadı haftanın bellı zamanları ona yeterlı gelmedı her gun gıtmek ıstedı onada ben musade etmeyınce boyle oldu. bız 7 sene gorusme sonrasında evlendık ve 7 senedır de evlıyız ne benden nede kahveden vazgecıyor ben vazgecıryorum senden dedıgımde kendıne zarar vermekle tehdıt edıyor.
benım yapmak ıstedıgımde bu sozlu olarak soyledım bı kac gun konusmadım ozur dıledı bı sure vazgectı yada ben oyle sandım cunku suandada gıtmıyorum sozumu tutuyorum dıyor ama kahvadekı arkdaslarıyla mesajlasıyor facedn bırbırlerıne laf atıyorlar gıdıyor yanı emınımkı bu sefer kesın bı rest cekıcem zaten ve vagecmıcem eger oda kendını duzeltmezse artık yollarımızı ayırmaya kadar gıtmeyı dusunuyorum. ama tabı ondan sonra gıdıcegım yer daha ıyı olurmu onuda bılmıyorumGercekten karakter bozuklugu var bucadamda esek kadar cocuklu adam intiharla tehdit mi ediyor? Hastalik falan oldugunu dusunmuyorum gayet isine geldigi icin yalan soyluyor kahveye gidebilmek icin. Yalan olayini halletmek istoyosaniz hic karismayacaksiniz gitsin o zaman kahvedeyim der. Yada saglam bi rest cekeceksiniz bi gun gelecek sizi evde bulamayacak ya bu sorunu cozeriz yada ben yokum diyeceksiniz.
benım yapmak ıstedıgımde bu sozlu olarak soyledım bı kac gun konusmadım ozur dıledı bı sure vazgectı yada ben oyle sandım cunku suandada gıtmıyorum sozumu tutuyorum dıyor ama kahvadekı arkdaslarıyla mesajlasıyor facedn bırbırlerıne laf atıyorlar gıdıyor yanı emınımkı bu sefer kesın bı rest cekıcem zaten ve vagecmıcem eger oda kendını duzeltmezse artık yollarımızı ayırmaya kadar gıtmeyı dusunuyorum. ama tabı ondan sonra gıdıcegım yer daha ıyı olurmu onuda bılmıyorum
Alışmış artık yalan gıdası olmuş sözün,dede durmaz....Merhaba arkadaslar 7 senelık evlıyım esım cok yalan soyluyor yalanını yakalayıp yuzune vurdugumde bırdaha olmucak dıyor ben artık tahammul edemıyorum cok duzeltmeye ugrastım bı sonuc elde edemedım bana yardımcı olabılıcek varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?